18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Miért szeretik a pasik a rosszlányokat?

Egyikük elárulja!

Akad nő, aki nem veti meg az italt, és ismeri a szerelmet, oda-vissza. Vajon a férfinak ez bejön?

Prológus: baj-e, ha a lánynak kicsit repedt a sarka?

A pasi szerint: nem. Kivétel persze, ha nevezett pasi mellett reped kanyonná a sercli.

Tárgyalás: nem minden furulya fénylik

Speciel a miénk igen, és ráadásul annál szebb muzsikát semelyik másik hangszerből nem lehet kicsalni. Akkor meg minek az egyéb? Minek a hatvankilencedik fickó?

Eláruljuk: a pasi igenis szereti a férfias kisasszonykákat. Ez mondjuk pont nem azt jelenti, hogy fütyköse legyen a lánynak, éjfélkor, a buliból hazavitt heregolyót egyesek például kifejezetten taszítónak tartják, mindemellett a tökös csajok kifejezetten csábítóak. Mert mit nekik a Charlie nénje, mit nekik a gardedám. Ezeknek a hölgyeknek sajátos jellemvonása, hogy szó, illetve szájhúzás nélkül eljárnak a pasihordával sörözni. Rekedtre röhögik magukat a feminin, bájgúnár gavallérokon. És hatalmas, bambi szemeket meresztve kérdeznek rá két Unicum után: a te szőröd odalenn is vörös? Imádnivalók, mondom. Csak szerelmes, az ne legyen beléjük az ember.

Ú, szexi lány

A testiség olyan, hogy szépségszeplőt cirógat a szem alá. A lányon, ha látszik, hogy zabálja a hímtagot, vagy ne adj' Isten tudni bizonyos elbeszélésekből, hogy egyszer, még a cserkésztáborban, valami lánypajtással is egybefonta magát, mert a fenébe, hát hátha – no, az egyfajta kurtán-furcsán, de igen édesen-fényesen ragyogó vezércsillagot rajzol a sugallt homlokra, ezüstös-csillámos zsírkrétával.
Az a kemény, hogy legtöbbjük önként, teli szájjal danolva kóstolta meg a kantejet. Az a kemény, hogy a legtöbbjüknek ízlett.

Ott kezdődik az ott kezdődik

Szúrjuk hozzá nagyon gyorsan: a férfi szemében ettől még a dáma messze nem lesz kurtizán. Csak a legelvetemültebb, legirigyebb, csóró szerencsétlenek – legyen az illető kollegina, legyen a kérdéses bak – gondolják perditának a jó húsos szerelem szeretete miatt a kislányt. Közös megegyezés szerint az ilyesmi csupán ölelése ugyanis az életnek. Valószínű, hogy csak a tökéletest keresi. Virágillat ez tavasszal, meg mint a Mont Blanc csúcsán a jég.

Más kérdés persze, mikor a vágynak gátja kőfal nem lehet, mikor a pasi, az nem a stoptábla a szakadék szélén. Mikor a hűséget két ostorral hajtják bele egyenest. Azt biza már úgy hívják a fickók: de durva.

Epilógus: volt egy kislány, Anikó, rozsdás tünemény

A pasi, ha asszonyt ver át: szemétláda. A csaj, ha csal: hát igen. Dobálhatjuk a sovinizmust, de igenis, a dolog súlya egészen más. Nem nehezebb, nem könnyebb: a szaga talán a facsaróbb. Mert, ha nem a fickó hülyesége, álnoksága vagy a csalfaság okán történik, sőt, bevallás nélkül megy végbe, az szimpla gyávaság. A lány is lehet udvariatlan, igenis - itt meg pont nem a nőnapi virágról van szó.

Ha más bájdorongra esik a választás: azt valahogy túléljük. De az átverés már nem vénnek való vidék.

Szinte már a shotgunnak újratöltését kéri. És John Wayne legyen a talpán, aki a vérgőzös fickót olyankor kikergeti kiskegyedék városából.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük