Évek óta mindennap megöleli megmentőjét a kenguru - Állatok, akik meghálálták az embereknek, amit értük tettek

Csodálatos képeken az állatok, akik megható módon mondtak köszönetet azoknak az embereknek, akik megmentették őket.

mentett allatok cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akinek van kis kedvence, tudja, hogy milyen különleges és szoros kapcsolat tud kialakulni ember és állat között. A sok együtt töltött idő és a szeretet hatására szinte teljesen egymásra hangolódnak, és van, hogy már egy-egy hangból, nézésből tudják, mit akar a másik.

Előfordul azonban, hogy csupán egyetlen találkozás is elegendő a szoros kapocs létrejöttéhez vagy ahhoz, hogy egy állat örökké hálás legyen valakinek. És ez nemcsak a házi, hanem akár a vadállatok esetén is így van.

Állatok, akik meghálálták az embereknek a tettüket

Néhány ember olyan megható képeket és történeteket tett közzé az interneten, amik mindenki szívét megmelengetik. Megmutatták, milyen csodálatos módon köszönték meg az állatok azt, hogy megmentették őket. A következő fotókról csak úgy sugárzik a szeretet, megosztóik pedig azt remélték, ezekkel hozzájárulhatnak ahhoz, hogy minél többen segítsenek azokon, akiknek sokszor tényleg csak az embereken múlik az életük.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük