18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit mond a férfi, és mit ért alatta?

Néha úgy érzed, a szavak, amelyeket párod kimond, illetve a valóság fényévekre vannak egymástól? Tanulj meg a pasi nyelvén beszélni!

A szó és a mondanivaló között a férfiak esetében gyakran nagyobb szakadék húzódik, mint a Mariana-árok. A nő pedig csak pislog, mert, ha egyszer a manus románcról és összebújásról beszélt, miért zavarja le nyolc perc alatt a dolgot?

A pasikhoz nemhogy szótár, de egész lexikon kellene, Révay klasszikusához hasonló terjedelemben. Hasonló kiadvánnyal nem szolgálhatunk, de megkíséreljük értelmezni a leggyakoribb rejtjelezett üzeneteket.

Összebújás

Ha szexre kerül a sor, a férfinak sem inspirációra, sem szexkalauzra nincs szüksége. Számára a szex rövid, gyors, hatékony, sallangoktól mentes, célirányos, ösztönös, roppant üdítő, és mivel olyan gyorsan és könnyen megy, a legjobb, ha újra meg újra. Akár a régi futballigazság, a pasi számára csak a szex után és a szex előtt létezik. Az odabújás tehát a férfi nyelvére fordítva egyet jelent egy röpke gyorsmenettel.

Romantika

Neked csábításra van szükséged, a férfinak nincs. A pasi szeretné úgy érezni, hogy sok nőt meg tud szerezni. A szertartásossággal szemben ő a szex változatosságát kedveli, csak éppen ez számára nem egyenlő a romantikus hétvége kínálta lehetőségekkel. Rózsaszirmokkal, gyertyával, illatmécsessel, masszázsolajjal és szexi fehérneművel a táskában nyolcvan kilométeres körzetben megismerkedni az összes wellness-oázissal: nem az a kimondott férfiálom. A pasi ezt a fajta romantikát és előjátékot legfeljebb kibírja, mielőtt végre sor kerül a feljebb említett, gyorsított felvételben zajló összebújásra.

Előjáték

A férfi számára előjátéknak az is megteszi, ha előtte meccset néz. Az, hogy te arra vágysz, hogy szex előtt alaposan megölelgessen, megharapdáljon és megszeretgessen egészen addig, míg erogén zónáid nem vibrálnak a becézgetéstől, a legtöbb férfi számára teljes mértékben érthetetlen dolog. A pasinak ugyanis egyetlen erogén zónája van. Az is igen hamar aktiválódik, ezért jobb, ha hagysz magadnak egy kis időt, hogy a felettébb gyúlékony anyagot csak később lobbantsd lángra. Ezt ugyanis néhány kézmozdulattal bármikor megteheted.
 

Utójáték

A nemi aktus hosszától függetlenül a szex után a férfin totális kimerültség lesz úrrá. Ezért aztán a végjáték számára nem a simogatást és a beszélgetést jelenti. Ő az együttlét után megfordul, és máris az igazak álmát alussza, miközben te éberen és zavarodottan bámulod elégedett ábrázatát, egy kis utójátékra vágyva, mert szerettél volna még egy kis ölelkezést, egy kis cirógatást. Mert a testi közelség jelezte volna számodra, hogy igen, jó volt, és természetesen páratlan vagy a szemében. A helyzet azonban az, hogy, ha tényleg így szeretnéd érezni, ezt az információt meg kell tanulnod a pasi egyenletes, nyugodt horkolásából kiolvasni.

Hitvesi ágy

Valójában a legszórakozottabb, legintelligensebb professzor is csak egy hormonok által vezérelt hím a szarukeretes szemüvege mögött, aki folyton a szexre gondol. Megfelelő vadászterület híján és ama tény alapján, miszerint a szexet a mindennapokban megbénítják a kevéssé erotikus háztartási munkák, a pasi a konyhaasztalon, a mosogatógépen, a mosogatón, a lépcsőkorláton, a bolyhos szőnyegen és az ülőgarnitúrán is szexet akar.

A házasság egy bizonyos stádiumától a hitvesi ágy a világmindenség leghervasztóbb helye, ugyanis intimitás helyett számára egyet jelent a mindig ugyanott történő szeretkezéssel. A pasi ugyanis minden pillanatban el és meg akarja kapni a nőt: ez a marsi energia nem irtható ki belőle, amíg világ a világ.

Cikkünk A párkapcsolatok hétköznapi őrülete című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük