Szex a szabadban
Sok helyütt olvasni, hogy csábítsd ki a pasidat a zöldbe egy pásztorórára. De tényleg jó ötlet ez? Most kiderül, hogy érdemes-e összeállítani a piknikkosarat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabadban a szex

Lőjük le a poént előre: a mindenfelé való enyelgés igen bohó dolog lehet. Már csak azért is, merthogy kell ahhoz valami bizalmas, belsőbb szívkontakt, valami közös mellügy, ami „előhozza az emberből az állatot”. Illetve a túl kedvest, ahogy nézzük.

Szerelmi mókák a kinti medencében; duhajkodás a focilelátón; szerelmes sóhajok a tengerpart homokján; a kertiparti hátsó udvarán lepergő nyalifali; orális örömszerzés a 113-as számú italbolt hátsó raktárában.
Vajh és miért? Mi is a dolog fiziológiája?

Csend, Szomszédok, Lenke néni mint erotikus tényező

A szokásos szerelmi albérlet időleges felmondása megett lehet holmi unalom, az egész a kapcsolat felfrissítésére szolgáló, heves kis vircsaft. Amikor már pókháló üli meg a nagyszobát – ahelyett, hogy heves nyögések lepnék el. Amikor a tévé képernyőjét – pornó helyett – csak a Barátok közt tölti meg holmi érzelemmel. Amikor a csönd már olyan nagy, hogy bele kell pistulni – a csend pedig a legritkább esetben okoz orgazmust, nos akkor bizony helyénvaló lehet egy efféle kis kiruccanás a testi vonzalom friss illattal teleírott, muskátlivirágos rétjére.

És ami a legérdekesebb - és ez most komoly: brit tudósok szerint általában, nagyobb részben a lányok a kezdeményező felek.

Kétségbeesés? Kis szexfilmes ki-mit-tud? Nem tudni, a háttérben mi áll, valószínűleg csak a jókedvet akarják ezek az áldott szívű kisleányok visszacsempészni azokba az átkosan szürke mindennapokba.
Áldja meg őket a Jóisten egyébként.

Tombolok: hormonra fel!

Tegyük fel ellenben, hogy nincs más lehetőség, csak a Városliget. Sehol másutt nem kefélhet feslett csipkés irodalom-tanárnőt a szerencsétlen kan, mint az iskolai szertárban. Szülő, illetve albérlőtárs nélküli világ csak akkor jön a kedves párra, ha valahová, mondjuk az Iparművészeti Egyetem bábtani áruraktárába vonul vissza.
Mindez semmit sem bizonyít jobban, mint a hülye igazságot, miszerint a szerelemnek nemhogy határa, de még csak puha bukszussal szegélyezett védelmi vonala sincs. A világ tehát mégiscsak szép.

A szükség, nos, törvényt bont. Melleket, dús bukéjú ciciket élvezni a szabadban: nyilván kell hozzá pici exhibicionizmus, kis magamutogatás, de amikor a leszedálásról van szó, ami ugye már hónapok óta késik, vizsgaidőszak is volt, nemhogy italra, de levegőre sincs pénz – a fenébe is, emberek vagyunk.

Csapjunk mulatságot a szabadban, hajrá a sötét! Tetszettek már nyári, bülbülszagú éjszakán a Tabán felé sétálgatni? Mert akkor bizonyosan érezték már a durva szeretkezések szagát!

Persze nem tudom, mindenesetre, ha a negyedik Indiana Jones film bemutatója alatt és közben hangos női „csináldmég” nyög majd fel a mögöttünk húzódó sor közepén, hát tuti meg lesz dobálva a szerencsétlen párocska pár kila popkornnal.
Én szóltam.

Ezt is szeretjük