18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 5 legvadítóbb szexpóz ősz elejére (18+)
Mielőtt az őszi hideg elől végleg a hálószoba meleg ölén keresnétek menedéket, szeretkezzetek egy hatalmasat a szabadban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a fülledt nyári meleg helyét lassan átveszi a hűvös szeptember, azért időnként még a vénasszonyok nyara is tartogat vadító lehetőségeket. Használjátok hát ki az utolsó pillanatokat, és élvezzétek a csillagok ragyogását, ha pedig hűvösebbre fordulna az idő, forrósítsátok fel egymást szenvedélyetekkel!

Ősszel sem kell lemondani a heves szabadtéri szeretkezésektől: legyetek egymáséi a falaevelek közt hempergőzve egy magányos parkban, vagy saját kertetek rejtett zugaiban. Hogy milyen helyzetekben?

Elefántlovaglás

Ülj a harmatos fűben térdelő párod ölébe lovagló pózban! Lábaid kulcsold dereka köré, és öleld át a szikrázó holdfényben, miközben ő csípődet irányítva ólvatosan beléd hatol. Élvezzétek ki az egyesülés pillanatát: ha megtörtént, kicsit pihenjetek meg, és egymás tekintetében elmerülve érezzétek a szenvedélyt. Ha a levegő már izzóvá forrósodott köztetek, egyik lábadat hátra hajlítva, a másikkal szorosan magad felé húzva irányíthatod partnered, és lágy, hintázó mozdulatokkal szabályozhatot a gyönyör hullámait!

Csillagos ég

Ha ősz elején még búcsúzóul visszaöszön pár nap erejéig a nyár, használjátok ki! Kezdeményezz kerti piknikezést: teríts egy vastag takarót a földre, majd tegyél mindkét végébe egy-egy párnát.

Párod üljön le nyújtott lábbal és egyenes háttal: te pedig oldalvást ülj partnered lába közé, futóműveidet pedig helyezd összezárva bal csípője mellé. Öleljétek át egymást: párod a derekad, te pedig az ő nyaka köré fond karod, hátra dőlve pedig támaszd meg magad jobb kezeddel. Jobb lábaddal kulcsold át szorosan partnered derekát, a balt pedig emeld át az orra előtt, miközben feltárod számára tested legintimebb részleteit.

Ha készen állsz a behatolásra, lábaiddal szorosan fogd közre párod derekát, majd hagyd, hogy fenekednél fogva magára húzzon. Ebben a pózban szeretkezve akár még a lebukást is elkerülhetittek, hiszen látszólag csak egymással szembe helyezkedve ültök, miközben pedig párod kimondottan mélyen hatolhat beléd. Mozognotok is alig kell, mégis rendkívüli élvezetekben lehet részetek.

A vadász

Ha azonban egy kedves, eldugott helyen sikerül letáboroznotok, lehettek extrémebbek is. Egymással szemben állva párod ereszkedjen jobb térdére, bal lábát pedig tartsa derékszögben behajlítva. Jobb lábadat finoman helyezd párod combjára, majd hagyd, hogy magához ragadjon!

Így fél lábbal még támaszkodhatsz a földön, azonban ahogy párod maga felé húzza csípődet, testsúlyod nagy részét is ő tartja. Ha fél karoddal megöleled, a másikkal pedig megtámaszkodsz a lábán, segíthetsz neki, és te is közelebb húzódhatsz hozzá. Ha beléd hatolt, ereszkedj partnered bal térdére, jobb lábaddal pedig fond át a csípőjét: így igazán közel kerülhettek egymáshoz!

Siva tánca

Ez a tantrikus póz könnyen elsajátítható, és mozdulatlanul is vadítóan izgató tud lenni. Guggoló párod ölébe helyezkedj el terpeszülésben, lábaddal pedig öleld át a guggoló férfit. Miközben beléd hatol, kulcsold át a nyakát, comboddal pedig szorosan fogd a derekát: ha behatolás közben a lehető legkisebb mértékben mozogsz, akkor lehetőséged nyílik párod nemi szervének gyönyört okozó érzékelésére. Szeretkezésetek ritmusát te magad irányíthatod csípőd lökő mozdulataival, miközben párod ölében tart. Ha pedig elfáradtál, add a férfi kezébe az irányítást: partnered felegyenesedve heves lökésekkel veheti át a vezető szerepet, arra azonban ügyeljetek, hogy eközben végig hüvelyedben maradjon!

Függőágy

A kertetekben található kényelmes függőágyat nem csak délutáni szendergésre használhatjátok. Kialakíthattok belőle egy csodás kuckót is, ahol szeretkezhettek: az egyik módszer, ha a függőágyat hintaként használjátok. Bár először furcsán hangozhat, rendkívül izgató lehet az a póz, ha arccal lefelé keresztbe fekszel az ágyon, miközben lábad lefelé lóg.

Párod mögéd térdelve tetszés szerint orálisan ingerelhet, majd felegyenesedve belédhatolhat, a lökések közben kihasználva a függőágy hintázó mozgását. Kipróbálhatjátok úgy is, hogy partnered behajlított lábbal hanyatt fekszik a  függőágyon. Ülj lába közé, és vesd át a combján lábaid, ha megtörtént az egyesülés pillanata, akkor pedig nyugodtan dőlj hátra, és szeretkezés közben élvezd a függőágy lágy ringatózását! Azért óvatosan, ki ne essetek a ritmusból és a függőágyból.

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük