18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Orális szex, ahogy a pasik szeretik (18+)
A férfiak kedvenc játékát nem mindegy, hogyan csinálod! Olvasd el, mi a legjobb a férfinak, és kényeztesd a párod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán nincs is olyan férfi, aki ne őrülne meg, ha párja szájjal kényezteti. Azonban nem árt, ha ismered az orális technika alapszabályait, és biztosra mész.

A férfi 6 legfontosabb erogénzónája

Mellbimbók

Ajánlott technika, ha a kevésbé érzékeny területeken kezded a játékot, és szépen, lassan haladsz a cél felé. Így az izgalom fokozatosan, de biztosan hág a tetőpontjára. Statisztikák szerint a legtöbb férfi izgalomba jön mellbimbói simogatásától.

Femina-tipp:
A leghatékonyabb, ha szájjal kényezteted, erőteljes, de lágy szívással. Ha párod ezt nem szereti, haladj lassan lefelé a testén. Ekkor már kézzel foghatóvá válik az erekció...

A herezacskók

Általában minden férfinek különösen érzékeny ez a terület. Sokan szeretik, ha simogatják, vagy nyelvvel izgatják őket ezen a testtájékon, mások viszont ezzel ellentétben kifejezetten elutasítják.

A gát

A férfiak épp úgy rendelkeznek gáttal, ahogy mi nők. Ez a pénisz legalsó része és az ánusz között helyezkedik el. A csók, a simogatás, apró, finom harapdálások igen kedveltek ezen a részen.


Bátran érj hozzá, de ne erősen. Enyhe nyomást, szorítást is kifejthetsz, így a pénisz is "profitál" a gát érintéséből.

Az ánusz

Az ánusz nagyon érzékeny pont, de sajnos gyakran elfelejtődik orális szex közben. Hogy miért? Mivel a végbélnyílásról van szó, sok nő a gondolatától is ódzkodik, hogy szájjal vagy nyelvvel érintse. Épp így gondolkodik erről sok férfi is. Hogy mégis gyengédséghez jusson ez a testrész, gondoskodjatok a tökéletes higiéniáról!

Femina-tipp:
Ha együtt zuhanyoztok, bátran mosd meg párod mindenütt! Élvezni fogjátok a zuhanyt, és a következő lépéseket is, nem beszélve arról, hogy felfedezitek egymás legintimebb testrészeit!

A makk

A makk a férfi nemi szerv legérzékenyebb része, így természetesen minden lehetséges gyengédséget megérdemel. Legyen az az ajkad érintése, nyelved simogatása, vagy akár pici és óvatos harapdálás.

Femina-tipp: itt időzhetsz egy jó darabig: ez a legfőbb erogén zóna!

A fityma

A fityma az a kettős bőrredő, ami nyugalmi állapotban általában teljesen a makkra simul. Külső része a külső fityma, amelynek felülete, jellege megegyezik a hímvesszőt borító bőrfelülettel. Rugalmasan, szorosan simul a makkhoz. A fityma végét alkotó gyűrű igen gazdag idegvégződésekben, ezért érintése, gyengéd húzása vagy száddal való bármiféle érintkezése erős izgalmi állapotba hozza a partnered.

Femina-tipp:
A fityma és ezzel együtt a hímvessző kényeztetése maximális óvatosságot és érzékenységet kíván, ezért nagy odaadással láss hozzá!

Az orális szex technikája

Az orális szexben a száj és a nemi szervek vesznek részt. Néhány praktika magától értetődőnek tűnik, néhány pedig egészen extrémnek. Alapvetően az a leghatékonyabb, ha a különböző technikákat variálva próbáljátok ki, így ráéreztek arra, mi a legjobb a másiknak. Mivel mindenkinek más az ízlése, ezért jó, ha alaposan feltérképezitek egymás testét.

Játék a nyelvvel

A nyelv ügyes, meleg, nedves és puha egyszerre. Ezáltal ideális szerv ahhoz, hogy elkápráztassa partnered. Simogasd, ízlelgesd nyelveddel azokat a területeket, amelyek legerotikusabbak a társad számára. Körözz, mozgasd lágyan a szádban, fel és le, ízlésed és fantáziád szerint!

Játék a szájjal

Ha enyhe szívó mozdulatot fejtesz ki, társad finom húzást fog érezni, ami természetesen gyönyörérzetet kelt benne. Ezt megteheted minden fentebb felsorolt erogén zónán.

Játék a lélegzettel

Tudsz gyengédebbet annál, mint a szádon át kifújt forró levegővel cirógatni szerelmedet? Aligha... Nagyon kellemes és különösen erotikus hatással bír. Nem annyira direkt, mint a közvetlen érintés, de annál kellemesebb!

Játék az érintéssel

Nyelveddel, ujjaiddal, ajkaiddal, vagy akár fogaiddal is érintheted a férfi intim testtájékait. Megfelelő ritmusban nyomást, szorítást is gyakorolhatsz párod nemi szervén. Rengeteg lehetőséged van arra, hogyan játssz a mozdulataiddal társad különböző testrészein.

Játék a harapással

A fogakkal vigyázz! Egyrészt kifejezetten erotikus és borzongató lehet, ha használod őket, másrészt, ha picit nem figyelsz, fájdalmat is okozhatnak! Fedezd fel, hol van az a határ, ami még izgató, de nem okoz fájdalmat. Ügyelj arra, hogy semmiképp ne harapj erősen!

Játék a kiegészítőkkel

Egy jégkocka a szájban, vagy egy pici tejszínhab a megfelelő helyen, igen erős érzelmeket válthat ki mindkettőtökben.

Nem kötelező azonnal Mickey Rourke-ot és Kim Basinger-t utánozni, de próbáljatok ki bátran hasonló finomságokat. Ha nem tetszik, ízlés dolga, de legalább nevettetek egy jót!

Ezt is szeretjük