3 ok, amiért nem veszi el a pasi a jó nőt
Amikor a gyűrűre kerül a sor, a pasi visszavonulót fújna, ha álmai netovábbja állna mellette. Tudd meg, miért nem veszi el!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem leszünk restek kijelenteni: a legnagyobb döbbenet, ami a pasit érheti, miután eldöntötte magában, hogy ez a csaj, ez biza valami éteri lény - szeráf minimum, de legalábbis egy Halle Berry -, és épp ezért, haha, majd jól nem közeledek hozzá, végül egy olyan fazonhoz adja magát mosolyogva, akit talán az informatikusok archetípusaként lehet a legfrappánsabban jellemezni. Az ember pedig csak a fejét verheti, semmi mást.

Mikor baleknak áll a virág

Kishitűség, az van emögött. Nagyon sok bak, közöttük e sorok írója is koptatta már lukasra azt a cipőt, mikor a kisasszony túl szép, hogy igaz legyen. Hogy velem. Ő. Naná, majd hogyne. Kandikamera lesz olyankor a világ, legalábbis érzésre. És hajlamos a szerencsétlen mamlasz még a legfélreérthetetlenebb célzásokat sem célzásnak, hanem afféle furmányos halálcsapdának, kibogozni való, mérges ördöglakatnak tekinteni.

Jelesül, mikor a csodalány az oltárhoz invitál, és te nem mész, mert, ööö, mert izé, az azért messze túlmutat az istenverte balek, szánni való barom szókapcsolatokon. Arra már nincsen szó, csak arckifejezés. Ez bizony így igaz.

Gyémántokkal dobálózni

A kerek lányokat mindenki bejelöli a népszerű közösségi portálon. A csodaszépek elmozdíthatatlan sarokkövekké lesznek, amihez nem hasonlít, maximum hasonlítható a többi csaj. Mert addig dumál vele, addig issza a sört a Szigeten a szerencsés, míg egyszer azon kapja magát, hogy már nem is azokat az irdatlan ciciket bámulja lopva. Onnantól kezd csak igazán recsegni a szív!

Szokás mondani, hogy a férfi választ, a lány pedig dönt - nohát, ez a kivétel. Mert a csodaszépek árnyékában a hibák mintha nagyító alól vigyorognának föl. A pasi pedig képes elefántot csinálni a bolhából, majd szabadon engedni a porcelánboltban, ami akkor épp persze, hogy ő maga. Kishitűség, semmi más. Nem lehet könnyű csodaszépnek lenni.

Kétséges Keddek

És ugyanez érvényes akkor is, ha választ a lány, és van annyira nyakas, hogy a szerencsétlen, anyjától elszakított kisgyermeket, aki valami különös összejátszás okán neki olyannyira kedves, hogy csak azért is az oltár elé cipelné. Mert a döbbenet, a tűzijátéknyi boldogság, a csöndes, vigyori belenyugvás után megint a tamáskodás sunyul be jobbról, kacsintgat meg piszkál, hogy neked, höhö, neked nincs pénzed, házad, izmod pláne, nézzél magadra, önbecsülésed sincs, és a fenébe, hát előbb-utóbb úgyis elhagy, minek tagadjuk a tényt.

És így lesznek a Szeretkezős Szombatok és Viruló Vasárnapok Hagyjál el Hétfőkké, mikor is tudvalevőleg csak a szomszéd telekre süt be a nap, és hetven forintba van a kettő nagyfröccs.

A fittipaldi, csodaszép, figyelmes lányok a legkevésbé sem hibásak. Valójában, nincs kétség, ők az igazi áldozatai az egésznek - a pasas, az a hülye meg hagyja, hogy ízléstelen, sandán vigyorgó vadak vadásszák le a kislányt, aki annyira szép, annyira tündérdombi lakos, hogy nem is kell senkinek.

Ezt is szeretjük