Szex a konyhában
Elsőre talán furcsa, de a konyha nem csak a gázsütő, a mosogató, a konyhakés és a vacsora helyszíne. Remek terep lehet egy spontán légyotthoz is!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi sem szebb annál, mint mikor főzés közben mögéd settenkedő párod olyan erőteljes szexuális vágyat ébreszt benned, hogy úgy érzed, rögtön akarod ott helyben. Általában a csendes vasárnapok, amiket hosszú éjszaka előz meg, tökéletesen megfelelnek arra, hogy a konyhai szexet tökélyre fejleszd. Hiszen ilyenkor minden férfiemberrel rendelkező nő egy-két órát a konyhában tölt.

A kulináris élvezetek előkészítésén túl másra is megfelelő helynek bizonyulhat a konyha. No meg valljuk be őszintén: van-e annál jobb, mikor egy óriási orgazmus után leülhetünk enni? De lássuk csak, miként fordulhat elő egy jó kis menet a konyhában?

Vasárnapi nyugis időszakban készül az ebéd

Az ilyen típusú találkozás a konyhában nagyon izgalmas lehet. Amennyiben az együtt főzést választjátok, az még alkalmasabb, hogy párod figyelmét kicsit elvond a hagymapucolás és a szalonna felkockázásának tevékenységétől. Rengeteg olyan ráutaló magatartásra adott a konyha, mellyel párod fantáziáját felkorbácsolhatod. Az első és legjobb, amikor meg kell kóstolni valamit. Ugye senkinek nem kell bemutatni, hogy az orális szexre való felhívást hogyan kell egy férfi előtt egyértelművé tenni. Egy fakanál lenyalása is olyan hatással tud lenni egy férfira megfelelő tálalással, amiből rögtön megérti, hogy mi is a cél. Ennél sokkal jobb, amikor a férfi az ujjával nyúl bele egy mártásba és kínálja fel a kóstolási lehetőséget, hisz mi lehet ennél alkalmasabb arra, hogy felkérd egy „táncra”?

Természetesen sok más eszköz vagy éppen felhasználási alapanyag alkalmas lehet arra, hogy beindítsd kedvesed fantáziáját. Ilyen lehet az uborka, banán, répa fogyasztása ráutaló magatartásként. És ha már elérted a kívánt hatást, azaz a kedvesed beindult, akkor azonban óvatosan az egyéb éles konyhai eszközökkel.

Amennyiben úgy döntötök, hogy az ebéd készítése közben a konyhai előkészítő asztalon adtok teret vágyaitoknak, muszáj odafigyelnetek arra, hogy nehogy megsebesítsétek magatokat bármivel, mert véres véget érhet a kaland.

Spontán szex, miután a férfi hazaér a munkából

Természetesen a konyhai szexnek nem csupán a nyugis vasárnapi változata van, hanem a "rögtön a lényegre törünk" változata is népszerű.

A legcélratörőbb megoldás, mikor egy konyhai köténykén kívül semmi mást nem viselsz, és úgy állsz neki főzni. Amikor a férfi hazaér, elég egyértelmű utalást talál arra vonatkozólag, hogy aznap este nem a marhasült számít majd főfogásnak. A férfi nagyon be tud indulni egy tüsténkedő nőre, akin csak kiskötény van.

Pár hónapja egy lakberendezési áruház készített felmérést arra vonatkozólag, hogy ki mire használja konyháját. Ebből a felmérésből kiderült, hogy a magyar háztartások 13 százalékában előfordult már, hogy a konyha nem csupán az étel készítésének színteréül szolgált, hanem romantikus tevékenységek elvégzésére is.

A magyarok munkanapokon átlagosan 142 percet töltenek a konyhában, hétvégén többet, 178 percet. Reméljük, hogy cikkünk meghozta étvágyadat, és innentől a konyhában töltött percek száma kissé bővül, és mindenki elégedetten nyugtázza majd, hogy milyen izgalmas is a főzés tulajdonképpen.

Ezt is szeretjük