5 tipikus női hiba, amit semmiképp ne kövess el
Ha először mentek együtt nyaralni
Nem elég csupán csinos ruhákat és naptejet becsomagolnod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre elhangzott az az invitálás, amire olyan régen vársz? Netán te kérdezted meg őt, mi lenne, ha együtt töltenétek néhány napot ezen a nyáron? A lényeg a közös utazás, de készülj fel a váratlan helyzetekre is.

Vedd számításba, hogy egy ilyen nyaralás majdnem olyan, mintha összeköltöznél a pároddal. Egy hét alatt szinte minden kiderülhet róla, a furcsa szokásaitól kezdve egészen addig, vajon mennyire tud tekintettel lenni másokra is.

Ezért nyisd ki a szemed, és figyelj. Most jóval többet tudhatsz meg, mint amit eddig taktikusan elárult magáról. Hiszen együtt lesztek a nap 24 órájában. Na, ez az első próbatétel.

Ízlésekről vitatkozni

Ne várj el tőle olyat, ami a te ízlésed, a saját vágyad. De ne is rendeld alá magad annak, amit ő szeretne. Ha nem iszik kávét, ám vele ellentétben te szívesen kezded a napot egy jó feketével, ne áldozd fel ezt érte. Ha ő délután szívesen sziesztázik, te meg nem akarsz behúzódni egy szobába, ússzál, sétálj, olvass addig, amíg ő alszik. Amennyiben valóban ő a te igazi párod, akkor megérti ezt, és mindent sikerül majd összeegyeztetnetek.

Ha ráerőlteted a saját akaratod

Azt az előbbiek alapján leszögezhetjük tehát, hogy az első közös nyaralás az ismerkedés nagyon fontos fázisa. Egy dolgot mindenképpen véss az eszedbe: nyafogással semmire sem mész, mert ha ő be is adja a derekát, és azt teszi, amit te diktálsz, csakis a saját nyugalma érdekében dönt így.

Vagyis tűr, persze csak átmenetileg, amit hosszú távon biztosan nem fog elviselni.
Legyél inkább olyan, amilyen szeretsz lenni, és ha valami nincs a kedvedre, esetleg hiányzik, avagy fáraszt, netán a szíved vágya, mondd el neki, egyértelműen, világosan. Hidd el, nagyon hálás lesz érte, mert így tud mérlegelni, esélye van, hogy a kedvedre tegyen, azaz imponáljon.

Mindez persze visszajár. Ha neki esne valami jól, amennyiben ő szeretne valahová eljutni, valamit kipróbálni, valahol vacsorázni, és így tovább, legyen benned annyi vagányság, hogy csatlakozol hozzá. Lehet ugyanis, hogy egy életen át kell majd társat biztosítanod neki a szenvedélyeihez – ez pedig akkor működik jól, ha mindez neked sincs ellenedre.

Eladott, megvásárolt vágyak

Függetlenül attól, hogy kinek milyen az anyagi helyzete, nem árt előre, őszintén tisztázni, ki mennyivel járul hozzá a nyaraláshoz. Nincs rá recept, hogy a férfi mindent fizet, a megosztjuk egyenlően a költségeket, avagy a nő tesz bele többet, mert többet is keres elvek közül melyik a praktikusabb.

Az a lényeg, hogy a feltételrendszer legyen világos és önzetlen, hogy mindkét fél számára elfogadhatónak tűnjön. Nem sül ki belőle semmi jó, ha eladod vagy megvásárolnád a vágyaidat egy hétre, tíz napra. Viszont tudj elfogadni is, amennyiben ez a helyzet.

Az, ahogy most megosztjátok a költségeket, előremutat a jövőbeni közös kasszára – a sóher mindig is kuporgatni fog, a nagylelkű pedig hajlamos kicsit szórni a pénzt. Neked azt a pasit kell megtalálnod, aki pénzügyi szempontból is megfelel az elvárásaidnak. A nyaralás alatt ezt is kiderítheted.

A barátokhoz csiszolódsz

Nehezített a pálya, ha nem ketten utaztok, hanem, mondjuk, neked kell becsatlakoznod egy már régóta összeszokott társaságba. Ilyenkor ugyanis a pasid sík ideg lesz, és folyton azt lesi majd, te mennyire tudsz illeszkedni azokhoz az emberekhez, akik számára nagyon fontosak. Továbbra is az a cél, hogy önmagad legyél. Viszont nincs vesztenivalód. Ha ugyanis ez nem a te társaságod, soha nem kérheted azt a párodtól, hogy miattad, őket cserélje le.
Szemed se rebbenjen tehát, amikor próbára tesznek, netán a pasid előző barátnőit hozzák szóba, mondjuk, egy előző nyaralás emlékei kapcsán. Tudd, hogy ki vagy, mennyit érsz, mit szeretnél. Ez az alap, a többi pedig csak körítés hozzá.

Nyaralás a hétköznapokban

A nyaralásban az a legrosszabb, hogy hamar véget ér, és aztán illik visszarázódni az év többi napján megszokott menetrendbe. Talán az a legfontosabb tanulság ilyenkor, vajon az általad, magad mellé kiválasztott férfi mennyire más a hétköznapokban és a lazítás idején. Nem jó, ha két nagyon eltérő arcát látod. Mert ha inkább a nyaraló pasi vonz, fogd fel egyszeri kalandnak, ami történt. Akkor dőlhetsz csak hátra, ha az év 358 napján épp úgy szeretni való ez a férfi, mint ebben a különleges 168 órában.

Ezt is szeretjük