18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 tűzforró szexpóz a lassú gyönyörhöz (18+)

Kizárólag férfiaknak!

Zárkózzatok el a külvilágtól, és ajándékozd meg partnered egy vérforralóan szenvedélyes éjszakával!

A legnagyobb gyönyör nem mindig a heves, egetrengető szeretkezések által érhető el. Szenteljetek időt egymás lassú kényeztetésére, és a kényelmes meleg lakásba bezárkózva hangolódjatok egymásra egy kellemes, lassú zene ritmusára. A kéjes éjszakát fűszerezhetitek egy pohár borral is, de ne hagyjátok, hogy bármi elterelje a figyelmeteket egymásról!

Örökké tartó gyönyör

Ebben a csábító testhelyzetben a mozdulatok lassúak és lágyak, így a póz igazán pihentető egy gyöngéd szeretkezés során. A bensőségesség és a szelídség érzelmileg megnyugtató a nő számára, ezért kimondottan izgató lehet kedvesednek, ha szex közben végig a karjaidban tartod. Közelítsd meg lassan partnered: először csak a lábát simogasd lágyan, az összes erogén zónájára kellő figyelmet fordítva.

Amikor párod készen áll a következő lépésre, és fejét hívogatóan feléd fordítja, simulj hozzá szorosan hátulról, és csókolgasd a hátát. Vállát átölelve izgasd fel még jobban egy forró csókkal, majd, amikor kedvesed oldalára fordulva felkínálja magát neked, gyengéden hatolj belé. Szeretkezés közben végig maradj szorosan a közelében, karold át, és csókolgasd a nyakát, miközben lassú, gyengéd ütemre együtt mozogtok.

Taoista kéj

Engedd, hogy partnered vegye kezébe az irányítást, és lassan ringó csípőmozdulataival kényeztesse magát és téged. A hagyományos lovagló póz is kimondottan jó alkalmat nyújt a lassú gyönyör élvezetére: ez a mélyre hatoló, taoista testhelyzet nagyon pihentető póz, és kiváló választás, ha kedvesed a tetőpont eléréséhez igényli a csiklóizgatást.

A szexuális élvezet ezúttal nem az aktív lökések, hanem az apró mozdulatok során bontakozik ki fokozatosan. Hagyd, hogy kedvesed maga irányítsa csiklója ingerlését, illetve ő diktálja a ringatózások és a lökések ütemét: hüvelyizmait megfeszítve ebben a nyugodt pozícióban is különös kéjben részesíthet téged.

Béka

A lágyabb tempó nem zárja ki az erőteljesebb szeretkezés élményét sem: ha partnered erotikusan feltárulkozva hanyatt fekszik az ágyon, kényeztesd egy kis orális szexszel, majd behatolás előtt lábait finoman behajlítva told a feneke alá, amennyire hajlékonysága engedi. Ha kényelmesen elhelyezkedtél a lábai között, térdelő vagy guggoló pozícióban hatolj belé, és lökéseid ritmusát alakítsd igényei szerint. Még izgatóbbá teheted a pozíciót, ha a csúcshoz közeledve megragadod partnered csípőjét, és erőteljesen magad felé húzod: ez a váratlanul mély behatolás nemcsak neked, de neki is hatalmas élvezetet nyújthat.

Lótusz

Ez a testhelyzet ideális a hosszú szeretkezéshez, ami alatt beszélgethettek, de ugyanakkor élvezhetitek a behatolás érzését is.

Ülj az ágy szélére, és vond magadhoz kedvesed úgy, hogy az egyik lába a tiéd alatt legyen, míg a másikat behajlítva csípőd mellé helyezi. Ebben az átlós helyzetben öledben ülve segítségedre lehet a behatolásban, miközben te vállába kapaszkodsz. Ezt követően mindketten ereszkedjetek lassan hátra, lábaitokat kényelmesen nyújtsátok ki, és csak annyira mozogjatok, hogy az egyesülés legapróbb rezdüléseit is élvezhessétek.

Az unikornis szarva

Ülj le a puha takaróval megterített földre, majd élvezd, ahogy partnered neked háttal az öledbe ereszkedik. Szeretkezés során mindkettőtök lába legyen nyújtva, párod pedig támaszkodjon a földre. Ez a kissé atletikus póz mágikus hatású lehet mindkettőtök számára, mivel péniszed szorosan illeszkedik partnered hüvelyébe, miközben hátulról élvezheted párod testének látványát, amint ő öledben mozog.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A szeretkezést bármelyikőtök irányíthatja, mozdulataitok azonban legyenek inkább lágyak, mint drámaiak, ebben a pózban ugyanis a legapróbb változás is különösen élvezetes lehet. Párod pedig szabadon izgathatja csiklóját, még jobban fokozva a kéjt.

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük