18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

7 dolog, ami miatt feleslegesen aggódsz az ágyban

Nem érdemes semmi butaságon törnöd a fejed, inkább élvezd a pároddal az együttléteket!

Ha van valami, ami keresztet vethet a szeretkezésre, az az, ha végig gondolkodsz, tipródsz valamin. Előfordul persze, hogy olyasmin jár az eszed, ami tényleg fontos kérdés, vannak ugyanakkor olyan aggodalmak, amelyek alaptalanok, mondhatni, butaságok. 

A womansday.com egy cikke olyan aggodalmakat - illetve azok megoldását - vesz sorra, amelyek rengeteg nőt, talán téged is érintenek.

Intim illatok

Főleg a friss pároknál szokott ez a kérdés felmerülni, hiszen meghatározó pillanat, amikor először ágyba bújtok, és lekerülnek az alsóneműk - senki nem szeretné, ha bármi is, akár egy kellemetlen szag elrontaná a dolgot.

Ha igényes vagy a tisztálkodás terén, és odafigyelsz az egészségedre, akkor nincs miért aggódnod! A feromonok miatt a férfiakat kifejezetten izgatja a nő intim illata.

Vajon lesz orgazmusom?

A lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz, ha már attól a pillanattól ezen gondolkodsz, hogy a szeretkezés ötlete egyáltalán felmerül. Nem tudsz majd igazán ráhangolódni a szexre, akárhogy imádod a párod, és épp az, amit szeretnél, sem valószínű, hogy így bekövetkezhet.

Ezt nem szabad akarni, ez csak úgy jön. Inkább mindig a pillanatnyi élvezetre fókuszálj, és ne törődj vele, mi lesz a vége!

Jelek, amiből tudod

A női orgazmus különleges jelenség, és jellegzetes jelei vannak, ha átélted. Nézd meg a videót!

Ez nem jó, hanem csiklandós

Van olyan, amikor a párod kényeztetni próbál, és neked az nem izgató, sokkal inkább csiklandós? Nos, ennek csak te vethetsz véget. Minden nőnek vannak erogén zónái. Vezesd rá a férfit, hol és hogyan érzed kellemesnek, ha megérint! Kérd, hogy ne csak alig, hanem inkább intenzívebben érjen hozzád, így az minden bizonnyal nem lesz csiklandós.

Vajon jól csinálom?

Ha ezen gondolkodsz, egy megoldás létezik. Meg kell kérdezned. Csak ez lehet a módja, hogy megbizonyosodj róla, mindent úgy csinálsz-e, ahogy neki is jó. Tedd meg ezt a lépést, és amellett, hogy eloszlik az aggodalmad, a párod talán új tippeket is ad neked, mi esne még jól neki.

Zavar ez az erős fény

Zavarban vagy, mert a párod látja az arcodat és a testedet, miközben szeretkeztek? Igaz, az ember gyakran vág különös arcokat közben, de a pasiknak ez tetszik, mert így látják, hogy amit csinálnak, azt a nő élvezi. Ha szégyenlős vagy, ne lámpafénynél, hanem néhány meggyújtott gyertya mellett bújjatok össze! Így a pasit sem fosztod meg a tested látványától, és te is jobban el tudsz lazulni a kevésbé erős fényben.

Narancsbőrös a combom

Amikor szeretkeztek, a partnered egészében gyönyörködik a testedben, és nem a kisebb-nagyobb esztétikai hibákat keresgéli. A férfiszem számára sokkal érdekesebb területeknél időzik el inkább, és közben nem foglalkozik semmi olyasmivel, hogy vajon felszedtél-e pár kilót, vannak-e striák a hasadon, vagy bármi hasonló.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az exére gondol?

Nem! Miért gondolna rá, amikor veled van? Ha ez így lenne, elég baj lenne, és bizonyára a kapcsolatotok más pillanataiban is észrevennéd, hogy ő még mindig a volt párjánál tart. Nem kell az ex kísértő szellemétől félned, és főleg ne kérdezgesd a párodat, hogy kivel jobb neki. Ha veled van, akkor te nyertél, és kész.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük