18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit imádnak a pasik az orális szexben? (18+)
Az előjátéktól az orgazmusig
Sok pasi kedvence, amikor női ajkak kényeztetik legérzékenyebb pontját. De mégis mi a legjobb benne?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orális szex az egyik legélvezetesebb része az együttlétnek, a pasik pedig köztudottan szinte elhanyagolhatatlan velejáróként tekintenek rá.

Szeretik, mert nagyon egyszerű megejteni, hiszen szinte bárhol, bármikor alkalmas lehet a helyszín - persze a jó ízlés határain belül -, kedvelik azt is, hogy mindeközben nincs rajtuk teljesítménykényszer, és rajonganak érte, mert gyengédségről, teljes elfogadásról tanúskodik az, ha a barátnő élvezettel csúszik le az ágyékukhoz.

Ám a felsoroltaknál sokkal apróbb momentumok teszik igazán varázslatossá a szájmunkát, melyeket megosztunk veled is, hogy bármikor elvarázsolhasd partnered.

Odaadás

Annak ellenére, hogy a pasid sok más férfival együtt a rajongók táborába tartozik, csupán a saját vágya érdekében minden bizonnyal nem akarja rád kényszeríteni a dolgot. Hiszen az orális szex úgy izgalmas számára, ha nem csupán kötelességként tekint rá a nő.

Ha maga a folyamat fizikai élvezetet nem is okoz, amennyiben sikerül ráhangolódnod párod gyönyörére, abban is örömödet lelheted, ahogy csodás élményeket szerzel neki, sőt, sok nő kifejezetten izgatónak találja ezt a szituációt. Az élmény gyakran már az előjáték alatt eldől, ha tehát nincs benned semmi ellenérzés a szájmunkát illetően, és odaadó kényeztetésben szeretnéd részesíteni kedvesed, már az előkészületeknek is add meg a módját.

Kényeztesd aprólékosan és lassan a legfontosabb erogén zónáit: a nyakát, a mellét, valamint a hasát, és kacéran add a tudtára, hogy mennyire élvezed az incselkedő játékot! Ha minden szakaszt megnyújtasz, és te magad is elmerülsz az apró részletekben partnereddel együtt, garantáltan feledhetetlen lesz az élmény.

Szemkontaktus

Az előjátékról a lényegre térve se feledkezz meg a személyes kapcsolatról! Ha munkálkodás közben időnként felveszed a szemkontaktust a pasiddal, és vadmacskapillantással mélyen a szemébe nézel, minden speciális technikánál nagyobb élvezetet okozhatsz neki. Nemcsak őszintébbé és intimebbé varázsolod vele az orális szex perceit, de van ebben az egészben valami merészen szexi magabiztosság is, mely a felszabadultságodról árulkodhat partnerednek. Másrészt azonban azért is imádják ezt a gesztust a férfiak, mert remek bizonyítéka annak, hogy nem csupán nekik, de a nőnek is élvezetes az együttlét.

Változatosság

Ami a kényeztető technikákat illeti, a pasik a játékosságot preferálják. Imádják a minél fantáziadúsabb, változatosabb technikákat, ám ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy minden alkalomra érdemes új vágyfokozó mozdulatokkal előállnod, illetve olyan dolgokat is magadra kényszeríteni, melyeket már soknak tartasz. Ha kacér csókokkal és érintésekkel halmozod el a péniszét, majd ezt kombinálod a klasszikus le-föl irányú mozdulattal, miközben a kezedet sem hagyod pihenni, alapvetően jó nyomon jársz.

Mindezt ötletszerűen variálhatod, ahogy éppen párod sóhajai diktálják, ha pedig szükséges, tarthatsz egy kis szünetet, amikor csak a makkot veszed a szádba, és lágyan izgatod. Bár kedved szerint bővítheted az eszköztárat, már ezekkel a technikákkal is elérheted, hogy izgatóan kiszámíthatatlan legyél a pasi számára.

A végkifejlet

Az orális szex lehet az előjáték része is, ha kifejezetten idegenkedsz az orgazmustól, de a férfiak ezt a bizonyos végső pillanatot is kifejezetten kedvelik a szájmágiában.

A legtökéletesebb befejezést sok pasi számára az jelentené, ha ezen a téren a nyelős kérdés sem jelentene gondot. De, mivel ideális esetben párod számára ennél fontosabb, hogy te is élvezd az együttlétet, könnyen megoldhatod azt is, ha téged nem vonz ez a jellegű megoldás.

Nem kell tehát magadra erőltetned, már csak azért sem, mert így a végső gyönyör pillanata mindkettőtök számára kellemetlen lehet. Ha tehát nem csak előjátéknak szánod az orális szexet, de az utolsó pillanatban nem szívesen használnád a szádat, a melled vagy a hasad is lehet a célterület.

Partnered számára ez sem lesz kevésbé izgató, hiszen neki csodás vizuális gyönyört jelent, ráadásul számodra is élvezetes lehet.

Ezt is szeretjük