Van, aki a WC-ülőkéből jött rá, hogy megcsalják - Igaz sztorik a pillanatról, amikor kiderül
Férfiak és nők meséltek őszintén arról a percről, amikor rájöttek, hűtlen a párjuk. Szokatlan dolgok buktatták le őket.

megcsalas cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Általában a megcsalásnak már a kezdetektől vannak apróbb jelei, mint például a gyanús üzenetek, a rendszeresen túl hosszúra nyúlt munkaidő vagy az átlátszó füllentések. Sokan viszont nem veszik észre vagy nem akarják tudomásul venni ezeket, ezért előfordul, hogy csak a valóban egyértelmű pillanatoknál tudatosul bennük a hűtlenség.

Azonban nem mindig a megszokott dolgok leplezik le a félrelépőt. Néhány férfi és nő az internetes fórumokon mesélt arról a pillanatról, amikor egyértelművé vált számukra, hogy a párjuk megcsalja őket, és tényleg hihetetlen, már-már filmbe illő sztorikat mondtak el. 

Elképesztő módokon buktak le a félrelépők

- Éppen Las Vegasba tartottunk repülővel a barátnőmmel, amikor meg akarta mutatni a telefonján, hogy milyen programokat tervezett a kiruccanás alatt. De véletlenül egy beszélgetést nyitott meg, amiben egy másik pasinak írta le, hogy mennyire hiányolja, és mennyire nincs kedve velem nyaralni. Mondhatom, kellemes 11 órás utunk volt - mesélte egy férfi, aki valószínűleg inkább már egy másik hotelszobába csekkolt be, amikor odaértek. 

Olyan is volt azonban, akinek a WC-ülőke buktatta le a párját.

- Hazamentem egy dupla műszak után, és láttam, hogy nincs lehajtva a WC-ülőke. Mivel lehetetlen, hogy a feleségem nem volt mosdóban 20 órán keresztül, tudtam, hogy másik férfi volt a lakásban. Persze nem kérdeztem rá, hanem nyomozni kezdtem, mert sejtettem, hogy az egyik melegnek beállított barátja az. Tudtam, hogy éppen árulja a házát, ezért felhívtam az ingatlanost, hogy megnézhessem. Aztán láttam, hogy rögtön a bejáratnál ott lóg a feleségem kabátja az akasztón, és amikor a nappaliba értünk, ott szeretkeztek a kandalló előtt. Nem sokkal később elváltunk - mondta egy férfi, bár azt nem értjük, a pasi hogy nem tudhatta előre, hogy az ingatlanos visz egy leendő vevőt a házba.

Telefonszámla és kínos reptéri pillanatok

Egy nő pedig a telefonszámláról vette észre, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában.

- Nézegettem a telefonszámlát, hogy minden rendben van-e vele, aztán észrevettem rajta, hogy van egy szám, amit rengetegszer hívtak. Egy nő vette fel, az üdvözlésből pedig rögtön rájöttem, hogy a férjem szeretője. Elmondtam neki a helyzetet, ő pedig teljesen összetört, mert a párom azt mondta neki, hogy éppen válófélben van… hát hamarosan tényleg abban volt - mesélte egy másik felhasználó. 

A cikk az ajánló után folytatódik

De volt olyan is, akivel a legabszurdabb drámába illő dolog történt.

- A férjem Kanadában vállalt munkát, ezért odaköltöztünk, és három év alatt két közös gyermekünk született. Amikor meghalt az apukám, visszautaztam egy hétre Angliába, hogy mindent elintézzek. Utána, amikor újra hazamentem Kanadába, már a szeretőjével fogadott a reptéren - árulta el egy nő, aki azt nem tette hozzá, mi lett a történet vége, de valószínűleg nem maradtak együtt.

A legmegdöbbentőbb történet

Az összes közül viszont talán egy férfi vallomása volt a legelképesztőbb.

- A munkám miatt egy évre el kellett utaznom, közben pedig a feleségem bejelentette, hogy terhes. Persze hihetetlenül örültem a hírnek, annak viszont már nem, hogy amikor hazaértem, egy sötétebb bőrszínű babát pillantottam meg. Mivel mindketten szőkék vagyunk, és világos bőrűek, nem volt kérdés, hogy nem tőlem van a kicsi. A feleségem viszont azzal a magyarázattal állt elő, hogy a rokonai közt vannak sötétebb bőrűek, de mivel nem hittem el, végül bevallotta az igazságot.

Ezt is szeretjük