4 forró trükk, amivel feltüzelheted a nőt
Ha párod érdektelen, ne házon kívül keresd a szerelmet! Tüzeld fel furfangos fortélyokkal, és vadmacska lesz a házicicából!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Van úgy, hogy az embernek nem mindig csak a szexen jár az esze. Ha azonban úgy érzed, hogy párod túl sok időt tölt a konyhában vagy a tükör előtt, mindezt pedig túl sok ruhában teszi, megpróbálhatod apró trükkökkel feltüzelni benne a kisördögöt.

Természetes, hogy minden kapcsolatban vannak nyugalmasabb időszakok, de ha előrukkolsz néhány váratlan, játékosan fantáziadús ötlettel, kedvesedben is újult erővel lobban majd fel a szenvedély. Ha azt szeretnéd, hogy a nő mindent megtegyen érted, előbb bizony neked kell fáradoznod.

Leheletnyi ruha

Kevés nő akad, aki ne imádná a gyönyörű ruhákat, vagy a csillogó, színes, tarka ékszereket. Ha tehát szeretnéd felhívni magadra, és különösen vágyaidra párod figyelmét, a legjobb módszer az, ha életedben először feláldozod magad, és igent mondasz a férfiszívnek kevéssé kellemes női rituáléra, a szombati bevásárlásra. Nem fogod megbánni, hiszen jó pár fehérnemű bolt is akad, ide te hívd be a párod. A "Szeretném, ha felpróbálnál valamit, amiben még gyönyörűbb leszel" felszólítástól el fog olvadni. Szívesen megmutatja majd, hogyan áll rajta, de ha titkolózik, az sem baj. Biztos, hogy otthon szexi divatbemutató keretében nézheted meg a legújabb és leglengébb szerzeményt.
Ha megtalálta az álomgöncöt, legyél lovagias, és hívd meg a fehérneműre.

Furfangos bókok

A ruha azonban még nem minden. A páva is azért hordja díszes tollazatát, hogy az egyszerű küllemű nőstényeket lenyűgözze. Bár nálunk ez inkább fordítva van, mindenesetre a nők mérhetetlen önékítési láza is egyetlen dologról szól: a tetszésről. Ha tehát szeretnéd elérni, hogy párod a kedvedre tegyen, halmozd el bókokkal! De ne az egyszerű „Szép a szemed.” szöveggel próbálkozz, ha el akarod csavarni a fejét, valami igazán eredetit és meglepőt kell kitalálnod.

Ha ügyesen bókolsz, kedvesed valószínűleg fülig pirul zavarában, ám ezt követően sokkal felszabadultabb lesz, és szívesen próbálgatja rajtad női vonzerejét. Azonban ne legyél könnyű préda, dolgoztasd meg őt is, hogy végül világossá váljon neki, hogy az valójában csak a látszat, hogy ő szerez meg téged.

Büszkeség és romantika

Hidd el, nem bánod meg, ha egyszer beadod a derekad, és hajlandó vagy végignézni kedveseddel egy romantikus filmet! Ha párod fáradtan hazaesik a munkából, és szeretkezés helyett ismét inkább pihenős esti mozit iktat be, ne az akciófilmek polca előtt téblábolj, hanem lepd meg azzal, hogy kedvenc romantikus filmjét választod, amiről jól tudod, hogy már legalább hússzor látta. A nők nem véletlenül nézik ezeket a filmeket: míg nektek a dagadó izmok és a kivillanó dekoltázs jelenti a képernyőn sugárzott szexualitás netovábbját – természetesen szigorúan a pornó után, addig a nőnek sokkal inkább a Büszkeség és balítélet idilli angol kosztümjeiben versekről és sanyarú sorsukról elmélkedve egymásba szerető párocskák facsarják össze a szívét. De nem csak könnyet csalnak ezek a filmek a női szembe, hanem bizony a szexuális vágyat is megmocorgatják. Te fogsz a leginkább meglepődni, amikor a nagy csókjelenet után párod nem alszik el röpke két perc alatt, hanem felvillanyozva foglalja el legméltóbb trónját: izgatott öledet.

Ki nevet a végén?

Vannak azonban ennél férfiasabb, női szempontból pedig aljasabb kis fortélyok is, hogy párod kedvét magad felé hajlítsd. Ha legszívesebben megragadnád partnered, és az ágyra terítve heves szeretkezésbe kezdenél vele, de látod a szemében, hogy ez most nem az a pillanat, máshogy is elérheted, amit szeretnél.

Kotorj elő a szekrényből egy régi társasjátékot, egykori kedvencedet, amiben verhetetlen vagy. Vesd fel, hogy a játszmát tegyétek kicsit szenvedélyesebbé, és csináljatok belőle szexjátékot! Minden kör végén a győztes kérhet a másiktól valami izgatót, amit annak meg kell csinálnia.

Elég, ha pár kör erejéig hagyod, hogy párod nyerjen: ha már megmasszíroztad, csókolgattad és egyéb, női léleknek kedves dolgokat is megtettél, jöhetnek a forróbb finomságok! A játék ébresztette versenyszellem még izgatóbbá fogja varázsolni a szexet.

Ezt is szeretjük