18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Orális szex, amikor a pasi kényeztet (18+)

Így lehet a legélvezetesebb

Ha le tudod vetkőzni a gátlásaidat, számodra is kifejezetten élvezetes lehet a szájmágia!

A férfiakhoz képest minden bizonnyal több nőről elmondható, hogy nem szereti az orális szexet. Ennek az oka legtöbb esetben kettős lehet: egyrészt állhat mögötte az, hogy valaki nem részesült még soha igazán jó orális szexben, ezért egy idő után beszélni sincs kedve róla, sokakat azonban a görcsök is visszatarthatnak.

Ha te szeretnéd megtapasztalni az élvezetes, intenzív orgazmussal kecsegtető különleges törődést, de eddig valamiért nem ment, segítünk! A leggyakoribb problémák bemutatása mellett a megoldásokra is nyújtunk tippeket.

A leggyakoribb női aggodalmak

Sokan azért tartanak az orális szextől, mert magát a helyzetet túl nyersen feltárulkozónak tartják. Zavarba ejtő lehet egyrészt, hogy a férfi szabadon veheti szemügyre a nemi szervedet, amelyet ennyire nyíltan talán még te magad sem láttál, de egyeseket az a gondolat is frusztrálja, hogy vajon milyen ízvilág fogadja a pasit odalent.

Ha azonban nem rögtön az elején támadnak a női aggodalmak, akkor az a görcsök leggyakoribb tárgya, hogy mi van, ha végül nem lesz élvezetes a dolog, és csalódást kell okozni a partnernek, vagy túl hosszú időre lenne szükség az orgazmushoz.

Hogyan küzdd le a görcsöket?

Az első aggodalom valójában a körülményeken múlik: akkor a legkönnyebb eloszlatni, ha érzelmileg és testileg egyaránt megbízol a párodban, és nyíltan tudsz vele beszélni a szexről és félelmeidről egyaránt.

Vagyis, ha a szerelem mindkettőtök részéről adott, illetve egy pillanatig sem kell azon aggódnod, hogy csak szexuális játékszer vagy a számára, könnyen lehet, hogy eszedbe sem jut, milyen furcsa a helyzet, amikor leereszkedik a lábaid közé.

Persze így is hiányozhat a közelsége, hogy nem tudod átölelni, miközben ő gyönyört szerez neked - ezt úgy hidalhatjátok át, hogyha felváltva kényeztet a nyelvével, majd egy ideig csak a kezével, amikor közelebb húzódhat hozzád.

Amennyiben a rossz ízektől tartasz, nem kell mást tenned, mint az együttlétek előtt beiktatni egy zuhanyzást, amennyiben azonban így is zavarna a dolog, megkérheted a pasidat, hogy használjon egy kis ízesített síkosítót - így biztos lehetsz benne, hogy senki nem találja magát kínos helyzetben.

Ami pedig az orgazmus és az időtartam körüli feszengést illeti - nem feltétlenül kell, hogy az orális szex csúccsal végződjön. Ha úgy érzed, képtelen lennél az orgazmusig jutni, add ezt a párod tudtára, de tedd hozzá, ha azért egy kis kényeztetéshez lenne kedved.

Hiszen a szájmágia lehet akár csak előjáték is, mielőtt a lényegre térnétek: ha sikerül megfeledkezned az összes zavaró tényezőről, megtapasztalhatod, milyen jó érzés, amikor hátradőlve elmerülhetsz a pasid kényeztető  tevékenységében.

Súlyosabb problémák
Nem minden görcs és gátlás olyan azonban, amin egyszerűen túlléphetsz. Lehet, hogy szélsőségesen kiszolgáltatottnak érzed magad az orális szex feltárulkozó helyzetében, vagy az is megeshet, hogy a párod felől érkező nyomás hatására érzed úgy, hogy benned van a hiba, ha nem tudsz eljutni az orgazmusig és nem élvezed a kényeztetését. Ezek a problémák elsősorban beszélgetéssel, netán önérzetfejlesztő technikákkal oldódhatnak meg, ugyanakkor, ha szélsőségesen feszélyez a dolog, a legjobb, ha inkább más kényeztetési módot választasz, és a pasi értésére adod, hogy neked ez nem kellemes, inkább kínos perceket okoz.

Orgazmusod volt?

A női orgazmus nem csak a pasik számára lehet bonyolultabb, mint a sajátjuk. Ha még nem ismered tüzetesen a tested és a gyönyör különböző formáit, bizonyos helyzetekben neked is kérdéses lehet, hogy eljutottál-e a csúcsra, vagy sem. Ha szeretnéd felismerni a jeleket, nézd meg videónkat!

A párodban van a hiba?

Ha soha nem volt még jó számodra az orális szex, megeshet, hogy nem a gátlásokban vagy a görcsökben, egész egyszerűen a pasi technikájában van a hiba. Ahogy ugyanis az a szeretkezés kapcsán közismert, a női anatómia nem könnyíti meg az orgazmust és a férfiak dolgát: ahhoz, hogy valaki képes legyen egy tökéletes orális kényeztetést kivitelezni, igencsak tapasztaltnak és tájékozottnak kell lennie.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Hiszen minden nő mást és másképpen élvez, azonban korántsem állítjuk azt, hogy a lehetetlennel határos vállalkozás lenne egy pasi részéről, hogy észveszejtőre csiszolja a technikáját.

Amennyiben a párod nem egészen hibátlan ezen a téren, a legjobb, ha eleinte szorgalmazod, hogy inkább kézzel kényeztessen, és addig adsz neki útbaigazításokat, hogy mikor, hol és milyen intenzitású mozdulatokat élvezel, amíg profi nem lesz ezen a téren. Sokszor a gyakori ritmus és technikaváltás csupán a probléma. Így következő lépésként már nem lesz más dolga, mint a nyelvével leutánozni az ujjait, ha pedig ez sem menne tökéletesen, még mindig segíthetsz neki szóbeli utasításokkal.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük