18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

32 éves korában veszítette el a szüzességét egy nő - Ritka betegsége eddig lehetetlenné tette a szexet
Már szinte teljesen elveszítette a reményt, és azt hitte, örökre szűz marad. De szerencsére hosszú évek után rájöttek, mi volt a probléma.

karen buono
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy fiatal nő életét 32 éves koráig rejtélyes betegség keserítette meg. Állapota lehetetlenné tette számára a szexet, de hosszú ideig fogalma sem volt arról, hogy mi lehet a probléma.

Éveken keresztül küzdött ezzel az állapottal, de csak jóval később jöttek rá az orvosok, hogy miért nem képes az együttlétekre. Egészen addig azt állították, hogy teljesen egészséges, és nem találtak nála semmi rendellenességet.

Lehetetlen volt számára a szex

A most 35 éves Karen Buono 16 éves korában jött rá, hogy valami nincs rendben, amikor is életében először le szeretett volna feküdni a párjával. Addig sosem használt még tampont sem, így nem sejthette, hogy gond van. Ám, amikor az előjáték után a szexre került volna a sor, a behatolás sehogy sem sikerült. Többször próbálkoztak, de nem jött össze a dolog, viszont ezt betudták annak, hogy mindkettőjük számára ez lett volna az első alkalom.

karen buono 1

Aztán később újra és újra próbálkoztak, továbbra is sikertelenül. Amikor átbeszélték a dolgot, párja elárulta, úgy érzi, mintha a nő vaginájánál egy fal akadályozná a behatolást. A sok kudarc után teljesen lemondtak a szeretkezésről, és később szakítottak is. A gond viszont nem oldódott meg: Karen későbbi partnereivel sem volt képes szexuális kapcsolatot létesíteni. 

Már lemondott az együttlétekről

Sokáig próbálkozott, de a negatív tapasztalatok után annyira elkeseredett, hogy egy idő után azt mondta a férfiaknak, az esküvőig várni akar a szeretkezéssel. Persze, ez nem volt igaz, csupán elege lett az eredménytelen próbálkozásokból, és kellemetlenül érezte magát emiatt a pasik előtt, mert az évek során számos rossz emléket szerzett. A nő borzasztóan rosszul viselte a helyzetet, depressziós lett, és, bár rengetegszer járt orvosnál, sosem tudták kideríteni, mi baja lehet. Sokan azt mondták, valójában a fejében van a gond, egy orvos pedig megemlítette, hogy vaginizmusa lehet - ám hozzátette, nincs rá bizonyíték, sem megoldás.

A cikk az ajánló után folytatódik

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Közben megismerkedett egy férfival, Joe-val, és elmondása szerint rögtön tudta, hogy ő az igazi. Ezért elhatározta, végére jár a betegségének bármi áron, hogy boldog kapcsolatban élhessenek szerelmével úgy, hogy a szexet sem kell nélkülözniük.

31 évesen veszítette el a szüzességét

Végül 31 éves korában felkeresett egy specialistát, aki alátámasztotta a vaginizmus gyanúját. Ez nem más, mint a hüvelybemenet működésbeli rendellenessége, melynek során a medencefenék, a gát és a hüvely izmai bizonyos helyzetekben olyan erős görcsös állapotba kerülnek, és annyira megfeszülnek, hogy lehetetlenné teszik a közösülést vagy akár egy tampon felhelyezését.

A szakértő azt ígérte, hogy rövid idő alatt meggyógyítja Karent. Először relaxálást és légzéstechnikákat tanított neki, majd pamutból készült eszközökkel próbálta óvatosan, fokozatosan tágítani, lazítani a hüvelyét. Ezeket Karennek hamarosan otthon, egyedül is alkalmaznia kellett. Négy hónap után az orvos azt javasolta neki, hogy próbáljanak meg szeretkezni. Ő szkeptikusan állt a dologhoz, remélni sem merte, hogy végre elveszítheti a szüzességét szerelmével. Néhány hétig még gyűjtögette a bátorságát, de végül belevágtak, és teljesülhetett az, amire egész életében vágyott. Elárulta, nem volt éppen romantikus élmény, mert félt, de a világot jelentette neki. 

karen buono 2

Egy év kellett ahhoz, hogy igazán belerázódjanak a dologba, de ma már élvezni tudja a szexet, és az orgazmusa is egyre intenzívebb. A szerelmesek ráadásul azóta össze is házasodtak, és boldogabbak, mint valaha. Karen azért osztotta meg a történetét, mert tudja, hogy vannak nők, akik hasonló gondokkal küszködnek, mint ő. Azt üzeni nekik, hogy soha ne adják fel, és ne higgyék el, hogy csak a fejükben van a gond, mert ez egy olyan betegség, ami igenis gyógyítható. 

Így lesz még intenzívebb az orgazmus

Az élvezetet bizonyos pontok megérintésével, masszírozásával is lehet fokozni. A következő területek masszírozása erőteljes orgazmust ígér a nőnek.

Ezt is szeretjük