Ezeket a tulajdonságokat keresi minden pasi a nőkben

Benned megvannak?

16 jellemvonás, amibe beleszeretnek a férfiak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincs nő, aki ne szeretné tudni, hogy mi is a hódítás kulcsa, és bizony, van is már jó sok elmélet, miben rejlik. A csinos külsőben? A férfibolondító parfümben? A szépen csengő női kacajban? A dolog viszont korántsem ennyire egyszerű.

Sőt, sokkal bonyolultabb, ugyanis a helyzet az, hogy a férfiakat egyetlen dologgal nem lehet levenni a lábukról, vagy legalábbis nem hosszú távon.

Egész csokor belső tulajdonságnak kell együttesen meglennie a nőben ahhoz, hogy a férfi úgy érezze, mindent megtalált, amit keresett, és szerelmes legyen.

Tévhitek

Sok nő ott rontja el, hogy erre nem is gondol. Egyedül a külsőségekben látják a megoldást: felvesznek egy csinos ruhát, magukra fújnak egy kellemes illatot, előveszik legcsábítóbb mosolyukat, és így próbálnak hódítani. Csakhogy ahhoz, hogy valaki elnyerje egy férfi szívét, és ne csak egy kaland erejéig, hanem akár egy életre meg is tartsa azt, sokkal több kell ennél.

A hódítás kulcsa

A férfiak meghódításában fontos tulajdonságok zöme ugyanis nem külső, hanem belső vonás. Talán sokan meglepődnek ezen, és azt mondják, persze, egyetlen pasi sem néz olyan nőkre, akik nem néznek ki jól. Ebben is van valami,és nem is mondja senki, hogy a külső abszolút nem fontos. Kell, hogy egy nő igényes legyen önmagára.

Ám abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy a megnyerő, pozitív belső tulajdonságok hiányában, illetve az esetleges visszatetsző, negatív tulajdonságok megléte esetén mit sem ér a sok külcsín. Az igazán lényeges dolgokat ugyanis nem a tükör előtt keni vagy fújja magára az ember, mert ezek láthatatlan dolgok, amik belülről fakadnak.

Vonzó női tulajdonságok

Az alábbi képgalériában összefoglaltuk, milyen női tulajdonságokat keresnek a nőkben a férfiak.

Ezt is szeretjük