Azonnal hat, ha plusz van rajtad, és meg sem kell mozdulnod: jóban leszel a tükörrel

Mutatunk valami hatékonyat, ha plusz kilóid vannak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Mutatunk valami hatékonyat, ha plusz kilóid vannak.

Miért olyan nagy a hasam, vastag a combom, miért nem vagyok olyan vékony, mint az a fehérneműmodell? - teszik fel sokan gyakorta a kérdést. A média közvetítette hamis tökéletesség azonban félrevezető lehet, a genetika általi vagy káros éhezés árán elért soványság pedig nem szabad, hogy összehasonlítási alapként értelmeződjön, pláne nem példaként.

Az egészség, a természetesség és a belső szépség az, ami igazán vonzóvá tesz, és a gömbölyded test sem hátrány, sőt: a férfiak imádják a kerekded idomokat. Mindegy azonban, mit gondolnak mások, az első az, hogy az ember elfogadja és szeresse önmagát olyannak, amilyen. Ebben segítenek a következő képek. Ha neked is vannak plusz kilóid, amelyek miatt nem szeretsz tükörbe nézni, mától ez megváltozhat. Pár perc múlva másképp látod magad.

18 ország photoshopolt egy testet

A szépség szubjektív. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a képek, amelyeken egyazon férfit retusált és formált ideálisra 18 ország. Kattints, és nézd meg, milyen érdekes eltéréseket mutatnak a kész férfialakok!

Ezt is szeretjük