A mozitörténet 18 legbujább filmje
A szexről nem csak a pornó nyelvén lehet beszélni. Íme, a filmtörténet legemlékezetesebb alkotásai, melyektől garantáltan lekívánkozik rólad a bugyi.

Dia

Az utolsó tangó Párizsban - 1972Bertolucci botrányos alkotása ma már a művészi szexfilmek alapdarabjának számít. A nyersen erotikus jelenetek miatt megjelenésekor Olaszországban nem csak betiltották, de meg is akarták semmisíteni a kópiát, annyira arcpirítónak számított vizuális szókimondósága. Nem csoda azonban, hogy mára szexi klasszikus, hiszen az egyik legbujább férfi szexfantázián alapszik.

Az utolsó tangó Párizsban - 1972

Bertolucci botrányos alkotása ma már a művészi szexfilmek alapdarabjának számít. A nyersen erotikus jelenetek miatt megjelenésekor Olaszországban nem csak betiltották, de meg is akarták semmisíteni a kópiát, annyira arcpirítónak számított vizuális szókimondósága. Nem csoda azonban, hogy mára szexi klasszikus, hiszen az egyik legbujább férfi szexfantázián alapszik.

Dia

Emmanuelle - 1974Amikor a pornófilmeket kitiltják a mozikból, a piaci űrt az Emmanuelle szoftpornó tölti be. Bár ami a nemiséget illeti, kevésbé szabados, mint az átlagos pornók, nem éppen filmművészeti értékei miatt érdemel helyet a legemlékezetesebb szexfilmek között. Sokkal inkább Sylvia Kristel igényes bujasága teszi emlékezetessé.Kapcsolódó cikk:4 szemérmetlenül erotikus botrányfilm »

Emmanuelle - 1974

Amikor a pornófilmeket kitiltják a mozikból, a piaci űrt az Emmanuelle szoftpornó tölti be. Bár ami a nemiséget illeti, kevésbé szabados, mint az átlagos pornók, nem éppen filmművészeti értékei miatt érdemel helyet a legemlékezetesebb szexfilmek között. Sokkal inkább Sylvia Kristel igényes bujasága teszi emlékezetessé.

Kapcsolódó cikk:
4 szemérmetlenül erotikus botrányfilm »

Dia

Érzékek birodalma - 1974Nagisa Oshima filmje halál és szerelem kapcsolatát mutatja be az enciklopédikus jellegű szexjelentek során. Kichizó és Sada a szexuális örömszerzés minden formáját kipróbálják, de ahogy egyre mélyebbre merülnek a kéj óceánjában, úgy egyre durvább dolgokra van szükségük az izgalom fenntartásához.

Érzékek birodalma - 1974

Nagisa Oshima filmje halál és szerelem kapcsolatát mutatja be az enciklopédikus jellegű szexjelentek során. Kichizó és Sada a szexuális örömszerzés minden formáját kipróbálják, de ahogy egyre mélyebbre merülnek a kéj óceánjában, úgy egyre durvább dolgokra van szükségük az izgalom fenntartásához.

Dia

Kék lagúna - 1980Ki ne lenne kíváncsi a bimbózó szexualitását felfedező, gyereklányra - Brooke Shieldsre? Bár a Kék lagúna nem a legbujább erotikus film, a fiatal szerelmesek története sok férfi fantáziáját felcsigázza.Kapcsolódó cikk:5 izgató, erotikus film csajoknak »

Kék lagúna - 1980

Ki ne lenne kíváncsi a bimbózó szexualitását felfedező, gyereklányra - Brooke Shieldsre? Bár a Kék lagúna nem a legbujább erotikus film, a fiatal szerelmesek története sok férfi fantáziáját felcsigázza.

Kapcsolódó cikk:
5 izgató, erotikus film csajoknak »

Dia

A test melege - 1981Kathleen Turner ellenállhatatlan a bűnös fülledt erotikus krimiben, ahol William Hurttel elégíti ki egymás jegelhetetlen vágyait. A gond csak azzal van, hogy mindeközben a hölgy körül minden gyanús.Kapcsolódó cikk:5 garantáltan összebújós film - Szerintünk »

A test melege - 1981

Kathleen Turner ellenállhatatlan a bűnös fülledt erotikus krimiben, ahol William Hurttel elégíti ki egymás jegelhetetlen vágyait. A gond csak azzal van, hogy mindeközben a hölgy körül minden gyanús.

Kapcsolódó cikk:
5 garantáltan összebújós film - Szerintünk »

Dia

Betty Blue - 1986Jean Jacques Beineix filmjében arcpirítóan szembetűnő a férfi és a női meztelenség egyaránt. Beatrice Dalle - Betty megformálója - tűzforró érzékiséggel és leplezetlen vággyal veti rá magát szeretője férfiasságára.Kapcsolódó cikk:A 4 legjobb női pornófilm »

Betty Blue - 1986

Jean Jacques Beineix filmjében arcpirítóan szembetűnő a férfi és a női meztelenség egyaránt. Beatrice Dalle - Betty megformálója - tűzforró érzékiséggel és leplezetlen vággyal veti rá magát szeretője férfiasságára.

