Megbízható jelek, hogy a férfi nem gondolja veled komolyan

Első pillantásra akár az igazinak is tűnhetne, valami mégsem stimmel? Ezekre figyelj.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jól érzitek magatokat együtt, ám épp ő nem képes megtenni néhány fontos lépést? Gyanakodj, ha a pasi csakis a jelen pillanatait osztja meg veled, ám a múltjába nem enged betekinteni. Ez ugyanis azt jelentheti: nem igazán számít rád a jövőjében.

Vajon hol szoktatok a leggyakrabban találkozni? Ja, hogy főleg nálad? Azt mondja, imádja az otthonodat, olyan meghitt, hogy ott végre önmaga lehet? Mintha nálad megszűnne a külvilág, csak te vagy a fontos, és el tudná képzelni, hogy így maradjon örökre.

Szívesen jön hozzád, de te még soha nem voltál nála

Bármennyire bájos blablának tűnnek ezek a szavak, elhiheted neki, hogy komolyan gondolja, amikor kimondja. A kérdés már csak az, mit próbál eltakarni velük? Az a férfi ugyanis, akinek valamilyen lezáratlan, esetleg téves kötődés van a lelke legmélyén - legyen szó például egy előző párkapcsolatról, netán az édesanyjához fűződő, túl szoros viszonyáról -, nem fog téged beengedni a saját birodalmába. Fogalmazhatnék persze úgy is, az életébe.

Nagyon figyelj oda tehát arra, mit mesél a dolgairól, és mivel indokolja, hogy még nem hívott meg magához. Ha esetleg már hónapok óta jártok, baj, hogy pár mondatnyi információnál többet nem tudsz összeszedni róla. Ez ugyanis azt jelzi, sajátságos és bármikor kiiktatható álomvilágot épít köréd.

Nem mutat be a szüleinek, barátainak

Hasonlóképpen figyelmeztethet, ha nem találkozol azokkal, akik a párod életének további szereplői.

Ő bármikor szívesen veled tart, ha a barátaiddal van programod, ám a jól bevált biztosan csak unatkoznál szöveggel távol tart téged minden olyan eseménytől, ahol a haverjai is felbukkannak? Arra pedig kínosan ügyel, nehogy véletlenül összefuss az anyjával, apjával, testvéreivel? Ha ezt tapasztalod, ne jósolj összeköltözéssel, házassággal beteljesülő végkifejletet a kapcsolatotoknak. A pasid legalábbis nem tervez ilyesmit.

12 jel, hogy hosszú távon számíthatsz a pasira

Nézegess képeket!

Elolvasom

Még az is lehet, hogy valamilyen, számodra rejtett ok miatt képtelen elköteleződni egy szerelmi viszonyban. Ezért úgy gondolja, kár - esetleg reményt keltően - beírni téged azok emlékezetébe, akik számára valóban fontosak.

Nem tervez előre, csak felbukkan

Vajon ő irányítja a kapcsolatotok intenzitását? Azaz elsősorban rajta múlik a hányszor, hol és pontosan mikor találkozunk kérdések eldöntése, megválaszolása? Biztosan tudod, hogy nincs másik nő az életében, mégis, mintha egy nős pasi szeretője lennél? Folyton a jelzéseire vársz, és mindent ennek rendelsz alá? Tréfálkozva húzza az időt bizonyos előre tervezendő programokkal - mint például a közös nyaralás - kapcsolatban? Ugyanakkor a legváratlanabb pillanatokban befut, és elvisz egy fantasztikus gyertyafényes vacsorára vagy egy hétvégi bécsi kiruccanásra?

Bármennyire reménykedsz, nem tudlak biztatni: ad hoc férsz csak bele az életébe, nincs elsőbbséged és különös fontosságod. Akkor tölti veled az idejét, amikor neki van szüksége erre. Amikor ő vágyik a társaságodra, amikor ő szeretne, mondjuk, kikapcsolódni, és ehhez kell egy társ is. Jelen esetben pedig épp te vagy kéznél.

Valahogy mindig közbejön valami

A leggyakoribb jel, ha a pasi kibújik minden olyan helyzetből, elfut minden olyan döntés elől, mely valamiféle kiszámíthatósággal, elköteleződéssel járna.

Figyelmeztető jelek az első randin, hogy jegeld a férfit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ők azok a férfiak, akik bármit megígérnek, ám soha nem teljesítik be. Az az igazán zavarba ejtő egyébként bennük, hogy valójában szeretnék betartani a szavukat. Erre vágynak. De valahogy mindig úgy alakítják a körülményeiket, hogy ez ne sikerülhessen. Nem veled szúrnak ki ilyenkor, nem is magukat védik, egyszerűen így működnek. Ha őt akarod, ezt tudomásul kell venned. Lehet ugyanis, hogy soha nem fog megváltozni.

Mit tehetsz, mire van esélyed?

Amennyiben mind a négy, az előbbiekben felsorolt lehetőség, szempont stimmel, jobb, ha feladod, és gyorsan lelépsz, azaz más pasit keresel magad mellé. Ha három igaz, ideje a szembesítésnek. Kérdezz rá nyíltan mindarra, ami téged zavar, ami nem jól működik közöttetek. Sajnos nincs garancia a sikerre, és nagy valószínűséggel lelép majd a pasi, mielőtt az őszinteség jelszavával sarokba szoríthatnád. Ha két esetben ismertél magatokra, akár még győzhetsz is. Tudnod kellene ehhez azonban, mi mozgatja és irányítja a szíve legmélyén az általad kiválasztott férfit. Erre jó például a családállítás, mely a rejtett összefüggéseket deríti fel, és a téves kötéseket oldja.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindössze egy találatnál ne add fel. Még az is lehet, hogy könnyen orvosolható félreértések miatt alakult eddig kevésbé sikeresen a kapcsolatotok. Egy biztos: a számodra valóban ideális férfi nem habozik, és egyértelmű jeleit adja annak, hogy valóban téged akar.

Ezt is szeretjük