A tökéletes pasi 5 ismertetőjele
Te is álmodozol a szőke hercegről? De vajon tudod, hogy milyen pasi illik hozzád, ki az, aki igazán boldoggá tesz majd?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jó választás nagyon fontos. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élj, jó, ha tudod, milyen pasi illik hozzád. Ehhez persze nélkülözhetetlen, hogy önmagadat is elég jól ismerd, tudd, mik az igényeid, és mi tesz boldoggá.

Szőke herceg

Sok nőnek konkrét elképzelései vannak arról, hogy is néz ki az ideális pasi. Az nem baj, ha van zsánered, de nem szabad túl görcsösen ragaszkodni a külsőt illető elképzelésekhez. Adj esélyt a pasinak és magadnak is, hogy jobban megismerhesd! Ha találsz benne kedvedre való tulajdonságokat, még a kevésbé helyes férfi is vonzóvá válhat számodra. Nem kell az első találkozásnál tudnod, vajon ő-e a nagy Ő.

Mi a fontos?

Az első benyomás nagyon sokat számít. Ha pozitív véleménnyel vagy a srácról, nyilván könnyebb a dolga, hiszen nyitottabban állsz majd hozzá. Ha nem találod szimpatikusnak, még abból is lehet idővel nagy szerelem. Fontos, hogy jókat tudjatok beszélgetni, közös érdeklődési körötök legyen, de nem baj, ha nem mindenben egyezik az ízlésetek. Szerencsés, ha a komoly dolgok felől hasonlóan vélekedtek, hisz ez azt jelzi, közel áll egymáshoz az értékrendetek. Ez hosszútávon sok vitát előzhet meg. Nagyon sokat számít az is, hogy jól érezzétek magatokat egymás társaságában, sokat nevessetek együtt. Kezdetben elképzelhető, hogy mindketten feszengtek kicsit, de idővel egyre lazábban viselkedtek majd, ezzel együtt egyre jobban megismeritek egymást.

„Szeretem azt, aki mellette vagyok”

Az egyik legfontosabb dolog, hogy szeresd azt az embert, akivé mellette válsz. Érezd, hogy kibontakozol, magad tudsz lenni. A pozitív tulajdonságaid jönnek elő mellette, míg a negatív oldalad háttérbe szorul.

Minden változik

Az ember élete végéig változik. Minden egyes vele történt esemény befolyásolja későbbi viselkedését. Így van ez a párkapcsolattal is. Ha összeillő pár vagytok, fokozatosan egymáshoz csiszolódtok majd, ha azonban egy-egy vita után nem érzed a javulást, elképzelhető, hogy elbeszéltek egymás mellett. Ha fontos számodra a kedvesed, ne add ki az útját az első vita után, hisz az akár építő jellegű is lehet. De ha úgy érzed, sehova nem vezet a sok szóváltás, kezdj el gondolkodni, vajon biztos ő kell-e neked! Áldozatokat a párkapcsolatban is hoznod kell, de ne hazudtold meg önmagad! Olyasmit ne tegyél, amitől úgy érzed, ez már nem te vagy. Akkor illetek igazán össze, ha magatokat adhatjátok egymás mellett, és nem kényszerültök állandó változtatásokra.

Vajon milyen az ágyban?

Mikor egy nő összejön egy fiúval, sok más mellett arra is rendkívül kíváncsi, vajon milyen az ágyban a választott férfi. Abból, ahogy hozzádér, ahogy megsimogat, ahogy csókol, sok mindenre lehet következtetni.

Ha szenvedélyes és heves, azt már a csókjából is érzed majd.
Ha te inkább szégyellős, nehezen oldódó típus vagy, hozzád remekül illenek a vállalkozó kedvű, hevesebb temperamentumú fiúk, hiszen kihozhatják belőled a rejtett vágyaidat, amik mindig is ott voltak benned, csak nem merted felszínre hozni őket.
Az újdonságokért rajongó lányok is remekül megférnek egy ágyban a hasonlóan kalandos kedvű fiúkkal. A legtöbb nő azt szereti, ha a férfi kellőképpen határozott, de gyengéd is egyúttal.

Ám akadnak nagyon határozott nők is, akik nem bánják, ha irányíthatják párjukat, persze néha ők is szívesen alárendelődnek.

Ha már a gondolataid közt is olvas, jó úton jártok, addig is segíts neki, és irányítsd, hisz minden vágya, hogy boldoggá tehessen!

Ezt is szeretjük