Szörnyű hírt kapott az eljegyzés után nem sokkal a szerelmespár - A férfi teljesítette párja legnagyobb álmát
Életük legboldogabb időszakát élték, amikor közölték velük a hírt. De a férfi nem hagyta, hogy ez megakadályozza szerelme legnagyobb vágyának beteljesülését.

laurin michael bank cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael és Laurin 2015-ben ismerkedtek meg egy társkereső oldalon keresztül. A fiatal nő már ekkor is küzdött a rákkal: a profilképén teljesen kopasz volt, nem akarta titkolni mások elől súlyos betegségét. A férfit lenyűgözte bátorsága, kitartása és magabiztossága és az, hogy a daganat ellenére is igyekszik ugyanúgy élni az életét, pozitív maradni és társat keresni.

Az applikáció többször is feldobta neki a képét, és egyre inkább úgy gondolta, hogy fel kell vennie a kapcsolatot a lánnyal. Így hát küldött neki egy üzenetet, és beszélgetni kezdtek. Michael éppen válófélben volt, és tönkrement kapcsolatát próbálta feldolgozni, Laurin pedig a rákkal küzdött, így mindkettőjüket jócskán megviselte a mögöttük lévő időszak. De gyorsan egymásba szerettek, és úgy érezték, együtt erősek, és együtt mindent legyőzhetnek.

Szerelme legnagyobb álmát teljesítette a férfi

Néhány hónappal később összeköltöztek, Laurin átesett a dupla masztektómián, hamarosan pedig megkapta a hírt, amire régóta vágyott: az orvosok megállapították, hogy az összes eredménye negatív, legyőzte a rákot. Hihetetlenül boldogok voltak, és elhatározták, hogy utazni szeretnének, és minél több élményt átélni együtt. Eltelt néhány év, rengeteget kirándultak, sok helyet meglátogattak, majd Michael egy Niagara-vízesés melletti étteremben megkérte párja kezét. A lány rögtön igent mondott, néhány hónap múlva azonban szörnyű hírek árnyékolták be a boldogságukat.

Képek: Love What Matters, Tiffany Ellis Photography.

Ezt is szeretjük