18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

51 évesen még szűz volt, pedig 2-szer volt házas - Most 62 éves, és élvezi a szexet
A 62 éves hölgy, akármennyire vágyott rá, egyik férjével sem feküdt le. Történetével fontos üzenetet közvetít.

osz par agyban
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Maria-Louise Warne nem mindennapi történetét osztotta meg: a 62 éves nő nyíltan mesélt arról, hogy, bár addig kétszer is férjhez ment, 51 évesen még mindig nem veszítette el ártatlanságát, bármennyire is vágyott rá.

A hölgy élete azonban második válása után teljesen megváltozott, és jelenleg nagyon boldog. Úgy érzi, az ő korosztálya egyáltalán nem beszél a szexuális életéről, pedig nagyon is kellene. 

Házas volt, mégis szűz maradt

Maria-Louise-t mások mindig vonzó, sikeres nőnek látták a húszas-harmincas éveiben is, és senki nem gondolta róla, hogy, bár házasságban él, sosem feküdt még le senkivel. Fiatalként mindig csak azt tanították neki, hogy a szexet elviselni kell a gyermeknemzés miatt, nem pedig élvezni, és a szüleit is többször hallotta ezen vitatkozni éjszaka.

Maria-Louise első és második férjével.
Maria-Louise első és második férjével.

Először húszévesen ment férjhez egy nála jóval idősebb, John nevű férfihoz. Elárulta, a férfi mindig is tisztelte őt, udvariasan viselkedett vele, és az esküvő után sem kezdeményezett együttlétet soha. A nő nagyon is kívánta a férjét, ám úgy érezte, párja nem találja őt elég vonzónak. Később persze szóba került a dolog, de a férj azt mondta, mivel nagyon vallásos, csakis akkor szeretne szeretkezni feleségével, ha gyermeket akarnak. És, mivel nem akartak, nem is került sor a szexre. 

Ezért nem feküdt le második férjével sem

Maria-Louise öt év után beadta a válókeresetet, és másik városba költözött. 1982-ben találkozott az akkor 47 éves, kétgyermekes apával, Carollal, akibe gyorsan beleszeretett. A férfi iránt erős szexuális vonzalmat érzett, úgy gondolta, ez kölcsönös, azonban csalódnia kellett. A nő többször is kezdeményezett, ám férje mindig visszautasította, vagy kifogásokat keresett.

A cikk az ajánló után folytatódik

A nő úgy érezte, felemészti a szégyen és a megaláztatás, és egyre inkább kétségbeesett amiatt, hogy sosem lesz gyermeke. El akart válni, de férje súlyos beteg lett, így vele maradt még jó néhány évig, azonban végül a férfi volt az, aki elhagyta őt. Mindig is magát hibáztatta, úgy gondolta, valami gond van vele, és minden miatta történt így. Vágyott a szeretkezésre, a gyönyört viszont csak az erotikus novellákból és az önkielégítésből ismerte.

Ötven felett új korszak

Válása után úgy döntött, élvezni szeretné azt, hogy szingli, és megtudni, milyen érzés lehet a szeretkezés. Elhatározta, hogy nem marad sokáig szűz, és nem sokkal később engedett is egy férfi csábításának. Maria-Louise végre átélhette élete első, igazán szenvedélyes éjszakáját, melyre azóta is csodás emlékként gondol vissza.

marie louise

Úgy érezte, az éjszaka teljesen megváltoztatta, a férfi pedig szép lassan a szex minden fortélyára megtanította. Bár azóta már mindketten továbbléptek, a nőnek jelenleg új párja van, és boldogabb, mint valaha. Élvezi a szexet, és megtapasztalhatta a testi gyönyörök legmagasabb fokát.

Történetét azért osztotta meg, mert úgy érzi, a nők szerint ötven vagy hatvan év felett a vágy megszűnik, és szép lassan a szexuális életnek is vége szakad. Ez viszont egyáltalán nincs így. Nemcsak kutatások bizonyították az ellenkezőjét, hanem Maria-Louise is, aki arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy ötven felett is lehet igazán intenzív a szex. És a hozzá hasonló problémákkal küzdőknek azt üzeni, hogy nincs velük semmi gond, csak meg kell találni a megfelelő férfit.

Így lesz még intenzívebb az orgazmus

Az élvezetet bizonyos pontok megérintésével, masszírozásával is lehet fokozni. A következő területek masszírozása erőteljes orgazmust ígér a nőnek.

Fotó: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük