18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A közös anális gyönyör titka (18+)
Ha kellő összhangban vagytok, és odafigyeltek egymásra, akár egy forró, szenvedélyes együttlét alapja is lehet a popsi kölcsönös kényeztetése.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A testi együttlét összes formája közül az anális szex a legvitatottabb. Nem igazán akad férfi, akit ne izgatna a gondolat, hogy egy szép fenekű hölgyhöz hátulról közelítsen. Az azonban a legritkább esetben jut eszükbe, hogy létezhet fordított felállás is, ugyanis az anális férfiörömöket legtöbben a homoszexualitáshoz kötik.

A nők azonban még ennél is jobban elhatárolódnak a dologtól: sokan akadnak, akik egyenesen perverziónak tartják a szex ezen formáját. Ha azonban hajt benneteket a természetes kíváncsiság, és mindketten nyitottan gondolkodtok a szex alternatív formáiról, akkor különleges örömöket találhattok a popsiszexben.

Ha anális kényeztetéssel is el tudtok jutni a csúcsra, az mindenekelőtt igazán meghitt és kifinomult kapcsolatra vall. Ez a pozíció ugyanis bármelyik másik helyzetnél több odafigyelést igényel, és minden pillanatban észlelnetek kell egymás jeleit, hogy addig a pontig menjetek csak el, amíg még mindkettőtöknek örömforrás az együttlét.

A nő kényeztetése

A legfontosabb alapszabály mindenekelőtt, hogy csak akkor próbáld partneredet anális szexre csábítani, ha ő nem utasítja el a gondolatot. Ha ugyanis görcsös, és akár egy kicsit is visszataszítónak tartja az együttlét ezen formáját, a segítséged nélkül soha nem lesz képes annyira ellazulni, hogy aktus közben gyönyört élhessen át. Ha azonban párod is nyitottan gondolkodik a témával kapcsolatban, és esetleges ellenérzéseit is képes leküzdeni, nyert ügyed van.

Azonban még ebben az esetben is jobban teszed, ha nem rögtön a hátsó bejáraton kopogtatsz, hanem finoman, lassan kezded izgatni partneredet. Szép fenekére koncentrálva se feledkezz meg nemi szervéről, és teste egyéb bájairól sem: izgasd fel lassan és fokozatosan. A nő testén számos erogén zóna található, így a hát alsó részének simogatása, és a fenék egészen finom érintésekkel való ingerlése a legtöbb nő számára kimondottan izgató lehet.

Először tehát csak kedvesed bőrét kényeztesd, majd fordíts egy kis figyelmet a nemi szervére is, mielőtt elkezdenéd az ánusz ingerlését. A szexuális izgalom fesztelenebbé teszi partnered, így különösen, ha első alkalommal próbálkoztok, nem árt lassú tempóval haladnod, és egyszerre több érzékeny testrészét is ingerelned. Egy idő után azonban megölelheted hátulról is, így könnyebben hozzáférsz majd a fenekéhez. Mielőtt behatolnál, az ánusz simogató ingerlésével érheted el, hogy fokozatosan ellazuljanak az egyébként rendkívül feszes izmok.

Használj bőségesen síkosítót is, de az is izgató lehet, ha a flakonos termékek helyett saját nyáladdal nedvesíted be az érzékeny területet. Először csak az ujjaddal hatolj be, ám eközben se feledkezz meg partnered testéről: továbbra is simogasd melleit, illetve a csípőjét. A legjobb, ha megvárod azt a pillanatot, amikor ő kezdeményezi a behatolást, de ha kellőképpen ellazult, gondos odafigyeléssel te is kezedbe veheted az irányítást. Nem minden nő képes azonban arra, hogy kimondottan anális orgazmust éljen át, ezért tehát nem árt kicsit rásegítened kedvesed csiklójának ingerlésével, hogy ő is eljuthasson a csúcsra. Vagy akár beiktathattok a játékba egy vibrátort is, így anális szex közben párod úgy kényeztetheti magát, ahogyan csak szeretné.

Amit ne tegyél

Nem árt azonban pár dologra odafigyelned, ugyanis a legkisebb mozdulattal is kellemetlen fájdalmat okozhatsz kedvesednek. Mindenképpen alkalmazz bőséges mennyiségű síkosítót, ugyanis akár maga a nedvesség hiánya is kimondottan fájdalmassá teheti az anális szexet. A legnagyobb tabu a fertőzésveszély miatt minden bizonnyal az anális és a hüvelyi szex vegyítése, emellett azonban azt se felejtsd el, hogy ez ugyanolyan meghitt és érzelmes formája az együttlétnek, mint a hagyományos szeretkezés, sőt, partnerednek talán még a szokásosnál is több érzelmi támogatásra lesz szüksége. Ha azonban átsegíted az ismeretlentől való félelem leküzdésén, a későbbiekben akár kimondottan izgató és szenvedélyes örömforrássá válhat számotokra a popsiszex.

A férfi kényeztetése

Nemcsak feléd közeledhet párod hátsó erotikus szándékkal, de adott esetben te is kényeztetheted őt a szokásostól egészen eltérő módon. A prosztata ingerlése egészen intenzív gyönyört válthat ki a férfiakból, ami leginkább a női hüvelyi orgazmushoz hasonlítható. Az érzékeny testrészt akár kívülről is ingerelheted: a herék alatti rész, a gát nyomásával ugyanis éppen a prosztatát stimulálod. Kimondottan izgató lehet partnerednek, ha orális szex közben itt simogatod, de lovagló pózban is könnyen hozzáférsz ehhez a területhez.

Mielőtt tehát kimondottan partnered ánuszát próbálnád izgatni, így is „ismerkedhetsz” a prosztatával, azonban a végbélnyíláson keresztül behatolva sokkal intenzívebben ingerelheted. Meglehet, hogy ahhoz, hogy erre a pontra eljussatok, partnerednek sokkal több görccsel kell leszámolnia, mint fordított esetben neked, az azonban szinte bizonyos, hogy a kezdeményező félnek ezúttal neked kell lenned.

Ha úgy érzed, párod pozitívan reagál a prosztata ingerlésére, illetve kimondottan kedveli, ha fenekét simogatod, fokozatosan megközelítheted a hátsó bejáratot. Ha visszataszítónak tartod, hogy mindezt csupasz kézzel tedd, használj bátran óvszert, vagy ehhez hasonló anyagból készült fogászati kendőt, amihez orvosi kiegészítőket áruló boltban könnyen hozzájuthatsz.

A síkosítóról se feledkezz meg, és ha bármilyen ellenállásba ütközöl, vagy úgy érzed, hogy izmai nem akarnak elernyedni, inkább a péniszét izgasd a továbbiakban. Ha azonban ujjad bebocsáttatást nyer, könnyen rátalálhatsz a diónyi nagyságú prosztatára, ami minden simogatásra és nyomásra igen erősen fog reagálni, egészen újfajta élménnyel gazdagítva partnered szexuális tapasztalatait. Ha ezzel a gyönyörrel elsőként a te kezed által találkozik, garantáltan istennőként fog rád tekinteni a jövőben.

Amit ne tegyél

A férfi számára ismeretlen és szokatlan lehet a helyzet, ha az irányítás egyáltalán nem az ő kezében van.

Éppen ezért váratlan, negatív reakciókat válthat ki belőle kísérleted, úgyhogy minden pillanatban figyelned kell, hogy meddig mehetsz el. Ha ellenállásba ütközöl, inkább ne próbálkozz tovább, fújj visszavonulót, és semmiképpen ne próbálj erőltetni olyan dolgot, amitől párod viszolyog.

Ezt is szeretjük