19 évesen lebénult, de már 23 országban járt - Férjével együtt járják a világot

Giulia Lamarcát semmiben nem tartja vissza az, hogy kerekesszékbe került. Férjével már több mint 23 országban jártak, most pedig már kislányukkal utazgatnak.

kerekesszekes-lany cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az olasz Giulia Lamarca teniszoktató akart lenni, ám egy súlyos baleset az egész életét megváltoztatta. 19 évesen bénult le, de az, hogy lebénult, semmitől sem tartja vissza őt.

Egy robogóbaleset során sérült meg a gerince, és bár sokkolta a hír, hogy többé nem tud majd járni, elhatározta, hogy kerekesszékkel is teljes életet fog élni, és minden napjából kihozza majd a legjobbat. 

19 évesen lebénult, de már 23 országban járt

Az egykor fizikailag nagyon is aktív fiatal lányt erős jelleme és eltökéltsége segítette át a nehézségeken. Szinte a nulláról kezdett újra mindent, megtanult tolószékben közlekedni, vezetni, szép lassan visszatért dolgozni, és az otthonát is úgy alakította át, hogy megfeleljen az igényeinek. Arra viszont talán nem is gondolt, hogy a baleset után nem sokkal rátalál a nagy Ő, akivel bejárják majd szinte a fél világot. Történetük romantikus, inspiráló és filmbe illő.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram/_giulia_lamarca.

Ezt is szeretjük