Ha ezt csinálja a kutya, erősen kötődik hozzád - 7 viselkedés, amivel ezt üzeni a gazdinak

Ha így viselkedik a kutyád, biztos lehetsz benne, hogy kötődik és ragaszkodik hozzád. Ezekkel a jelekkel üzen a gazdinak.

A kutya kötődésének jelei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem mindig olyan egyszerű mély kötődést kialakítani egy kutyával, főleg akkor nem, ha esetleg olyan ebet fogadsz örökbe, amely korábban nehéz sorsú volt, bántották, vagy amely nem igazán ismerte, milyen is egy jó kutya-gazdi kapcsolat.

Megesik, hogy hosszú idő kell hozzá, hogy megtörjön a jég, és kialakuljon a bizalom, és van olyan is, hogy ember és újdonsült négylábú társa szinte azonnal egymásra hangolódnak. 

Jelek, hogy erősen kötődik hozzád a kutya

A kötődést fejlesztheti többek között a közös játék, az együtt töltött pillanatok, a tanítás és az összebújás is. De vajon honnan tudhatod, hogy tényleg létrejött köztetek a különleges kapcsolat? Milyen jelek utalnak arra, hogy a kedvenced szeret téged, és ragaszkodik hozzád? Kattints a képekre, és megtudhatod!

Nézd meg, hogyan reagált a kutya a baba születésére!

Nagyon erős lett a kötelék a mentett kutyus és a gyerekek között, amit a szülők gyönyörű képeken örökítenek meg.

Kisbabájuk született, a kutya reakciójától olvadozik a net - Képeken mutatjuk, mit csinál azóta

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük