19 évesen lebénult, de már 23 országban járt - Férjével együtt járják a világot
Giulia Lamarcát semmiben nem tartja vissza az, hogy kerekesszékbe került. Férjével már több mint 23 országban jártak, most pedig már kislányukkal utazgatnak.

kerekesszekes-lany cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az olasz Giulia Lamarca teniszoktató akart lenni, ám egy súlyos baleset az egész életét megváltoztatta. 19 évesen bénult le, de az, hogy lebénult, semmitől sem tartja vissza őt.

Egy robogóbaleset során sérült meg a gerince, és bár sokkolta a hír, hogy többé nem tud majd járni, elhatározta, hogy kerekesszékkel is teljes életet fog élni, és minden napjából kihozza majd a legjobbat. 

19 évesen lebénult, de már 23 országban járt

Az egykor fizikailag nagyon is aktív fiatal lányt erős jelleme és eltökéltsége segítette át a nehézségeken. Szinte a nulláról kezdett újra mindent, megtanult tolószékben közlekedni, vezetni, szép lassan visszatért dolgozni, és az otthonát is úgy alakította át, hogy megfeleljen az igényeinek. Arra viszont talán nem is gondolt, hogy a baleset után nem sokkal rátalál a nagy Ő, akivel bejárják majd szinte a fél világot. Történetük romantikus, inspiráló és filmbe illő.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Képek: Instagram/_giulia_lamarca.

Ezt is szeretjük