18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 ágyrengető női orgazmustechnika (18+)
Miért csak a szexpózokat variálnád, amikor a gyönyörnek is több fajtája létezik? Próbáld ki a legintenzívebbeket!

A hálószobában soha nem kell unatkoznod. A szex során számos módon eljuthatsz a csúcsra, és azt is megtapasztalhatod, hogy minden orgazmus élvezetes, de mindegyik különbözik a másiktól. Az eltérő helyzetek és praktikák mind másfajta élvezetet okoznak. Ismerd meg a mindent elsöprő gyönyör titkát, és éld át pároddal a csodás élményt!

G-ponttal a csúcsra

A G-pont izgatásával sokkal intenzívebb orgazmust élhetsz át, mint akkor, ha párod a csiklódat kényezteti. Hogy az Ernest Grafenberg által felfedezett kéjpontban rejlő lehetőségeket kiaknázd, az együttlét során megkérheted párodat, hogy ujjaival fedezze fel ezt a területet. Mivel a hüvely elülső részének felső harmadában található, nem biztos, hogy ki tudod tapintani, de egy vibrátor segítségével akár magányos perceidben is megtapasztalhatod, milyen élményt nyújt izgatása.

Az együttlét során sem kell azonban lemondanod a G-pont nyújtotta intenzív élményről: ha közösen rájöttetek, milyen szögben lehet a legjobban megközelíteni a hüvelyedben rejtőzködő érdes területet, akár szeretkezés közben is célba veheti partnered. Nem biztos azonban, hogy a leghevesebb mozdulatokkal juttathat a legkönnyebben csúcsra: válassz mélyre hatoló, de lassú mozgással kombinálható szexpózt, melynek során könnyen szabályozhatod, hogy a pasi mennyire adja át magát a szeretkezés hevének.

Ha lovaglóhelyzetben szeretnéd G-pontodat kényeztetni, kissé dőlj hátra, így jobban hozzádörzsölődik párod pénisze az érzékeny területhez. Lassú csípőmozdulataiddal még tovább fokozhatod az élményt, de ne ijedj meg, ha egyszer csak úgy érzed, hogy vécére kell menned. A legtöbb nő ugyanis a mindent elsöprő gyönyör előtt vizelési ingert érez, ha azonban ezen a ponton kitartasz, hamarosan átélheted az orgazmust.

Szimultán orgazmus

A szex egy másik Szent Grálja a szimultán orgazmus, amikor a partnerek nagyjából egy időben élveznek el. Bár a gyönyör közös átélése valóban nagyszerű dolog, sajnos nem mindig lehetséges. Ha folyton erre törekszel, könnyen lehet, hogy vágyad leblokkol annyira, hogy lehetetlenné tegye a páratlan közös élményt: akad azonban olyan alkalom, amikor szenvedélyetek egy rugóra jár.

Ilyenkor te is érezheted, hogy az alkalom van olyan különleges, hogy legyen esély a sikerre. Amennyiben szeretnétek átélni a közös örömöket, néhány praktikát is bevethettek.

Sajátítsd el a Kegel-gyakorlatokat, és medencefenék-izmaid összehúzásával és elengedésével tedd még izgalmasabbá a szeretkezést! Ez az intim torna segíthet abban, hogy hamarabb juss a csúcsra, hiszen éppen azokat a mozdulatokat ismétled a gyakorlat során, melyek a gyönyörtől is bekövetkeznek, csak sokkal sebesebb összehúzódások formájában.

Ha párod rendszerint megelőz téged, egy péniszgyűrűvel ezen a problémán is segíthettek. Szerezz be egy játékszert, és alkalmazzátok szex közben, ez ugyanis késlelteti a férfi gyönyörét. Ne feledd azonban, hogy a közös gyönyört nem szabad hajszolni: hagyd, hogy egymás ritmusát megismerve fokozatosan érezzetek rá arra, a másik hol jár. Ha kitapasztaltátok egymás izgalmi szintjét, könnyebb lesz ráhangolódni az egyszerre érkező orgazmusra.

Többszörös orgazmus

Bár a nők könnyebben képesek arra, hogy egyetlen szeretkezés során többször is elérjenek a csúcsra, nem mindenki él át többszörös orgazmust. A gyönyör ezen fajtája alapvetően nem olyan intenzív, mint egyetlen, erőteljes orgazmus, de a sorozatos élmény vitathatatlanul élvezetes. Ha szeretnéd kipróbálni, nincs másra szükséged, mint intim izmaid mozgására, de készülj fel rá, hogy a második kellemes pillanat nem jön olyan könnyen, mint az első.

Annál nagyobb valószínűséggel élhetsz át többszörös gyönyört, minél tovább húzod az orgazmust: nem véletlen tehát, hogy a keleti praktikák szerint a férfiak is úgy tudják elsajátítani a módszert, ha visszatartják az ejakulációt, ameddig csak bírják. Előfordulhat azonban, hogy a többszörös csúcs helyett egyszerre egy, ám annál erőteljesebb orgazmus jön csak, ebben az esetben sem érdemes azonban elkeseredned. Ha nem engedsz a gyönyörnek, biztosan nem jársz rosszul. Minél tovább késlelteted, az élmény annál erősebb lesz, még akkor is, ha nem sikerül több orgazmust átélned.

Cikkünk Dr. Ruth Westheimer Szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük