20 évvel az örökbeadás után találkozott anya és fia - Meglepő dologra döbbentek rá

Anya és fia húsz év után találkozhattak először, történetük az egész internetet meghatotta.

orokbefogadas cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Holly Shearer 15 évesen hozta világra kisfiát, és úgy döntött, örökbe adja a babát, hogy egy olyan szerető párhoz kerüljön, akik tudják neki biztosítani azokat az életkörülményeket, amiket ő nem.

Az elhatározás fájdalmas volt, de érezte, hogy gyermekének így lesz a legjobb. Angela és Bryan, az örökbe fogadó szülők számára pedig életük egyik legboldogabb napja volt, amikor a fiatal anya a kezükbe adta a kis Benjamint. És bár lemondott a fiáról, soha nem feledkezett meg róla.

20 évvel az örökbeadás után találkozott anya és fia

Holly teljes szívvel szerette Benjamint, és három éven keresztül folyamatosan levelezett is az adoptáló szülőkkel az örökbefogadó-ügynökségen keresztül. Miután azonban az bezárt, elvesztették egymással a kapcsolatot. A feltételek alapján az anya csak a pár tagjainak keresztnevét ismerhette, így akármennyire is szerette volna, nem találta meg őket, de nem adta fel. Végül húsz évvel az örökbeadás után találkozhatott újra fiával, aki, mint kiderült, szintén kereste vér szerinti édesanyját. Később meglepő dologra döbbentek rá.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Bored Panda.

Ezt is szeretjük