Kapcsolódó cikk:
A 4 legjobb női pornófilm »

Dia

9 és ½ hét - 1986A meglehetősen erotikus filmben Mickey Rourke még szétszabatlan ábrázattal látható. A legemlékezetesebb pillanat azonban vitathatatlanul az, amikor Kim Basinger a diafilmek láttán kénytelen a bugyijába nyúlni, nem kevés férfi nézőnek szerezve ezzel örömet.

9 és ½ hét - 1986

A meglehetősen erotikus filmben Mickey Rourke még szétszabatlan ábrázattal látható. A legemlékezetesebb pillanat azonban vitathatatlanul az, amikor Kim Basinger a diafilmek láttán kénytelen a bugyijába nyúlni, nem kevés férfi nézőnek szerezve ezzel örömet.

Dia

A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője - 1989Aki Hellen Mirrent pajzán ifjú hölgyként szeretné látni, annak Greenaway munkája kötelező alapdarab! A film az 1968-as forradalmak hangulatában készült, ahol a polgárpukkasztó szexualitás, és a kapitalista gazdaságot jelképező jólét kritikája mérhetetlen szexben és ételben nyilvánul meg.

A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője - 1989

Aki Hellen Mirrent pajzán ifjú hölgyként szeretné látni, annak Greenaway munkája kötelező alapdarab! A film az 1968-as forradalmak hangulatában készült, ahol a polgárpukkasztó szexualitás, és a kapitalista gazdaságot jelképező jólét kritikája mérhetetlen szexben és ételben nyilvánul meg.

Dia

Henry és June - 1990Philip Kaufman alkotása az első film, ami Amerikában megkapja a 17 éven aluliaknak nem ajánlott besorolást. Henry és June életében a szexualitás egészen új alapokra helyeződik, amikor megismerik Anais-t, a szabados nőt. Ő nem csak Henryvel, de June-nal is meghitt erotikus viszonyba kerül.

Henry és June - 1990

Philip Kaufman alkotása az első film, ami Amerikában megkapja a 17 éven aluliaknak nem ajánlott besorolást. Henry és June életében a szexualitás egészen új alapokra helyeződik, amikor megismerik Anais-t, a szabados nőt. Ő nem csak Henryvel, de June-nal is meghitt erotikus viszonyba kerül.

Dia

Elemi ösztön - 1992Paul Verhoeven filmjének a nyílt szexualitás ábrázolása igen nagy hírnevet szerzett. A világhíres lábtárogató jelenet Sharon Stone pályáját is megalapozta, de Michael Douglas filmográfiájának is az Elemi ösztön az egyik legkiemelkedőbb pontja.Kapcsolódó cikk:5 film, amit nem szabad kihagynod »

Elemi ösztön - 1992

Paul Verhoeven filmjének a nyílt szexualitás ábrázolása igen nagy hírnevet szerzett. A világhíres lábtárogató jelenet Sharon Stone pályáját is megalapozta, de Michael Douglas filmográfiájának is az Elemi ösztön az egyik legkiemelkedőbb pontja.

Kapcsolódó cikk:
5 film, amit nem szabad kihagynod »

Dia

Az éj színe - 1994A meglehetősen szabados hollywoodi produkcióban Bruce Willis dublőr nélkül szeretkezik: nem csak őt elégítik ki orálisan, de az erotikus thriller egyik legemlékezetesebb jelenetében ő szerez örömet Jane Marchnak a víz alatt.Kapcsolódó galéria:Bruce Willis élete képekben »

Az éj színe - 1994

A meglehetősen szabados hollywoodi produkcióban Bruce Willis dublőr nélkül szeretkezik: nem csak őt elégítik ki orálisan, de az erotikus thriller egyik legemlékezetesebb jelenetében ő szerez örömet Jane Marchnak a víz alatt.

Kapcsolódó galéria:
Bruce Willis élete képekben »

Dia

Káma Szútra - 1996Bár a film alapvetően szerelmi történet, az ihletadó alapmű legváltozatosabb pozíciói sem hiányozhatnak belőle. Még forróbbá teszi, hogy a hölgyek  nem csak a férfiaknak szereznek örömet, de olykor egymáson is gyakorolják a tökéletes kunnilingusz művészetét.

Káma Szútra - 1996

Bár a film alapvetően szerelmi történet, az ihletadó alapmű legváltozatosabb pozíciói sem hiányozhatnak belőle. Még forróbbá teszi, hogy a hölgyek  nem csak a férfiaknak szereznek örömet, de olykor egymáson is gyakorolják a tökéletes kunnilingusz művészetét.

