18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Sok nő vágyik rá, de magának sem vallja be: mit próbálnának ki az ágyban?
Bár izgatja a fantáziájukat, nem hozakodnak elő vele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár optimális esetben egy kapcsolatban nincs, ami tabu téma lehetne a szexet illetően, sokszor mégis maradnak kimondatlan dolgok az ágyban, köztük kimondatlan vágyak is.

Férfiak és nők egyaránt pironkodhatnak elmondani, mit is próbálnának ki szívesen, pedig így sok izgalmas élményről maradnak le, ráadásul sohasem kizárt, hogy a partner fejében is megfordult az ötlet, így a vágy voltaképpen meg is valósulhatna. Az alábbiakban olyan női szexvágyakat sorolunk fel, amelyeket kevesen mernek szóba hozni. Azt is elmondjuk, miért, és mi lehetne a megoldás.

Szex hármasban

A hármas gondolata sok nő fantáziáját megmozgatja, mégpedig két férfi, egy nő felállásban. Ezzel a legtöbben azért nem hozakodnak elő, mert attól tartanak, a párjuk megsértődne, gondolván, hogy az, amit ő nyújt, nem elég.

Ha mégis tenne egy próbát, a legjobb, ha egész távolról kezd közelíteni az ember, általánosságban. Először érdemes kipuhatolni, egyáltalán mi a véleménye a férfinak az extrémebb szexhelyzetekről, utána pedig, hogy a szexről hármasban, illetve, hogy ha el tudná képzelni, milyen felállásban. Nővel nagyobb a valószínűsége, hogy bárki is belemenne, mint férfival, de sohasem lehet tudni.

Ha a férfi ezekről általánosságban nincs rossz véleménnyel, és nem frusztrálná, hogy a harmadik szintén egy férfi lenne, elsősorban akkor érdemes felvetni a konkrét ötletet.

Segédeszközök bevetése

Rengeteg nőt érdekelne, milyen érzés lehet különféle segédeszközöket, például vibrátort bevetni szex közben, de ahogyan a hármas esetében, ennél is visszatartó erő lehet, hogyan reagál majd a férfi, nem hiszi-e, hogy a nő unalmasnak találja őt, vagy kevésnek.

A segédeszközök bevetése egyébként abban is nyújthat alternatív megoldást, ha a férfi egy olyan hármast nem tudna elképzelni, amelyben még egy férfi van, hiszen a nőben így lehet olyasféle illúzió egy vibrátor alkalmazásával, mintha megvalósult volna elképzelése. A férfi felé ezzel is meg lehet próbálni érvelni.

Ha hármasról szó sem esett, csak maga a segédeszköz bevetése izgatja a nőt, akkor huncutkodásra lehet csábítani a férfit, közös játékra, akár lehet neki arról is mesélni, a vibrátor nemcsak a nő izgatására szolgálhat, illetve vannak direkt férfiaknak szánt kütyük is.

Változó erőviszonyok

Szex közben sok nő hajlamos kissé passzív lenni, inkább csak feküdni, és ha egy férfi ehhez szokott hozzá, talán nem is feltételezi, hogy párját felcsigázná, ha egyszer ő lehetne, aki dominánsabb.

Ha ezt valaki felveti, párja feltehetően igennel felel majd, de a félreértés elkerülése végett érdemes tisztázni, hogy nem kell bőrszerkóra vagy pofonokra gondolni, mindössze arra, hogy a nő irányító szerepbe kerül, ő az, aki elmondja, mi történjen, tehát ő dirigál.

Nincs közös nevező?

Ha nem sikerül megegyezni arról, mi történjen, vagy miként történjen valami az ágyban, az sajnos jelenthet problémát. Ide kattintva szakértői tanácsokat olvashatsz erre az esetre.

Ezt is szeretjük