18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Turbózd fel orális technikádat szexi kiegészítőkkel
Ha csodálatos orális szexszel szeretnéd meglepni párodat, tökéletesítsd a technikádat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jó pap holtig tanul – tartja a veretes mondás. Nincs ez másképp a szexben sem, úgyhogy ne félj az újításoktól: az alábbi tippek segítségével új színt vihetsz az orális szexbe akkor is, ha már szert tettél némi tapasztalatra ezen a téren.

Szemkontaktus és gesztusok

Az adott helyzetben értelemszerűen nem várható el, hogy nyomdakészre fogalmazott mondatokban kommunikálj partnereddel, ám a szemkontaktus és a gesztusok fontosságukat tekintve vetekednek a legkifinomultabb, szinte művészi szinten kivitelezett mondatokkal.

Természetesen nem arról van szó, hogy mindvégig tágra nyílt bociszemekkel kellene a pasira meredned. Ideális esetben elég, ha hosszabb-rövidebb időszakokra fonódik össze a tekintetetek, így te is meggyőződhetsz arról, hogy a partnerednek valóban jó-e az, amit éppen csinálsz, vagy esetleg szükség van némi korrigálásra. Ugyanígy te is számos információt közvetíthetsz párod felé, melyeket, ha szavakkal nem is, de bizonyos hanghatásokkal alátámaszthatsz.

A változatosság gyönyörködtet

Pasidnak a legkevésbé sem mindegy, hogy nyelved mely részével kényezteted a nemi szervét. A nyelv szélével, hegyével, illetve a közepén lévő területtel való ingerlés más és másfajta örömet szerez neki, amit szinte 100%-os biztonsággal képes megkülönböztetni. Használd ki az ebben rejlő lehetőségeket! Hasonlóképpen változtasd az általad előidézett szívás mértékét és intenzitását is: hol a teljes péniszt vedd a szádba, hol csak a végét – érdemes „végigzongorázni” a kettő közötti számos átmenetet is!

Van élet a péniszen túl is

Sok nő hajlamos az orális szex során kizárólag a lényegre összpontosítani, megfeledkezve a herékről, valamint a frenulumról, azaz a pénisz törzsét borító bőrt és a makkot összekötő V-alakú területről.

Pedig ezek telis-tele vannak idegvégződésekkel, így a legkisebb ingerre is rendkívüli intenzitással reagálnak, olyannyira, hogy sok férfinak a frenulum a legérzékenyebb pontja. A pasi garantáltan hálás lesz, ha akár a nyelveddel, akár a kezeddel kényezteted ezeket a területeket, de éppen az érzékenységükre való tekintettel légy nagyon óvatos!

Kézzel és szájjal

Frenetikus hatást válthatsz ki partneredből, ha – miközben nyelveddel a péniszét izgatod – hüvelyk- és mutatóujjaddal körbezárod a herezacskóját annál a pontnál, ahol a pénisszel találkozik, majd finoman elhúzod a testétől, illetve, ha ugyancsak nagyon gyengéden masszírozod azt. Hasonló sikert érhetsz el, ha a gát, azaz a herezacskó és a végbélnyílás közötti területet ujjaiddal játékosan simogatod vagy masszírozod. A gát közepe táján kifejtett mélyebb nyomással pedig kívülről stimulálhatod a prosztatamirigyet. Ez a legtöbb férfi számára különösen élvezetes, de megint csak légy óvatos, ugyanis néhányuknak fájdalmat okozhat, legalábbis kezdetben. E technika alkalmazásánál tehát tartsd szem előtt a fokozatosság elvét!

Anális örömök

Végbélnyílását, annak ellenére, hogy az örömszerzés potenciális területe, sok pasi tiltott zónának tekinti. Az orális szex gyakorlása közben azonban kiváló lehetőség nyílik rá, hogy megdöntsd ezt a tabut. Próbálkozz meg a végbélnyílás környékének finom ütögetésével vagy masszírozásával! Felizgult, egyszersmind oldott állapotában partnered valószínűleg nem fog tiltakozni az anális elhajlás ellen, és a végeredmény ismeretében a jövőben sem kíván majd lemondani erről a kombinációról.

Szexuális játékszerek

Az orális szex kapcsán nemcsak új technikákkal, hanem néhány alternatív segédeszközzel is bővítheted repertoárodat.

A gát körüli területet stimulálhatod például egy kisebb vibrátorral, illetve létezik kimondottan anális vibrátor is, melyet – ha párodnak sincs ellenére – bevezethetsz a végbélnyílásba. Kipróbálhatod a nyelvvibrátort is, de ne várd, hogy az dolgozzon helyetted, azaz a nyelvtechnikát ez esetben se hanyagold el!

Ezt is szeretjük