Dia

Románc - 1999A Románc azon ritka szexfilmek közé tartozik, ami nem a férfiak szemszögéből ábrázolja a szexualitást. A férfi merev péniszét legalább olyan izgatóan ábrázolja, mint más filmek a női meztelenséget: nem véletlen, hogy az egyik szerető személyében Rocco Siffredi tűnik fel a vásznon.Kapcsolódó képgaléria:Szexi női pornósztárok »

Románc - 1999

A Románc azon ritka szexfilmek közé tartozik, ami nem a férfiak szemszögéből ábrázolja a szexualitást. A férfi merev péniszét legalább olyan izgatóan ábrázolja, mint más filmek a női meztelenséget: nem véletlen, hogy az egyik szerető személyében Rocco Siffredi tűnik fel a vásznon.

Kapcsolódó képgaléria:
Szexi női pornósztárok »

Dia

Intimitás - 2001Claire Cherou 2001-es filmje próbára tette azok idegeit, akik úgy gondolják, hogy a szex csupán a hálószoba falai közé való. Az Intimitás a végletekig feszíti a pornó- és művészfilm határait, hiszen merész szexjeleneteiből szabadon árad a szenvedély. A színészek nem húzódnak pironkodva a takaró alá huncutkodni.

Intimitás - 2001

Claire Cherou 2001-es filmje próbára tette azok idegeit, akik úgy gondolják, hogy a szex csupán a hálószoba falai közé való. Az Intimitás a végletekig feszíti a pornó- és művészfilm határait, hiszen merész szexjeleneteiből szabadon árad a szenvedély. A színészek nem húzódnak pironkodva a takaró alá huncutkodni.

Dia

Szex és Lucia - 2001Julio Medem filmje végig a szex és szerelem körül forog, anélkül azonban, hogy minden pillanatában a testiséget ábrázolná. Lucia kivillanó mellbimbói a száguldó motoron azonban erotikusabbak, mintha végigszeretkezné a filmet.Kapcsolódó cikk:Az 5 legszexisebb pornósztár a férfi szerint »

Szex és Lucia - 2001

Julio Medem filmje végig a szex és szerelem körül forog, anélkül azonban, hogy minden pillanatában a testiséget ábrázolná. Lucia kivillanó mellbimbói a száguldó motoron azonban erotikusabbak, mintha végigszeretkezné a filmet.

Kapcsolódó cikk:
Az 5 legszexisebb pornósztár a férfi szerint »

Dia

Anyádat is - 2001Bár a hármas felállás ritkán fordul elő a filmekben perverz felhang nélkül, Alfonso Cuarón filmjében Luisa nem csak a két tinédzser fiú szexuális vágyait elégíti ki, de érzelmileg is közel kerül hozzájuk. Bár egy merész jelenetben egyszerre elégíti ki őket ajkaival, az Anyádat is korántsem a kegyetlen, visszatetsző szexualitás filmje.

Anyádat is - 2001

Bár a hármas felállás ritkán fordul elő a filmekben perverz felhang nélkül, Alfonso Cuarón filmjében Luisa nem csak a két tinédzser fiú szexuális vágyait elégíti ki, de érzelmileg is közel kerül hozzájuk. Bár egy merész jelenetben egyszerre elégíti ki őket ajkaival, az Anyádat is korántsem a kegyetlen, visszatetsző szexualitás filmje.

Dia

Álmodozók - 2003Bertolucci Az utolsó tangó után újra a szexualitás határait feszegeti. Ezúttal azonban perverz felnőttek helyett buja fiatalok kerülnek kamerája fókuszába: egy testvérpár, és egy ifjú szerető tökéletes felállást biztosít a bizarr érzelmi háttérrel aláfestett édes hármashoz.Kapcsolódó cikk:4 botrányfilm, amit sokak gyomra nem vett be »

Álmodozók - 2003

Bertolucci Az utolsó tangó után újra a szexualitás határait feszegeti. Ezúttal azonban perverz felnőttek helyett buja fiatalok kerülnek kamerája fókuszába: egy testvérpár, és egy ifjú szerető tökéletes felállást biztosít a bizarr érzelmi háttérrel aláfestett édes hármashoz.

Kapcsolódó cikk:
4 botrányfilm, amit sokak gyomra nem vett be »

Dia

9 dal - 2004Michael Winterbottom művét a filmértő közönség azért támadta, mert nemcsak, hogy élesben szexelnek a színészek, de kérdéses, hogy a rockkoncertek közé illesztett gyönyörnek mennyire van mélyebb mondanivalója. Korábban emiatt a cenzúra nagyítója alá is került, ma már azonban vágatlanul megtekinthető akár DVD-n is.

9 dal - 2004

Michael Winterbottom művét a filmértő közönség azért támadta, mert nemcsak, hogy élesben szexelnek a színészek, de kérdéses, hogy a rockkoncertek közé illesztett gyönyörnek mennyire van mélyebb mondanivalója. Korábban emiatt a cenzúra nagyítója alá is került, ma már azonban vágatlanul megtekinthető akár DVD-n is.
Ezt is szeretjük
Fotó: