18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Miért szeretik a férfiak az érett nőket?

Minden nő fél a korral járó hervadástól, és attól, hogy nem lesznek többé randevúk. Vajon van ok a kétségbeesésre?

A legszebb virágok igazából nem is száradnak el sosem, a legfinomabb bor sem mindig gimnazista. A kellemes harmincasokról szóljon most az ének, hiszen tudjuk mi jól: nem minden cici hajol meg ám az évek előtt!

Hol terem a Milf?

Ha az M-nél csapjuk föl a szexszótárat, az egyik legelső szó, mely a szemünket megcsiklandozza, a Milf. Ez egy angol mozaikszó, szokás a benne megbúvó midlife–ra hivatkozni a fordításkor, de sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy a kifejezés eleji m a Mother, míg a végén lévő f egy, a közmegegyezés szerint csúnya frázist, jelesül a párzásra utalót jelöli.

Ezekben a filmekben, alkotásokban a cselekmény nagy része akörül bonyolódik, hogy magányos, nagy keblű asszonyokat, unatkozó, harisnyakötős titkárnőket, főállású anyákat miként szabadítanak meg előbb gátlásaiktól, majd a melltartótól, bugyitól is. Persze mondanunk sem kell, általában egy csomó kalamajka és félreértés vezet el a mókás, illetve minden tekintetben kielégítő végkifejletig.

Láthatjuk tehát: egy egész zsáner épült az érettebb leányi testre, bizonyítván, hogy nem lehet elmenni mellettük csak úgy, füttyögés nélkül.

35 éves, maradhat?

A korosabb lányokat általában, és ezt jó előre kijelenthetjük, nem az évek fonnyasztják vékony önbizalmú, szegény párává. Igazából több szempontból is előrébb vannak ők a holmiféle fitos orrú csitriknél – bedobhatjuk az asztal közepére, egyenest a zsetonhalomra mindjárt a dupla ászt: a tapasztalat mindent visz. Hiszen az érettség sem azt jelenti, hogy megpistul az alma, hanem, hogy olyan ízek játszanak benne bújócskát, miket az egyszeri gyümölcsrajongó a zsenge, már-már zöld darabokban szinte biztosan nem fedezhet fel.

Az idő múlása persze, hogy mindenkin megmutatkozik, az olyan. No de kétségbeesni, mikor a számláló a harmincas fölé ugrik, talán mégiscsak fölösleges.

Tanárnénik, titkárnők

Gimis korában kevés pasinak nem volt idősebb csajideálja. Egy szexis iskolai doktornéni például igen könnyen csalfa fényeket maszatolhatott az ember szemébe, illetve illetlen foltokat a gatyájára. És a helyzet az, hogy ezekkel az asszonyokkal a kortárs lánykák versenyre nemigen kelhettek. Nemhogy a súlycsoport, de a sportág sem ugyanaz - mintha Tysont a Gyalogkakukkal pakolnák össze ketrecharcolni.

Jó, nyilván volt ebben egy jó adag tejszínhab, vörös köd, tomboló hormonok, bebeszélés. De akkor is bizonyos: a nő a korral lesz kerek. Amikor a kis trükkök, a frufru és a fitos orr egész, koherens képet alkot. Mikor a velőscsont és a zöldségzöldje beleérik a marhahúslevesbe, az akkor van kész. Ennyi.

Bús pillák, pislákol a parázs

A legrosszabb, ami történhet, hogy egy gyertyával többet kell jövőre elfújni. A születésnapon nem történik semmi olyasmi, ami miatt megérné a bú.

A harmincas lányok azért lesznek csúnyák, mert becsapták őket az évek – nem fonnyadás az lányom, hiába gondolod azt. Csak attól, hogy a múlt században születtél, még nem kíván kevésbé a férfi. Mert öregszik ám az is.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük