Ilyen, amikor egy nagyi először látja újszülött unokáját a karantén miatt: fotókon a megható pillanatok

A fotós olyan családokat látogatott meg, akik a pandémia miatt sokáig nem találkozhattak. Gyönyörű képeken, ahogy a nagyszülők először látják unokáikat.

nagyi unoka cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A koronavírus rengeteg családot szakított szét, sokan hosszú hónapokon át nem láthatták szeretteiket. A pandémia alatt született babák nagy része pedig csak a korlátozások feloldása után ismerkedhetett meg nagymamáival és nagypapáival.

Helen Schryver úgy döntött, megörökíti azokat a páratlan, megható pillanatokat, amikor a karanténból kiszabadulva a nagyik először találkozhatnak újszülött unokájukkal.

A nagyik és unokáik találkozásai

A fényképész több családot látogatott meg, és végigfotózta a szívmelengető perceket: első öleléseket, örömkönnyeket, örömteli nevetéseket kapott el a képein. A következő felvételeken a nagyik arca mindent elárul az érzéseikről: valószínűleg életük egyik legboldogabb napja volt az, amikor végre láthatták unokáikat.

Képek: Bored Panda, Helen Schryver.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük