2 hónap alatt vitte el a rák, az utolsó 2 hetet fotózta a fia: mégis gyönyörűek ezek a képek
Aki még nem látta közelről, nehezen tudja elképzelni az élet utolsó napjait.

apa-halala-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Napjainkban szinte mindenről találsz fotókat az interneten. Ha kíváncsi vagy, milyen egy tradicionális maláj esküvő vagy épp egy mexikói szülés, nem kell sokáig kutakodnod a világhálón, hogy képanyaghoz juss.

A halál talán az élet egyetlen olyan területe, melyben még maradt némi misztérium. Melytől szinte mindenki fél, melyet az elmúlt évtizedekben a világ legtöbb táján az egészségügyi intézmények zárt ajtói mögött tartanak.

Az élet utolsó két hete

A temetéseken olykor fotóznak, de magának a halálnak, illetve a felé vezető útnak a megörökítésére kevesen vállalkoznak. Josh Neufeld fotográfus szerette volna megtörni a csendet, amikor rákbeteg édesapja utolsó heteit fotózta le. A vidám, sportos életet élő férfinál áttétes hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak, mely gyors állapotromlást idézett elő nála, és mindössze két hónap alatt halálhoz vezetett. Fia, Josh - édesapja beleegyezésével - megörökítette az utolsó heteket, és a fotókat Meeting Mortality címmel tette fel a honlapjára. A következőkben ezek közül osztunk meg néhányat.

Képek: Meeting Mortality.

Ezt is szeretjük