18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 jogos férfivágy a szexben

Ami nélkül sosem elégítheted ki (18+)

Kíváncsi vagy, mely szexpraktikák kihagyhatatlanok a pasik szerint? Tőlünk megtudhatod!

Számos alkalommal szóltunk már a férfiak vad vágyairól, melyek beváltásával feledhetetlen és különleges perceket szerezhetsz párodnak. Ám ahhoz, hogy hosszútávon is kielégítő legyen a nemi életetek, szintén szükség van bizonyos praktikákra, ha ezek egyszerűbbek is, mint a különleges fantáziák.

Tudd meg, hogy a pasik mit tartanak az együttlétek alapvető elemének, és te is add meg ezeket a párodnak, hogy mindig csak téged kívánjon!

Rendszeresség

Egyénenként eltérő lehet, hogy ki milyen sűrűn kívánná a forró perceket, azonban a legtöbb pasi a minimum heti háromszori együttlétet preferálja. Előfordulhat ugyanakkor, hogy a pároddal eltérő étvágyúak vagytok, és míg te a hétköznapok monotonitásában megelégednél a hétvégi együttlétekkel, őt a napi stressz sem tántorítja el az esti tornától.

Ebben az esetben arra kell törekednetek, hogy vágyaitokat közös szintre hozzátok. Ha alkalmanként hagyod magad elcsábítani előzetes szándékaid ellenére, lehet, hogy nem fogod megbánni a dolgot, de persze neki is el kell fogadnia időnként, ha csak a párnát ölelni van erőd. Amennyiben ki tudtok alakítani egy mindkettőtök számára megfelelő, közös ritmust, hosszútávon is jól működő, kielégítő szexuális életetek lehet.

Légy aktív!

Az intim percekre könnyen rányomhatja a bélyegét, hogy jobban szereted kényelmesen élvezni a pasid munkálkodását, mintsem új praktikákkal lenyűgözni párodat. Ennek következtében mindkettőtök számára elszürkülhetnek a korábban élvezetes együttlétek, hiszen a szenvedélyt nehéz úgy megőrizni, hogy mindig csak az egyik fél tesz érte.

Emellett a férfiak kifejezetten vágynak rá, hogy időnként egy igazi vadmacskával kerülhessenek össze az ágyban, aki nem riad vissza attól, hogy a kezébe vegye az irányítást. Nem szükséges minden alkalommal neked kezdeményezned, azonban, ha akció közben pózváltást javasolsz, vagy erőteljesebb szorításokkal, esetleg türelmetlen csípőmozgásokkal jelzed párod felé fokozódó vágyadat, az rá is ösztönzőleg hat majd. Mindemellett pedig azért is megéri időnként felvállalni az aktív fél szerepét, mert így könnyebben a férfi tudtára adhatod, hogy mi az, ami igazán jólesik neked.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy spontán!

Szinte a határidőnaplódba is előre be tudnád írni, hogy mikor, hol és hogyan fogtok szeretkezni? Ha nem tudsz lazítani, és mindig csak a jól bevált gesztusokra hagyatkozol, az könnyen az élvezetek rovására mehet. Nem baj az, ha jellemzően ágyban, párnák között szereted csinálni, de néha engedj meg magadnak egy kis játékosságot is, hiszen nélküle a szex sem lazító, sem élvezetes nem lesz, és idővel az sem csoda, ha a pasi máshol kezdi keresni, amit tőled nem kap meg.

Ha ezt szeretnéd elkerülni, ne utasítsd vissza minden egyes újításra tett kísérletét, és néha te is veszítsd el kicsit a fejed!

Végtére is a szex a szenvedélyről szól, ami köztudottan nem higgadt gondolatokkal párosul, miért lenne baj tehát, ha egy alkalmas pillanatban társulnál hozzá a zuhany alá? Persze nem kell kivetkőznöd önmagadból, de a nyitottság és a spontaneitás sokkal kielégítőbb intim kapcsolatot eredményezhet. Így mindig valami újat mutathatsz párodnak, amitől még jobban beléd bolondul majd!

Orális kényeztetés

A szex ezen formája igencsak megosztja a nőket. Lehet, hogy te sem sorolod a legélvezetesebb tevékenységek közé azt, amikor az ajkaiddal kényezteted a pasidat, ezzel együtt azonban tudnod kell, hogy a férfiak számára a szájmágia elengedhetetlen része az együttléteknek. Természetesen nem mindennapos kötelező elem, de a sohánál kicsit gyakrabban szeretnék élvezni a női ajkak érintését. Ha az alapos tisztálkodás ellenére is idegenkedsz az ízektől vagy az illatoktól, melyek odalent fogadhatnak, egy gyümölcsös óvszerrel elháríthatod ezt a kezdeti problémát, és később talán már nélküle is szívesen hajolsz az ölébe.

Amennyiben pedig a végső gyönyör pillanata az, ami visszatart a hasonló jellegű kényeztetéstől, néha legalább az előjáték keretei között tegyél tanúbizonyságot ajkaid tehetségéről: a pasid hálás lesz a törődésért.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük