Zseniális, ahogy kimaxolja az életet a 95 éves nagyi: unokájával tarolnak az Instán vicces képeikkel
Imádjuk a 95 éves nagymama és unokája képeit. Nem csoda, hogy több mint 2,6 millióan követik őket az Instán.

nagyi unoka cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ross Smith mindig is imádta nagymamáját, és rendkívül szoros kapcsolatban álltak az idős hölggyel, aki most, 95 évesen is egy életvidám energiabomba.

A fiatal férfi úgy érezte, másokkal is meg kell osztania azt, hogy milyen szórakoztató és elragadó is az ő nagyija, ezért úgy döntött, mókás képeket és videókat készít vele, ezeket pedig az Instagramra posztolja majd.

A 95 éves nagyi és unokája tarolnak az Instán

Elárulta, nagymamája kezdetben kicsit túl soknak érezte azt, amit csinálnak, de aztán gyorsan belejött, és megszerette a kreatív fotózásokat. A családtagok először kicsit furcsállták, amit nagyi és unokája csinálnak, de mára már megszerették zseniális ötleteiket és projektjeiket. Az internetezők teljesen odavannak posztjaikért, már több mint 2,6 millióan követik őket. A felvételeket elnézve ezt nem is csodáljuk: csak úgy sugárzik belőlük a szeretet, a vidámság, a humor és az életenergia.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek: Instagram.com/rosssmith.

Ezt is szeretjük