Jobb szexet akarsz? Használd a telefonod
4 letölthető párkapcsolati alkalmazás
A technikai eszközök is segíthetnek a boldog kapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A technikai alkalmazások akár abban is segítségedre lehetnek, hogy megfűszerezd a szexuális életed.

Persze ügyelj arra, hogy ne a telefonod legyen az első számú beavatott a szerelmi életedben.

A szenvedélyed számokban

Nem tudni, hogy a Passion nevű iPhone-alkalmazást vajon komoly szándékkal fejlesztették-e ki, mindenesetre nem mindenkinek vág egybe az ízlésével. Elsősorban olyan technikafüggőknek ajánlott, akik nem ódzkodnak attól sem, ha szex közben a telefonjuk figyeli őket.

A 0,99 dollárért megszerezhető alkalmazás az ágybeli teljesítményedet elemzi, pontozza 1-10-es skálán, illetve hasonlítja össze az átlaggal. Ehhez az kell, hogy szeretkezés közben is magadnál vagy magad mellett tartsd a kütyüt. Miután végeztetek, megnézheted a kapott eredményt és azt, hogyan teljesítettél másokhoz képest a hosszúság, az orgazmus és az aktivitás tekintetében.

FunSex 1.0

Ha nem érdekel a statisztika, de szeretnéd feldobni a szexuális életedet, vagy csak kipróbálnál néhány újdonságot, akkor a FunSex 1.0 nevű alkalmazást neked találták ki. Segítségével új szexpózokat sajátíthattok el a Káma-Szútra alapján, mindehhez könnyen érthető magyarázatok és animált használati utasítás is tartozik, amit úgy terveztek, hogy praktikus és könnyen érthető legyen.

A megmentő

A Bad Date Rescue nevű alkalmazást, ahogyan a neve is elárulja, azért fejlesztették ki, hogy a segítségével könnyen és a lehető legkevésbé kínosan szabadulj a rosszul sikerülő randiról. Eddig is sokan alkalmazták a technikát, hogy megkérik egy ismerősüket, hívja fel őket valamikor a randi közepén, hogy ha nem jól alakulnak a dolgok, a hívásra hivatkozva leléphessenek. Most már nem kell senkit megkérni erre, csak beidőzíteni a hívást, vagy épp egy gombnyomáshoz rendelni, és hozzáadni valakit a telefonkönyvből. Aki nem érzi magát elég kreatívnak, az a különböző forgatókönyvek közül is válogathat, melyek megmagyarázzák, miért kell hirtelen elhagyni a terepet.

LoveFeeler

A LoveFeeler nevű, ingyenesen letölthető IPhone-alkalmazás párkapcsolati segítséget nyújt, és az önismerethez is hozzásegít. Magyar pszichológusok fejlesztették ki, és különböző kérdőívek kitöltésével tudhatod meg, mennyire illetek össze a pároddal, mit kell tennetek azért, hogy áthidaljátok a nehézségeiteket, megoldjátok a konfliktusaitokat, illetve ki-ki változtasson azon, amin érdemes.

Ezt is szeretjük