18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legvadítóbb szexpóz (18+)

A tökéletes női orgazmusért

Válassz helyzetet a saját örömödre, és éljétek át pároddal közösen a legforróbb kéjt!

Míg a pasiknak a gyönyör könnyen megy, addig ugyanez nem minden nőnek adatik meg. A becslések szerint a hölgyeknek csupán 30%-a képes kizárólag hüvelyi úton elérni a csúcsra, de az orgazmus még akkor sem feltétlenül következik be minden alkalommal, ha ebbe a szerencsés kisebbségbe tartozol.

Ezért lehet a méretet és a partnert okolni, de olykor nem is annyira a férfi, mint maga a szex a hibás: egy gondosan kiválasztott szexpóz ugyanis csodákra képes. Ahhoz természetesen, hogy megtaláld a te személyes orgazmushozó szexhelyzetedet, nem árt némi gyakorlat, illetve egy kis anatómiai önismeret sem, de kiindulópontnak tökéletes, ha a leggyakoribb kedvencek közül válogatsz.

Misszionárius

Olykor a legegyszerűbb a legjobb. A méreten, a dőlésszögön és a megfelelő csillagálláson kívül ugyanis, amin a leginkább múlik egy összebújás minősége, az a romantika. A buja, vadítóan heves hancúrozásnak is megvan a maga helye és ideje, ha azonban olyan gyönyörre vágysz, ami minden porcikádat átjárja, válaszd az örökzöld misszionárius pozíciót, és élvezd, ahogy az aktus közben partnered szeretgetve kényeztet!

Miután partnered enyhén széttárt lábaid közé ékelődve beléd hatol, akár át is ölelheted, de ez a testhelyzet kimondottan előnyös a csókolózáshoz és a simogatáshoz, a fül harapdálásához vagy a meghitt sugdolózásokhoz. Kezeteket egymás fenekére téve előre-hátra ringatózó mozgást is végezhettek, ami elősegíti csiklód ingerlését, ezáltal pedig könnyebben juthatsz a csúcsra.
Kimondottan erotikus ebben a helyzetben, hogy nézhetitek egymás arcát, és egyrészt leolvashatjátok róla, hogy a másikat mi hozza leginkább lázba, másrészt saját érzéseiteket is tovább fokozhatjátok ezáltal.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fordított lovagló

Előfordul, hogy a csúcs eléréséhez elkél egy kis segítség. Ez nem szégyen, és nem jelenti azt, hogy, ha szeretkezés közben a csiklódat is izgatod, vagy partnered teszi ugyanezt, akkor nem ugyanolyan orgazmust élsz át, mint akkor, ha csupán hüvelyi úton érnéd el a gyönyört.

A csikló izgatása ugyanis csak lerövidíti az utat, a végső élmény pedig akár még vadítóbb is lehet, mint akkor, ha egyik legfőbb erogén zónádról megfeledkeznél. Ahhoz pedig, hogy fesztelenül izgathasd magad, a legalkalmasabb helyzet a fordított lovaglópóz. Partnered is garantáltan örömét leli majd benne, ha háttal ülsz az ölébe, és a fenekedet fordítod felé, ezt ugyanis a legtöbb férfi igencsak szereti.

Ahogy aktus közben feneked felemelkedik, majd visszaesik, csodálatos látvány, ami párodnak jóval több, mint elégtétel azért, hogy nem láthatja az arcodat. Ha kissé előrehajolsz, egyik kezeddel a csiklódat is izgathatod, miközben a másikkal súlyodat tartod, azonban figyelj arra, nehogy mindeközben párodnak fájdalmat okozz.

Kutyapóz

Ha a gyönyör eléréséhez elkél egy kis segítség, ugyanakkor szereted a hevesebb ritmust, amikor partnered irányít, akkor számodra tökéletes választás ez a térdre ereszkedő, hátulról behatoló póz. Ereszkedj négykézlábra az ágyon vagy a padlón, és támaszkodj könyökben behajlított karodra, miközben partnered mögéd térdel, és csípődet tartva beléd hatol. Ez a helyzet pontosan idomul belső testfelépítésedhez, ami intenzív behatolást tesz lehetővé, és azt sem zárja ki, hogy partnered a csiklóddal is foglalatoskodjon. Előre hajolva azonban akár a melleidet is simogathatja, és miközben gyönyörködik popsid látványában, élvezheted, ahogy egészen a legvégső pontig az ő kezében van az irányítás.

Ülőhelyzet, bútorokkal

Ha szeretnél te irányítani, ültesd partnered egy székre, és helyezkedj az ölébe. Ebben az esetben a te mozgástered lesz a nagyobb, ha pedig talpad a padlóra támasztod, könnyedén mozgathatod a csípődet. A csípőd és felsőtested mozgatásával a csikló ingerlését is tökélyre fejlesztheted, de ennek a helyzetnek a legnagyobb előnye, hogy te szabályozod szeretkezésetek ritmusát.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egy kis izomjátékkal is segíthetsz magadon: hüvelyizmaid ritmikus összehúzásával és ellazításával nemcsak partnerednek okozhatsz különös gyönyört, de te is gyorsabban juthatsz a csúcsra. Mivel azonban ebben a helyzetben a behatolás nem túl mély, érdemes kísérleteznetek a dőlésszöggel, de a változatos helyszínek és bútorok is fokozhatják a pozíció romantikáját.

Cikkünk Judy Bastyra Szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük