Haldokló nagymamáját lepte meg a hospice-házban a menyasszony: szívfacsaró fotókon az idős hölgy reakciója

A 87 éves nagymama arcán csak úgy ragyogott a boldogság és a szeretet, amikor megpillantotta unokáját a menyasszonyi ruhájában.

nagymama menyasszony cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bethany Boykin gyermekkora óta nagyon szoros kapcsolatban állt nagymamájával. Kicsi korában sok közös programot szerveztek, a hölgy gyakran vitte unokáját vásárolni, és rengeteg közös élményük volt.

Viszonyuk az idő múlásával sem gyengült meg, ám sajnos Dot "Honey" Beaman júliusban stroke-ot kapott, az orvosok pedig közölték a családdal, hogy már nincs sok ideje hátra.

Meglepte a menyasszony haldokló nagymamáját

A 25 éves Bethany ekkor már menyasszony volt, és novemberre tűzték ki az esküvőjüket párjával, de tudták, hogy imádott nagymamája nem lehet majd ott a szertartáson: nemcsak a vírushelyzet miatt, hanem azért, mert nem éri meg nagy napjukat. A 87 éves hölgyet hospice-házba szállították, unokája pedig szervezkedni kezdett, hogy nagyija még láthassa őt menyasszonyként. A biztonságra odafigyelve meglátogatta őt esküvői ruhájában, és arra kérte egy barátját, hogy örökítse meg a gyönyörű pillanatot.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük