18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A szex 4 legforróbb pillanata (18+)
Ismerd meg a szex kiemelkedő pillanatait, melyek az élvezet mellett igazán különlegessé teszik az együttlétet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szex orvosság, melynek segítségével meghosszabbíthatod az életed, remek stresszoldó, mely feledteti a mindennapok nehéz perceit, de mindenekelőtt jó. Ha nem gyógyítana, nem varázsolná selymesebbé és simábbá a bőröd, ugyanúgy érdemes lenne ágyba bújni, és nemcsak az orgazmus egetrengető élménye miatt.

A legszebb pillanatok akkor is emlékezetessé varázsolják az együttlétet, ha már meg sem tudod számolni, hányszor szeretkeztél pároddal: ismerd meg a szex titkos receptjének nélkülözhetetlen összetevőit!

Mindenekelőtt

Hihetetlenül izgalmas, amikor a kedves ölelés fokozatosan egyre tüzesebbé válik, és látod párod szemében fellobbanni a szenvedély lángját. Ahogy felforrósodik a levegő, és párod keze nyomán nem kellemes bizsergést érzel, hanem lassan minden mozdulatától lekívánkozik rólad a bugyi, egyben idegtépő és gyönyörteli élmény.

A legjobb pillanat azonban vitathatatlanul az, amikor végre megszabadultok minden ruhától, és pattanásig feszült vággyal kényeztethetitek egymás legérzékibb testrészét.

A pillanat azonban csak akkor lesz tökéletes, ha nem hagyod, hogy párod a kelleténél hamarabb a lényegre térjen: kínozzátok egymást kölcsönösen vadító előjátékkal! Ha a pasid szereti elsietni a dolgokat, és számára ott kezdődik az izgalmas szakasz, amikor a ruhákból kibontakozva egymáshoz simulhattok, adj útbaigazítást a kezének! Sok férfi úgy hiszi, hogy, ha neki az öle táján található a legérzékibb erogén zónája, akkor neked is biztos a bugyidban van az a pont, mely felbirizgálja buja fantáziádat.

Ha nem szeretnéd ennyire gyorsra venni az iramot, és jobban tűzbe hoz az időhúzás, irányítsd kezét inkább a melleidhez, vagy vedd kézbe az irányítást, és bizonyítsd be, hogy nem muszáj rögtön meztelenné harcolni egymást. Sokkal izgatóbb lehet néhány buja harapás a nyakon, illetve az egyre szenvedélyesebb érintések, ahogy a ruhán keresztül próbálod eltalálni a legforróbb pontokat. Ha próbára teszitek egymást, sokkal élvezetesebb lesz az a pillanat is, amikor végre szabad az út odalentre.

Végre!

Ha kell a dobozkával és az óvszerrel bajlódni, ha nem, az a pillanat, amikor az izgató simogatások szenvedélyt próbáló türelemjátéka után végre teljes mélységben érezhetitek egymást, majdhogynem jobb, mint az, ami utána következik. A behatolás pillanata felér egy apró orgazmussal, hiszen ez az a pont, amikor minden biztossá válik. Nincs rosszabb annál, mint amikor az előjáték után elmarad a beteljesülés, mert vitába fordul a forró hangulat, vagy párod valami rejtélyes okból meggondolja magát, és faképnél hagy - az első gyönyörteli pillanat után azonban már nem valószínű, hogy bármelyikőtök visszavonulót fújna.

A szenvedélyes harc ekkor véget ér, ha pedig eddig voltak is gátlásaid, amikor végre érzitek egymást, biztos, hogy nem az jut majd az eszedbe, vajon mennyire előnytelenek a fényviszonyok. Ha van olyan pillanat, amikor férfi és nő fejében ugyanaz a gondolat forog, ez garantáltan az. Ekkor még senki nem siet a csúcs felé, és nem az jár a fejetekben, vajon melyik helyzet lenne a saját gyönyörötökhöz a legjobb, ez a pillanat egyszerűen csak jó, önmagáért. Egy apró nyugvópont az izzasztó lepedőakrobatika előtt.

A csúcs

A legforróbb pillanat, ami minden előzetes apró bakit képes végérvényesen felülírni, az természetesen az orgazmus. Még különlegesebb, ha egyszerre éritek el a csúcsot, ha azonban nem is így történik, hasonlóképpen csodás élmény, ha a másik arcát figyeled, miközben felér a csúcsra.

Ideális esetben természetesen te vagy az első, és a pasi csak utánad engedi át magát az egetrengető gyönyörnek, ha azonban mégsem így lenne, nem kell feltétlenül lemondanod a kéjes élményről. Ha magától nem próbálná kiköszörülni a csorbát, finoman add a tudtára, hogy más módszerekkel is kielégíthet. Ha mindig törekedtek arra, hogy a gyönyör kölcsönös legyen, és a különleges pillanatokat mindketten megtapasztaljátok, könnyen elkerülhetitek a szexuális konfliktusokat. Másrészt az orgazmus egyik nagy előnye, hogy minél gyakrabban van részed benne, annál gyakrabban kívánod, így párodnak is érdeke, hogy minél többször örömteli perceket szerezhessen neked.

Végjáték

Amennyire közös élmény a behatolás pillanata, a végső gyönyör utáni percek annál gyakrabban okoznak konfliktust. Míg te az orgazmus csituló hullámai után ölelésre és simogatásra vágynál, előfordulhat, hogy párod alig tudja nyitva tartani a szemét, vagy legszívesebben rávetné magát a hűtőre.

Nem is kell azonban rögtön kipattanni az együttlét után az ágyból: ha még egy kis időt együtt töltötök, miközben gyengéden simogatjátok egymást, a vad testiség szenvedélye után átélhetitek az intimitást is, amikor nem vágyaitok, hanem gondolataitok és érzelmeitek vannak egymásra hangolódva. Ha pedig csak az éhség jelent akadályt, ne felvezetésként tálald a szexi vacsorát, inkább zárjátok a szexet pár ízletes vagy édes falattal az ágyban.

Ezt is szeretjük