18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legforróbb pasivadító praktika (18+)
Váltsd valóra párod rejtett vágyait: ébreszd fel benne a legvadabb szenvedélyt, hogy garantáltan az ágyban kössetek ki!

Dobd fel az egyszerű együttléteket izgató játékokkal, hogy partneredből garantáltan előbújjon a kisördög! Ha elvezeted vadító fantáziavilágod mélyére, garantáltan szenvedélyes, közös gyönyörben lesz részetek. Hódítsd meg az éjszakában, vagy bolondítsd meg szexi fehérneműkkel, hogy újult erővel lángoljon fel bennetek a vágy.

Idegenek az éjszakában

A fantázia szerepjátékának nem szükséges a hálószobára korlátozódnia. Időnként vessétek bele magatokat az éjszakába, és próbáljatok ki új helyszínt! A nyilvános helyen végzett előjáték nagyszerű kiindulási pont, és ha ezt még szerepjátékkal is megtoldjátok, akkor minden készen áll a felszabadító és nagyon erotikus szexuális együttléthez.

Játsszátok el egy egyéjszakás kaland forró pillanatait: intézd úgy, hogy partnereddel egy bárban találkozz, és vegyél fel egy teljesen más személyiséget, akár még nevet is.

Tegyél úgy, mintha egyáltalán nem ismernéd kedvesed, ülj le a pulthoz, és hagyd, hogy a legrafináltabb pasipraktikákkal próbáljon közeledni! Ha már beszélgetésbe bonyolódtatok, az hamar kétértelmű incselkedéssé válhat. Mindeközben te is vesd be női vonzerődet, és vadul flörtölj vonzó beszélgetőpartnereddel. Az újdonság kedvéért felfedheted előtte rejtett fantáziálgatásaidat és vágyaidat is, és kihasználhatod az alkalmat arra is, hogy olyan testhelyzetekre utalj, amit szívesen kipróbálnál. Ha már azt sem győzitek kivárni, hogy hazaérjetek, jelentkezzetek be egy szállodába, és váltsd valóra az ismerős idegen legforróbb vágyait!

Pajkos bugyik

Van azonban úgy, hogy egy forró éjszakáért nem kell a szomszédba menni. Hozd izgalomba partneredet egyszerűen azzal, hogy csodálatos, szexi fehérneműt viselsz! Ha megszokott ruháid alatt egy randin kivillantod izgató dekoltázsod, nem csak te gondolsz majd egyfolytában arra a pillanatra, amikor a csábító kis részleteket végre megpillanthatja partnered, de ő is izgatottan gondol majd arra, hogy a szexi fehérneműket ezúttal csak az ő kedvéért öltötted magadra.

A randi végeztével azonban ne hagyd, hogy azonnal megszabadítson minden egyes ruhadarabodtól: vedd át az irányítást, és játszd el félig levetkőzve a csábító nő szerepét! Vannak azonban egyéb nélkülözhetetlen ruhadarabok is, ha el akarod csavarni egy férfi fejét. Szerezz be egy szexi fűzőt, ami erotikusan hangsúlyozza alakod, miközben megemeli a melleid, és karcsúsítja a derekad: ha harisnyával és harisnyakötővel együtt viseled, kielégítheted partnered legvadabb fehérnemű-fantáziáját! A harisnyával bekötheted partnered szemét, vagy akár meg is kötözheted. Ha pedig van egy szép selyemharisnyád, csavard be, és simogasd vele partnered péniszét. Szexi ruhásszekrényedben azonban feltétlenül legyen egy alul nyitott bugyi és egy félkosaras melltartó is, amivel bármikor megőrjítheted kedvesed!

Sztriptíz

Az este folyamán lassan annak is eljön az ideje, hogy az összes ruha lekerüljön rólad. Add meg a módját egy vérforraló sztriptízzel! Még napközben alakítsd át a hálószobát az erotikus esti szórakozáshoz: készíts elő mécseseket, hogy kellemesen sejtelmes legyen majd a megvilágítás, és keress elő készletedből pár hipnotikus zenét is. A legjobb, ha úgy rendezed be a helyszínt, hogy egy áttetsző függöny mögött, hátulról megvilágítva tudj vetkőzni, így partnered csak a buja lényeget látja. Ha azonban még így is szemérmes lennél, öltözz be hastáncosnőnek vagy egzotikus kéjhölgynek, hogy ne magadat kelljen adnod.

A műsor előtt pedig ültesd le kedvesed egy itallal, és gyújtsd meg a mécseseket. Ekkor hagyd el a szobát, hogy egy hatásos és szexi zenés belépővel kezdődhessen a tánc: ringasd csípődet a zene ritmusára, majd körözz partnered előtt.

Apránként kezdd el ruházatodon a gombokat kigombolni, majd fordulj el, tereld el a figyelmét erotikusan ringó csípőddel, hogy mire visszafordulsz, már felső nélkül állhass előtte. Folytasd lassan a vetkőzést, de ne menj olyan közel partneredhez, hogy megérinthessen, egészen addig, amíg csak egyetlen falatnyi bugyi marad rajtad. Ezt a pillanatot is addig halogasd, ameddig csak tudod, majd kérd meg kedvesed, hogy vegye le rólad a bugyit anélkül, hogy kézzel hozzád érne. A furfangos mutatvány közben néhány pillanatig a nyelvével is kedveskedhet - ha ugyan vissza tudod attól tartani, hogy rögtön a magáévá tegyen.

Vibrátor

Használjátok közösen kedvenc játékszered! Hagyd, hogy partnered figyelje, hogyan izgatod magad, vagy engedd, hogy ő izgasson téged.

A vibrátorhoz mindenképpen bőségesen használjatok síkosítót! Kérd meg partnered, hogy kunnilingusz közben a játékszerrel izgassa hüvelyedet, vagy ha háttal ülsz az ölében, hagyd, hogy csiklóddal játszadozzon. Megkísérelheted őt is izgatni: miközben férfiasságát csókolgatod, az elemes szerkezettel kényeztesd az ánuszát. Az ismeretlen érzés olyan örömökkel ajándékozhatja meg, amire nem is mert volna gondolni!

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük