3 örök ok, amiért félrelép a férfi - Egyikük elmondja
Keresheti a hibát a nő magában vagy a férfiban, azonban előfordul, hogy a pasi egyszerűen csak úgy félrelép. Tudd meg, miért!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Őszintén: millió forgatókönyv lehetséges. Most mégis megpróbálunk becsukott szemmel kimarkolni hármat, mint amikor David Attenborough egy másnapos reggelen fogja magát, és duzzogásiból csak Dél-Afrikát járja be, azon belül is csak az umbutui piacot, vagyis hát csupáncsak megmosakszik, és lemegy egy jó erős feketekávéért. De azt milyen alaposan teszi!

Nem lehet az összes nővel

Fél berúgás pénzkidobás - mit tegyünk, a férfi maximalista állat. Előfordul, hogy nem éri be eggyel. Aztán, hogy igazából a farka kicsi, és bizonyítani akar, vagy a félrelépés intézménye őnála valami gyerekkori mit tudom én mikre vezethető vissza - addig bőgött, hogy anyuka mégiscsak megvette a drágalátos kisfiának a piros mountainbike-ot a bevásárlóközpontban, holott canga helyett inkább jó kemény sallert érdemelt volna -, azt már nem tisztünk megállapítani.

Egy-egy magányos, kanos mulatság, kis összeveszést követő bepálinkázás után a macskajaj mellé nővel ébredni, aki persze nem Az a Nő: akár még kellemetlen is lehet. Macskajajnő. Olyan fehérszemély, aki szeret fekete lakkruhákban mutatkozni, ostorral csapkodja a férfi gondolatját, lelkiismeret-furdalást okoz. Merthogy a Macskajajnő reciproka otthon várja a manuszt; hát barátom, belenyúltál, de nagyon.

A legényt jól megbecsüljétek

A megcsalás nem annyira misztikus, mint inkább kellőképpen mákonyos és zupás tudomány. Ennek a Monopoly-nak a startkockája az ital, a duplahatost pedig akkor dobja a kedves játékos, ha becsap kettő deci szabolcsi almát. És, ha ráadásul duzzog, ha megbántotta a neje az ő magasságos érzéseit, akkor bizony nemcsak a szállodasor, hanem még a grátisz parkoló is az ő csalfa kezében landol.

Második lehetőség tehát, amikor a megbántott kan elégtételt vesz. Lehet ez pici összeveszés, felfújt lufi, amit egy „ne haragudj"-al simán ki lehet pukkantani. Az ember mégsem teszi, mert, mint azt már fentebb megállapítottuk: az ember egy állat. Egyeseknek könnyebb berúgni, más asszonnyal kikezeltetni az önbecsülésen esett foltot. Orrot az égnek csapva jusztis meg kell dönteni valakit, merthogy nekem nehogy már az asszony mondja meg, mifene a kripton.

Valahogy nem jó

A harmadik ok: vége van. Besavanyodtunk. Otthon már nem kellemes, nem üdítő, nem derűs a szex. Az asszonynak kicsi, nagy, tágas, szűk, szőrös, túlborotvált, bajszos és szúr. Nosza, keressünk akkor kellemet másfelé - a férfi különben is szabadságra vágyik, a monogámia pedig sületlenség és teher. Egy kapcsolat végének vagyunk szemtanúi, csakhogy egyik fél sem elég tökös ahhoz, még az sem, akinek egyébként pedig töke van, hogy ezt jó hangosan ki is mondja. „Ez a kapcsolat egy döglött cápa”, mondta volt Woody Allen az Annie Hall-ban, adjunk neki igazat.

A félrelépés mindig a lamúr végét jelenti - csak Sean Connery mondhat olyan ökörségeket a ’Szeress, ha mersz’ című opuszhoz hasonló románcokban, hogy „Akkor értettem meg, mennyire szeretlek, amikor megcsaltalak”, no persze Sean, hát majdnem meggyőztél engem is. Visszatáncolás a bizalomba nincsen.

Szomorú, praktikus, de olcsó módja ez a hazugságnak - a kant a zászlója pedig igen könnyen meggyőzi arról, hogy voltaképp az az igazság, amit az imént lódított.

És különben is, meg kell csalni a nőt, mert hiszen honnan lehet tudni, hogy ő jóval előbb nem tette meg már ugyanezt? A magyarázatokba pedig már úgy bonyolódik a megcsalós férfi, mint a hülye horgász a pecazsinórba.

Ezt is szeretjük