2 kilós, pöttöm babát fogadott örökbe a meleg pár - Azóta is tenyerükön hordozzák imádott kislányukat
Richard Kocher és Brian Roth úgy döntöttek, örökbe fogadják a kislányt, bármi is történjék. Hármasban boldogabbak, mint valaha.

meleg par orokbefogadas cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Kocher és Brian Roth régóta vágytak egy gyermekre, ezért az örökbefogadás mellett döntöttek. Nagyon várták, hogy megcsörrenjen a telefon, és végre megérkezzen az a bizonyos hívás, amiben közlik velük, hogy szülők lehetnek. A szituáció azonban nem egészen úgy zajlott le, ahogyan arról álmodtak.

2014. december 31-én, este 7 óra körül, amikor a pár éppen leült vacsorázni egy kanadai étterembe, megtörtént, amire vártak: felhívta őket az ügynökség, és közölték velük, hogy három hónapnyi várakozás után kiválasztották őket egy akkor még meg nem született kislányhoz. De a jó hír mellé sajnos rosszat is kaptak.

Apró kislányt fogadott örökbe a meleg pár

Egy két héttel a szülés előtt álló kismama döntött mellettük, de egészségügyi kockázatok merültek fel, és nagy volt az esély arra, hogy értelmi vagy testi fogyatékos baba születik. Richardban és Brianben millió kérdés merült fel, nem tudták, képesek-e megadni mindent egy ilyen gyermeknek, nagyon aggódtak, kikérték családtagjaik és orvosok tanácsát. Végül úgy döntöttek, tartanak egy pici szünetet, kiélvezik a síelést, és végül meghozták a döntést. Tudták, hogy a kislánynak olyan szülőkre van szüksége, akik szeretni fogják őt, bármi is történjék. Ezért újévkor visszahívták az ügynökséget, és igent mondtak, hamarosan pedig karjukban tarthatták 2,27 kilós babájukat, aki rácáfolt az orvosok jóslatára.

Képek: Instagram/skilikeadad

Ezt is szeretjük