18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 biztos jel, hogy megtaláltad az Igazit - Ez a jó párválasztás titka

Mindenki szeretné megtalálni a másik felét, de sokan rossz helyen keresnek. Mutatjuk, mit figyelj!

Bizonyos érzelmi szinten a kötődés olyan erős lehet, amilyennek csak akarod. De sok szerencse kell ahhoz, ha ezt a köteléket nem a megfelelő partnerrel próbálod kialakítani. A szexuális kapcsolatokkal járó érzelmek lehetnek varázslatosak, elbűvölőek és csodálatosak, de lehetnek szörnyűek is.

Egy rossz kapcsolat kudarcba fulladhat, ellaposodhat, kiürülhet, és boldogtalanná tehet. Vagy összeomolhat és égethet, akkora szívfájdalmat okozva, hogy azt kívánod, bárcsak meghalnál. A könnyek olyan mélyről törnek elő belőled, hogy azon gondolkozol, vajon el fognak-e állni valamikor is.

De a kapcsolat örömteli dolog is lehet, amely minden félelem és válság áthidalására, kitárulkozásra, megbocsátásra, boldogságra is lehetőséget adhat, csak meg kell találnod hozzá a megfelelő partnert!

Ki a jó pasi?

Egyes emberek olyan szexuális partnert választanak, aki nem tudja biztosítani számukra az érzelmi szükségleteket. Úgy fogják föl, mintha elképzelhetetlen volna, hogy valaki egyszerre barát és szerető legyen. Ilyenkor azon kaphatod magad, hogy örökösen abba menekülsz, hogy érzelmileg érettebb vagy, és sokkal jobban tudsz szeretni, mint partnered. Sokkal egyszerűbb lenne azonban, ha megráznád magad, és kicsit kezelésbe vennéd az önbizalmad - ha ugyanis folyton ez a helyzet, könnyen lehet, hogy magadban is bőven találsz kezelésre szoruló problémát.

Ha ezekkel megküzdesz, akkor pedig nincs más hátra, mint olyat keresni, aki nemcsak a szex miatt akar, de némi érzéke a romantikához is van. Ez pedig egyáltalán nem azt jelenti, hogy a közepes pasik között kellene nézelődnöd, érdekes módon ugyanis a testileg tökéletes férfiak gyakran maradnak egyedül.

Azonos nemű barátaik irigyek rájuk, az ellenkező nem tagjai pedig általában csak bámulják őket, és alig mernek közeledni hozzájuk, legfeljebb csak a gatyájukon keresztül.

Megbízható férfi

Ha hosszú távú kapcsolatról van szó, akkor a világ összes romantikus gesztusa is semmitmondó, ha nem lehet a pasira igazán számítani, és nem segít rendben tartani a közös fészket. Ne dőlj be egy különleges vacsorának vagy egy váratlan, kedves üzenetnek, ha párod ezzel csak hiányosságait próbálja takargatni, ettől ugyanis egyetlen léha pasi sem lesz jobb. Ahhoz, hogy a romantika érvényesüljön kapcsolatodban, olyan férfit keress, aki megbízható és szavahihető. Ezzel a kedves és figyelmes gesztusoknak már lesz szilárd alapjuk.

Másfelől viszont, ha párod túlságosan is igyekszik, hogy megbízható legyen, és minden elvárásodnak megfeleljen, az könnyen azt eredményezheti, hogy kapcsolatotokból túl hamar eltűnik a ragyogás.

Barátságból szerelem

A rossz párválasztás egyik leggyakoribb oka, hogy a férfiak és a nők általában úgy közelítik meg egymást, mint lehetséges szexpartnerek, nem pedig, mint lehetséges barátok. Ha választottad nemcsak szexuális érdeklődésedet kelti fel, de éjszakába nyúló beszélgetéseitek során egymás agyába is képesek vagytok beleszeretni, az tökéletes alapja lehet egy biztos kapcsolatnak.

A barátság azonban könnyedén veszélybe is kerülhet akkor, ha csak az egyik személy kezd szexuális vonzalmat érezni a másik iránt, aki ezt nem viszonozza. A kezdeményezést tehát nem árt alaposan fontolóra venni ilyen helyzetben, mert lehet, hogy valami nagyon fontosat veszítenél el, ha nem tudod elfogadni barátodnak azt, akit a szerelmednek szerettél volna tudni.

A tökéletes összhang

A legszomorúbb dolog a világon, amikor két ember heves érzelmeket táplál egymás iránt, mégsem tudják elérni, hogy kapcsolatuk jól működjön. Ha a szenvedélyen túl tartós, meghitt együttlétre vágysz, akkor azt keresd, aki ugyanúgy gondolkodik a dolgokról, mint te.

Ha már túljutottál azon az időszakon, hogy szeretnéd jobban megismerni a világot, akkor az lesz számodra a megfelelő partner, aki szintén eljutott arra a pontra, hogy szeretne helyben maradni és családot alapítani. Ha nincs meg köztetek ez az összhang, az előbb-utóbb garantáltan szakításhoz vezet.

Cikkünk A nemi örömszerzés enciklopédiája című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük