18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A kölcsönös orális gyönyör titka (18+)
Az orális szex nemcsak az egyoldalú öröm záloga. Kényeztessétek egymást, és jussatok egyszerre a csúcsra!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem marad energiátok egy egész éjszakán át tartó, kimerítő szeretkezésre, és inkább hátradőlve élveznétek a másik izgató kényeztetését, a legjobb megoldás az orális szex. A legtöbb férfi nagyobb orgazmust él át, ha partnere szájjal kényezteti, azonban nem csak számukra élvezetes az egyoldalú gyönyör élménye.

Néhány nő nem egyszerűen a fáradtság miatt részesíti előnyben a szex ezen passzív formáját, hanem egyszerűen csak azért, mert valamilyen okból nem képes a hüvelyi orgazmusra. Egészséges kapcsolatban azonban nem az a fontos, hogy hogyan juttok el a csúcsra, hanem a kölcsönös örömszerzés okozta harmónia.

Ha tehát bármilyen okból jobban kedveli valamelyikőtök az orális szexet, mint a hagyományos szeretkezést, egyáltalán nem probléma. Kellő odafigyeléssel a szex bármilyen formája meghitté és szeretetteljessé varázsolható, így az sem igaz, hogy az orális szex mentes minden romantikától. Kedveskedjetek egymásnak olyan módszerrel, ahogy csak jólesik, a lényeg ugyanis az, hogy az orgazmus nyugodttá és boldoggá varázsol.

Első lépések, a férfinak

A szex nem egy akciófilm, ami rögtön a lövöldözős jelenettel indít, hanem inkább egy gondosan felépített filmdráma, ami a szép idill felől halad fokozatosan a konfliktus tetőpontja felé. Éppen ezért ne próbálj in medias res a dolgok közepébe vágni, hanem odafigyelő csókolgatásokkal, egymás testének izgatásával haladjatok fokról fokra. Ne feledkezz meg párod erogén zónáiról: kényeztesd a nyakát, harapdáld finoman az ajkát, és simogasd a mellét: ne várd el, hogy csak ő adjon! Ha elmerültök egymás testében, a következő lépések már maguktól jönnek.

Amit tilos

Az orális örömszerzésben a legfontosabb a kölcsönösség. Ez nem csak úgy valósulhat meg, ha mindketten eljuttatjátok egymást a csúcsra, a kényeztetés ilyen szempontból lehet egyoldalú is. Az azonban elengedhetetlen, hogy a vágy mindkettőtökben meglegyen, ugyanis a nő számára nincsen elrettentőbb és borzalmasabb dolog, mintha akarata ellenére orális szexre próbálod kényszeríteni. Sok férfiból alapvetően hiányzik a szexuális türelem, és hajlamos azt hinni, hogy amint ő harcra kész, partnere is alig várja, hogy a lényegre térhessen.

Próbálj meg partneredre is gondolni, és ne csak a saját örömödet hajszold! Az orális szexet ne az orgazmus lehető legrövidebb elérési útvonalának tartsd, hanem különleges örömszerzési módszernek. Az ágyban elengedhetetlen, hogy csak olyat csináljatok, amire mindketten vágytok, ha ugyanis párod akarata ellenére elégít ki, súlyos töréseket okozhat benne. Ha azonban lassan vezeted be az orális szex rejtelmeibe, gátlásai könnyebben feloldódnak, és végül ő maga fogja kezdeményezni, hogy égető vágyadnak szájával tehessen eleget.

Első lépések, a nőnek

A legfontosabb, hogy oldódj fel! Sok nő, miközben kívánja, egyben zavarba is jön az orális szextől. Fogadd el a kényeztetést, és élvezd! Ha a teljes passzivitás zavar, akkor próbáld úgy intézni, hogy te legyél a „második felvonás”, és inkább te kényeztesd előbb partneredet. Ha te voltál előbb az aktív fél, könnyebben élvezed most a kényeztetést.

Ne gyere attól zavarba, ha neked tovább tart eljutni a csúcsra, csak dőlj hátra, és élvezd – a nőknél ez általában nem megy olyan gyorsan, mint a férfiaknál. Ha azonban mégis úgy érzed, hogy a csúcs még túl messze van, segíthet, ha hüvelyizmaidat megfeszíted, ettől ugyanis érzékenyebbé válik a csiklód.

Amit tilos

Ha érzed, hogy ezúttal valami miatt nem fogod átélni a gyönyört, nem szégyen szólni. Jelezd partnerednek, ha bármi nem tetszik, ha ugyanis az igyekezettől görcsbe áll az állkapcsa, az neki sem jó, és a kínos helyzettől te is könnyen zavarba jöhetsz. Ha tudod, hogy mit csinál rosszul a párod, mondd el neki, és ne félj tanítani!

Tanács férfiaknak

A legideálisabb forma a szimultán, kölcsönös orális szex. Bár kissé nehézzé teszi a koncentrációt, az izgalmat éppen az rejti magában, hogy egyszerre kell figyelned magadra és partneredre is. Ha tehát egyszerre kényeztetitek egymást, ügyelj rá, hogy ne ess abba a hibába, hogy túlzottan elmerülsz saját élményeidben, és partneredről megfeledkezel! Emellett azonban, ha oldalsó helyzetből fordultok egymás felé, a csúcs felé közeledve próbáld visszatartani ösztönös lökő mozdulataidat, ugyanis ebben a helyzetben párod kevésbé tudja magának kontrollálni, hogy milyen mélyre engedjen.

A kölcsönös örömökről nőknek

A nők gyakran csupán azért ódzkodnak ettől a pozitúrától, mert partnerük felé kell tartani popsijukat, ha azonban a férfi nem irtózik ettől, te miért tennéd? A legtöbb férfi egyenesen imádja hátulról szemügyre venni kedvesét, úgyhogy feneked látványa akár még hozzá is adhat az örömökhöz.

Az orális szex előtti kötelező tisztálkodás után pedig igazán nincs mit szégyellned testeden, úgyhogy nyugodtan hagyhatod, hogy partnered feneked felől közelítsen meg. Akár még a hagyományos franciánál is nagyobb örömökben lehet részed, ugyanis ebben a helyzetben a férfi jobban hozzáfér csiklódhoz, így garantáltan nem téved el. A legideálisabb, ha annyira tudtok egymásra figyelni, hogy végül egyszerre éritek el a csúcsot.

Ezt is szeretjük