4 szexébresztő praktika
Ha nem működnek a dolgok
Rajtad is múlik, hogy a tányérgyilkosnak ígérkező veszekedések végül vadító szexszel érjenek véget.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A járás, az együttlét és a kapcsolat a legtöbb nő fejében a közös főzés, függönyvásárlás és kutyasétáltatás idillikus képét idézi fel. Nos, éppen ez a lidérces álom az, amitől a kapcsolatba merészkedő férfiú leginkább menekülne, mert az együtt alvás és a napi szintű szex számára még nem jelenti azt, hogy koszos alsónadrágjait és göndörödő szőrszálait is megosztaná.

Néha bizony jóból is megárt a sok: ilyenkor nem árt egy kis intim magány, hogy a szabadságát féltő férfiú rádöbbenjen: senki nem akarja igába hajtani, pórázra kötni, csak tesztoszterontól duzzadó társaságát óhajtja élvezni a nő, némi rendszerességgel kombinálva.

Hányszor kell még?

Tipikus pasiüldöző fogás a női vita. Nem mintha az erősebbik nem képviselői csupa megfontolandó és helytálló érvet sorakoztatnának fel egy tányértördelő veszekedés során, de azért az aduász a te kezedben van. Semmivel nem lehet jobban kiverni a biztosítékot a pasi fejében, mint a Hányszor kell még kezdetű mondattal. Valószínűleg olyan örökzöld igazságot vezetsz ezzel be, amire már a füle botját se mozdítja, mert hallotta már kismilliószor, ezért inkább nem is figyel rá. Úgyhogy sokszor kell még, nagyon sokszor, és eredményre ne is számíts. Inkább lepd meg, és ne régi igazságtalanságokat, figyelmetlenségeket kérj számon kedveseden, hanem a legváratlanabb pillanatban mondd ki a varázsigét: "Talán mégis igazad van, drágám." A mindennapokban bármi vita tárgyává válhat, de ha már a fél edénykészletetek áldozatul esett a heves véleménynyilvánításnak, valakinek jobb visszavonulót fújnia. Ha képes vagy engedni, sok indulatot és nyomást simíthatsz el, arról nem is beszélve, hogy hamarabb a békítő szexre terelheted párod figyelmét.

Gyógyító különlét

Mielőtt azonban kezdene elmérgesedni a helyzet, és túl sok feszültség halmozódna fel köztetek, jobb egy kis szünetet tartani. Míg a hosszú távollét könnyen tönkreteheti a kapcsolatot, a rövid távollét annál varázslatosabb erővel éleszti fel újra a szenvedélyt és a szerelmet.

Ha valami már régóta megvan, sokszor nehéz értékelni, amíg meg nem tapasztalod kicsit, milyen nélküle. Nem véletlen tehát párod félelme az összeköltözéstől: ha egymás legrejtettebb titkaiba és zugaiba is beleláttok, a mindennapos izgalom hamar elillanhat. A férfi egyébként is makacs jószág, aki sűrűn szereti cserélni a zárt az ajtón, azonban nem kell attól tartanod, hogy egy szép napon nem kapsz új kulcsot. Ha bemerészkedsz az otthonába, ha illatos törölközőid, habos tányéralátéteid és plüssállataid hirtelen elárasztják a férfiodút, valóban kitörhet a pánik. Ha azonban időről-időre hagysz párodnak egy kis szabadságot, amikor visszahúzódsz az életéből, és mindketten a magatok útját járjátok, az újbóli egymásra találások garantáltan szomszédpróbálóan hevesek lesznek.

A megszokások ellen

Az ismerkedés idején és a kapcsolat elején az élet csupa csillogás és csoda: koncertek, tánc, kirándulások, filozofikus beszélgetések romantikus vacsorákkal tarkítva. Az idő múlásával azonban az együttlétek könnyen megszokássá merevednek, és a romantika tovaszáll, mintha soha nem is lett volna. Ne törődj bele ilyen könnyen, hogy kapcsolatotokból eltűnjön a régi izgalom: próbáljatok meg időről-időre kilépni a mindennapok rutinjából! Ha sikerült megbontanod a veszekedések ismétlődő forgatókönyvét, kezdetnek már elég jó. A leglényegesebb azonban, hogy, ha szabad teret adtok egymásnak, azt az időt használjátok ki új élmények gyűjtésére, és visszaállva a régi kerékvágásba ne engedjétek újra a régi sablonokat elhatalmasodni magatok felett! Beszélgessetek élményeitekről gyertyafényes vacsora mellett, és add kedvesed tudtára, hogy a nagy szabadság után igenis energiát kell fordítani arra, hogy újra egymásra találjatok.

Vonzó különbségek

Veszekedéseken, különléten és a megszokások elleni harcon túl annyit mindenképpen el kell ismerni, hogy férfi és nő között különbségek vannak. Ezért a szomorú igazság, hogy az engesztelő mondatot a vitában neked kell kimondanod, és mégis sokszor ér a vád, hogy kiszámíthatatlan és hisztis vagy.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Párod ezzel szemben gépiesnek tűnhet számodra, aki könnyedén elviseli a sablonos, egyhangú kapcsolatot is, mert az újításhoz nincsen fantáziája. Ezek olykor bosszantó különbségek lehetnek, mégis ez az alapvető eltérés minden vonzalom és szerelem alapja, enélkül tehát nem létezne kapcsolat sem, bár minden bizonnyal több tányér maradna épen.

Cikkünk a Jin és jang a szerelemben című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük