18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

27 férfival volt viszonya, férje imádta nézni, ahogy mással szexel - Lady Seymour és Worsley botránya

Lady Seymourt 17 évesen adták hozzá Sir Richard Worsley-hez, ám rá kellett jönnie, hogy a férfinak nagyon furcsa perverziója van. Csak attól indult be, ha nézhette feleségét vetkőzés vagy szex közben.

Lady Seymour Worsley

A 18. századi Anglia egyik legnagyobb szexbotránya robbant ki Seymour Dorothy Fleming és politikus férje, Sir Richard Worsley között.

A fiatal asszony a pletykák szerint 27 szeretőt tartott, ám ez nem volt titok férje előtt sem. A férfit ugyanis az izgatta, ha nézheti feleségét, miközben másokkal szeretkezik.

17 évesen adták férjhez

Seymour Dorothy Fleming 1758-ban született Angliában, Sir John Fleming és Jane Coleman lányaként vagyonos nemesi családba. Ötéves volt, amikor apja és két testvére elhunyt, így anyja nevelte fel őt, valamint életben maradt lánytestvérét. Az asszony újra férjhez ment, méghozzá egy igen gazdag férfihoz. A 17 éves lányt 1775-ben adták hozzá a nála hét évvel idősebb Sir Richard Worsley politikushoz. A gazdag örökösnő értékét házassága előtt 77 ezer és 100 ezer angol fontra becsülték, ami akkoriban csillagászati összegnek számított.

A pár egyáltalán nem illett egymáshoz, kapcsolatuk már az elejétől fogva boldogtalan és működésképtelen volt. Három hónapig el sem hálták a frigyet, végül azonban született egy fiuk, aki fiatalon meghalt. Lady Worsley-nek született egy második gyermeke, egy lánya is szeretőjétől, Maurice George Bisset-től, de Sir Richard a sajátjának vallotta, hogy elkerülje a botrányt. A helyzet ugyanis az, hogy a fiatalasszonynak számos házasságon kívüli afférja volt, ám nem a férje tudta nélkül folytatott viszonyokat.

Férje szerette nézni, ahogy mással szexel

Szexuális életük romokban hevert, Sir Worsley pedig végül bevallotta, hogy az izgatja, ha láthatja feleségét mással szexelni. Sőt, valójában sokkal jobban szerette nézni az aktust, mint részt venni benne. Először csak akkor leskelődött „titokban”, amikor felesége vetkőzött, később azonban már azt kérte tőle, hogy más férfiakkal bújjon ágyba, miközben ő kukkol. Lady Worsley meglepődött férje ízlésén és perverzióján, de rábólintott a kérésére. A pletykák szerint egy idő után a hölgynek már 27 szeretője volt, férje segített megszervezni a légyottokat, és közben általában a kulcslyukon át leskelődött.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

A nő egyre kevésbé tudta teljesíteni férje elvárásait, és szerelembe esett az egyik szeretőjével, Maurice George Bisset-vel, akivel közös lányuk születése után, 1781-ben meg is szökött. Néhány nappal később megtalálták őket, és bár Sir Worsley nem akart válást, 20 ezer fontra perelte a párt az őt ért sérelmekért - remélve, hogy tönkreteszi őket. Felesége ebben a korban az ő tulajdonának számított, és egy férjezett hölgy részéről hűséget, erkölcsösséget vártak el. Az asszony felháborodott a férfi húzásán, ezért úgy döntött, megtámadja a pert. A bírósági tárgyalások során kiteregették a szennyest, napvilágot látott kis titkaik a kor egyik legnagyobb szexbotrányát eredményezték. A lapok folyamatosan róluk cikkeztek, szexuális életük minden apró, nyilvánosságra került részletéről beszámoltak, Lady Worsley-ről pedig szatirikus rajzok jelentek meg.

A szexbotrány tönkretette az asszonyt

Az asszony számos vallomást bemutatott szeretőitől és egy orvostól is, a bírók pedig elismerték, hogy a férfi gyakorlatilag prostituálta feleségét. Bár Sir Worsley részére döntöttek, mindössze egy schillingnyi kártérítést ítéltek neki. Az asszony azonban elvesztette jó hírét, nem láthatta többé gyerekeit, és Bisset is elhagyta.

Sir Richard Worsley
Sir Richard Worsley
Fotó: Wikipedia

Sir Worsley nem akart válni, ezért a nő a férfi haláláig nem házasodhatott újra. Arra kényszerült, hogy hivatásos szerető legyen, és gazdag férfiak adományaiból éljen. Később Párizsba költözött, majd 1797-ben visszatért Angliába, és bár saját tulajdont nem birtokolhatott, családjának köszönhetően beköltözhetett korábbi otthonába.

Sir Richard Worsley 1805-ben hunyt el, Lady Seymour pedig visszakapta szabadságát, sőt elhunyt férje vagyonát is ő örökölte. Újra leánykori nevét használta, majd férjhez ment az akkor 26 éves, nála 21 évvel fiatalabb John Lewis Cuchet-hez, akivel boldog házasságban éltek egészen az asszony 1818-as haláláig. Történetét a Lady W botrányos élete című film is feldolgozta, melyben Natalie Dormer játssza a főszerepet.

A 20. század egyik legnagyobb szexbotránya

Margaret Campbell, Argyll hercegnéje korának igazi celebje volt, nevére viszont leginkább a 20. század legbotrányosabb válása miatt emlékszik a világ. A több mint öt éven át tartó válóperrel tele volt a bulvársajtó. A férj azzal vádolta feleségét, hogy legalább 88 férfival lépett félre, és a róla készült intim fotókat is benyújtotta a bíróságnak.

A 20. század egyik legnagyobb szexbotránya egy hercegnéé volt - Margaret Campbellt nimfomániával vádolták

Ian Campbell és Margaret válásával tele volt a bulvársajtó. A súlyos vádak mellett intim fotók is előkerültek a hercegnéről.

Elolvasom

Képek: Wikipedia, Wikipedia

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük