18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 vadító szextipp, ami garantáltan feltüzel (18+)
Varázsold szenvedélyessé az érzéki örömöket! Csábítsd el tűzforró praktikákkal, és élvezzétek a vágy hullámait.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem csak forró szexpózokkal izzíthatjátok fel a levegőt magatok körül: kezdeményezz izgató játékokat már szeretkezés előtt! Sokkal nagyobb gyönyörben lehet részetek, ha szexi praktikákkal vadító hangulatot teremtesz: használd a fantáziádat és a ruhatárad, vagy hódíts legszebb öltözékeddel, meztelen tested bájaival.

Távirányító

Ne várj a lefekvésig szerelmed elcsábításával, ingereld őt egész este további örömök ígéretével. A kivillanó harisnya, miközben felfelé mentek a lépcsőn, olyan kép, ami biztosan megragadja partnered figyelmét, és megmarad emlékezetében. De ne érd be ennyivel. Ahelyett, hogy közvetlenül a fülébe suttogod vágyaid, maradj láthatatlan, és küldj neki izgató szöveges üzeneteket, vagy ragassz ki cédulákat a lakás különböző pontjain, amelyekkel egyértelműen a tudtára adod, hogy mik a szándékaid.

Kezdd azzal, hogy leírod, mit viselsz, vagy közöld vele, hogy egyáltalán nincs rajtad alsónemű. Hagyd váratlan helyeken a bugyidat vagy párod kedvenc szexuális játékszereit: mire megjelensz, mindketten fel lesztek tüzelve, hogy a lehető leghamarabb letéphessétek egymásról a ruhát. Ki törődik azzal, ha a hálószobáig sem juttok el, vagy nincs is még este? Az izgalmas szex spontán, úgyhogy ragadjátok meg a lehetőséget, és vegyétek az irányt a hálószoba felé, amint meglátjátok egymást. A megszokott rutintól való eltérés ugyanolyan üdítőleg hat majd rátok, mint maga a szex.

A fürdés gyönyöre

Ma este szánj egy kis időt arra, hogy kialakítod a helyszínt, és mindkettőtök számára megteremted a hangulatot. Szabaduljatok meg a napi stressztől egy közös, gyertyafényes fürdő, halk zene, luxusolajok vagy a vízfelszínre szórt rózsaszirmok segítségével. Vigyél egy üveg bort vagy pezsgőt is a fürdőszobába, és kényeztessétek érzékeiteket. Fürdesd vagy masszírozd meg partnered a kádban, vagy kapcsold össze a kettőt, és élvezzétek közösen a meleg víz nyújtotta fokozott érzékiséget.

Adj néhány csepp aromaterápiás olajat is a vízhez, hogy a fürdőben erotikus illat legyen. Egy krémes szappan segítségével masszírozd meg partnered a víz alatt, és ujjaid szabadjára engedve kalandozz izgató területekre.

Gésa

Ma éjjel rajtad a sor, hogy tenyereden hordozd a párod. Feledkezzetek bele az úr-szolga fantáziavilágba, és mindketten mámorítónak fogjátok érezni szerepeteket! A gésa erotikus szerep, hogy játssz a partnereddel, és az éneklésen, a táncon és a beszélgetésen keresztül sajátíthasd el az izgató csábítás művészetét. Adj elő egy táncot, ami akár sztriptízbe is fordulhat. Olvass erotikus verseket, vagy egyszerűen szórakoztasd párod étellel: készíts elő olyan ételeket és italokat, amelyeket a kezedből adhatsz neki. Mosd meg a lábát egy tál illatos vízben, majd töröld szárazra egy puha törölközővel. Ezután dörzsöld be testápolóval és aromaterápiás olajjal.

Mindeközben viselj könnyű, érzéki ruhát, amelyet könnyen levehetsz, és időről időre hagyd, hogy partnered pillantást vethessen a melledre, válladra vagy a combodra. Szempilláid alól viszonozd csábító üzenetekkel ezeket a vágyakozó pillantásokat. Lehet, hogy párod ezek után szeretne megérinteni téged, először azonban húzódj el tőle. Helyette inkább masszírozd meg tetőtől talpig, és ha már a nadrágja is lekerült, az érzéki masszázst terjeszd ki nemi szervére is. Bármit kér tőled, teljesítsd, azonban szolgálataidért cserébe neked is lehetnek kívánságaid: határt csak a fantáziátok szabhat.

Golyó-játék

Ismerd meg párod testét még jobban, és szentelj figyelmet legérzékenyebb erogén zónáinak! A nők hajlamosak figyelmen kívül hagyni a heréket, pedig sok férfi kedveli, ha kedvese a golyóit cirógatja, nyalogatja. Először simogasd a belső combját, majd ajkaiddal alig érintve, gyengéden fújj rá forró levegőt. Kalandozz följebb, a herék irányába, és nyelveddel tapogasd ki a köztük lévő bőrredőt. Ezután játékosan nyald meg az egyik, majd a másik herét is, lentről felfelé, az oldalukat érintve. Ujjaiddal aprókat lépve masszírozd meg, gyakorolj határozott nyomást a gáttájékra, majd lágyan simogasd erogén zónáját.

Határozott nyelvmozdulatokkal izgasd erőteljesen ismét a belső combot, azonban ezúttal érzékenyebb részen: ahol a herék és a pénisz találkoznak. Ezután ugyanilyen határozott mozdulatokkal nyalogasd párod golyóit, "véletlenül" elkalandozva a merev pénisz tövéhez, amelyet látszólag figyelmen kívül hagysz.

Közös gyönyör

Egymás figyelése maszturbálás közben nagyon izgató - eljuthattok a csúcsra egyszerre is, de várhattok is, miközben valamelyikőtök figyeli, ahogy a másik elélvez. Hagyd, hogy párod olyan szögben helyezkedhessen el, ahonnan jól látja, amit mutatni szeretnél neki. Próbálj ki különböző testhelyzeteket - vannak nők, akik hason, mások a hátukon szeretnek feküdni. Egyesek szétterpesztik a lábukat, míg mások az összezárt comb által kifejtett nyomást, vagy a ruhán keresztül történő simogatást részesítik előnyben.

Az erotikus show-t kezdheted a melleddel is: markold meg, vagy játszadozz a mellbimbókkal, húzogasd és dörzsölgesd, majd simítsd végig kezeddel a bordáid és a hasad is, élvezve selymes bőröd érintését.

Hagyd, hogy partnered élvezze a látványt, miközben körültekintő kényeztetéssel nemi szerved felé kalandozol, majd pedig engedd át magad az élvezetnek: így lesz teljes mindkettőtök gyönyöre.

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük