4 jel, hogy a pasi munkahelyi szeretőt tart
Úgy sejted, megcsal? Többször rákérdeztél, de párod mindent tagad? Járj utána az igazságnak, és nézz farkasszemet a vetélytárssal!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szeretőnek nyoma van. Leginkább a pasi inggallérja és a borosta találkozásánál találhatod meg, egy ottfelejtett parfümfoszlány formájában, de lehet, hogy egy profinak álcázott zavart mosoly árulja el, ami még a legdörzsöltebb szívtipró arcán is átsuhan egy pillanat erejéig.

Ha többszöri rákérdezés ellenére sem hajlandó párod vallani a rendszeresen hosszúra nyúló munkaidő cifra okáról, jobb, ha magadtól jársz utána a titokzatos nőnek.

Munkahelyi szex

A multik, a cégek és az irodák nemcsak a napi nyolc órás munka bilincsével látják el az embert, de éppen az állandó összezártság miatt lehetőséget teremtenek a titkos légyottokra és viszonyokra is.

A férfi pedig, ha félrelép, nem szereti cifrázni a dolgokat, és általában a legegyszerűbb megoldást választja. A könnyű fogást azonban leleplezni is egyszerűbb, ha tehát párod szeretője nem más, mint az egyik kedves kolléganő, aki úgy tudja lefőzni a kávét, hogy abban egy csepp zacc sem marad, könnyen a nyomára bukkanhatsz.

Ilyenkor nemcsak a túlórák szaporodnak fel hirtelen, de a munkahelyi rendezvények és vacsorák száma is megnő, ahol valami rejtélyes oknál fogva semmilyen hivatalos ügyet nem sikerül rendezni. A történet azonban az átlátszóan megindokolt kimaradásokkal nem ér véget: ha jól figyelsz, az árulkodó jelekből azt is kiderítheted, melyik dolgos hölgy a szerető.

A csúnya lány

Ne gondold, hogy akkor, ha párod az irodában összeszűrte a levet valakivel, mindenki másról beszél majd neked, csak éppen róla nem. A mindennapi élménybeszámolóban a szeretőről is hallhatsz epizódokat, csak meg kell fejtened a kódot.

Ha a pasid rendszeresen emlegeti az egyik kolléganőjét, aki kapafogú, lóarcú, ráadásul még idegesítő is, akkor gyanakodhatsz arra, hogy éppen ez az állítólag igen csúnya nő lesz az, aki megpróbálja elhalászni a pasidat. Ha ugyanis valóban olyan jellegtelen lenne a nő, akkor párod említésre sem méltatná, és nevetséges hisztijeit nemhogy idegesítőnek, de teljesen lényegtelennek tartaná. A jelszó tehát: óvakodj a csúnya lánytól!

Gyanús projektek

Ha párod furcsa módon minden közös feladatot az említett hölggyel vállal be, egy idő után jogosan merül fel benned a kérdés: miért kell vele annyi időt együtt tölteni, ha egyszer irritáló a társasága? Az, hogy jó kávét tud főzni, és könnyen lehet vele együtt dolgozni, még nem ok mindenre, egy cégnél ugyanis garantáltan akad olyan férfikolléga, aki legalább annyira fantáziadús és kreatív, ha kávét nem is főz. Ha ráadásul párod a közös projektek idején feltűnően illatosan és frissen indul munkába még a latyakos téli reggeleken is, és még éjszaka is akadnak sürgősen megbeszélendő problémák, több mint valószínű, hogy kolléganőjével a tárgyalóasztalon nem csak unalmas tervrajzokat firkálgatnak.

Együtt a vetélytárssal

Ha olyan vállalati bulihoz van szerencséd, ahová te is hivatalos vagy, ott könnyedén ráismerhetsz arra a nőre, akivel párod nem csak dolgos óráit osztja meg. Ebben a helyzetben azonban nem azokat a nőket kell figyelned, akikkel párod beszélget, sokkal inkább azt az egyet keresd, akit feltűnően kerül, és akivel legfeljebb csak néhány odavetett pillantással kommunikál.

Mivel a lebukástól a szerető is tart egy ilyen kényes szituációban, valószínűleg ő sem fogja pasid társaságát keresni, sokkal inkább te leszel az, akivel barátkozni próbál. A nő ugyanis olyan, hogy, ha lehetősége van rá, az esetleges vetélytársat mindenképpen szeretné megismerni.

Közeledését még csak véletlenül se utasítsd el, ha ugyanis szeretnéd visszahódítani párodat, sokkal könnyebb dolgod lesz úgy, hogy megismered azt a nőt, akit megkívánt. Vetélytársadban még csak véletlenül se azt keresd, hogy miben tökéletesebb, mint te, hanem inkább azt figyeld, hogy mit adhatsz meg párodnak, amit elmulasztottál, és ezért hozzá fordult.

Ezt is szeretjük