18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen szexpózok ígérik a legerősebb orgazmust a nőknek? Könnyen jön a gyönyör velük

Intenzív élményt hoznak a nőknek ezek a pozitúrák.

Pózok a női orgazmusért

A csúcsra jutás a nőknek gyakran nem megy olyan könnyen, mint a férfiaknak, sőt. Sokszor több időre, több előjátékra és izgatásra van szükségük, és még a behatolás szöge, mélysége sem mindegy. Az persze egyéntől függ, hogy kinek mi hozza meg a gyönyört, de azt már kiderítették a kutatások, hogy a nők jó része csak a csikló együttes ingerlésével képes átélni az orgazmust.

Bizonyos szexpózok lehetővé teszik, hogy ne csak a mély behatolás okozzon erős élvezetet, hanem a mozgás során a klitoriszt is ingerelje a férfi. Az ilyen pozitúrák könnyebben a csúcsra juttatják a nőket, és azoknak is meghozzák a gyönyört, akik nem képesek átélni a hüvelyi orgazmust. Akik pedig igen, azoknak még intenzívebbé teszik az élményt.

Ülve és ölelkezve

A férfi üljön az ágy szélére úgy, hogy a talpa a talajon pihenjen. A nő az ölébe ül, így az ő kezébe kerül az irányítás. Mivel nagyrészt ő mozog, tudja majd szabályozni a behatolás szögét és mélységét. A szeméremcsont környéke a férfi testének dörzsölődik, így a mozdulatok a csiklót is stimulálják.

Fekve, teljesen összefonódva

A kanálpóz másik verziója nemcsak erős orgazmust, de romantikus, intim élményt is okoz. Ez esetben a férfi és a nő egymással szemben fekszik, szorosan átölelik egymást, és így szeretkeznek. Két változata is létezik: az egyik esetében a nő teszi felső, nem az ágyon pihenő lábát a férfi combjára vagy derekára, míg a másik esetben a pasi emeli a lábát a nőre. Ki kell tapasztalni, kinek melyik az élvezetesebb. Az viszont biztos, hogy ez a pozitúra intenzíven ingerli a csiklót a testek összeérésének köszönhetően.

Egy kis csavar

A nő feküdjön az ágyra a jobb oldalára felhúzott térdekkel, majd emelje fel a bal lábát, hogy a férfi a lábai közé helyezkedve belé hatolhasson. Első hangzásra kicsit bonyolultnak tűnhet, de valójában igen egyszerű megvalósítani. Így a pasi mozgása ingerli a csiklót, de, mivel a keze is szabad, még jobban kényeztetheti párját. Az aktus közben a nő deréktól lefelé oldalra fordulva marad, de csípőjét mozgathatja, megemelheti, és felsőtesttel is középre fordulhat, hogy meglegyen a szemkontaktus és az intimitás.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Mélyre ható gyönyör

Ez a póz enyhe hajlékonyságot kíván, de egyáltalán nem megvalósíthatatlan. Ebben az esetben is a nő fekszik az ágyon, majd, miután misszionárius pózban belé hatolt a férfi, a lábait nagy terpeszbe helyezi, és felhúzza úgy, hogy a térde minél közelebb legyen a felsőtestéhez. Nem muszáj túlságosan, csak amennyire viszonylag kényelmes. Ez a testhelyzet mindkét fél számára erős gyönyört hoz, és a nőt is könnyebben juttatja a csúcsra.

A szex hatása a testre

A szeretkezés nemcsak a párok közötti kapcsolatot erősíti, és teszi boldogabbá, hanem a testedre nézve is rengeteg pozitív következménye lehet. Ezekről még biztosan nem hallottál.

A rendszeres és jó szex 10 meglepő hatása, amikről még biztosan nem hallottál

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük