Nem szégyenlősködött! Dögös fehérneműkben pózolt Eva Mendes
A kubai ősöktől származó színésznő iszonyúan csábos új fotósorozatán, tutira elolvad tőle bármelyik pasi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi időkben a gyönyörű latin szépség, Eva Mendes serényen munkálkodott azon, hogy szexepiljét és testi csáberejét felhasználva lépten-nyomon pózoljon a különböző lapokban.

Calvin Kleinék jól döntöttek, amikor őt választották

Az olasz Vogue-ban például erősen stilizált és topless képeivel hívta fel magára figyelmet, aztán a Maxim magazin kedvéért megint a sarokba hajította melltartóját.

Mostani fotósorozatával Calvin Klein fehérneműit népszerűsíti, és a képeket elnézegetve nyugodtan kijelenthetjük, habár ezúttal bugyiban és melltartóban pózol a színésznő, mégis iszonyúan szexi, sőt, talán dögösebb, mint valaha!

A 34 éves Mendes a kilencvenes évek végén kezdett színészkedni, és az elmúlt tíz évben szépen ível felfelé karrierje.

Videóklipekkel és horrorfilmekkel kezdte

Hiszen a Vészhelyzet epizódszereplése után szerepet kapott két horrorfilmben is. A kukorica gyermekei 5 és a Rémségek könyve 2 után azonban egyre nívósabb filmekben bukkant fel.

2001-ben már Denzel Washington és Ethan Hawke társaságában játszik a Kiképzésben.

Legutóbb pedig Az éjszaka uraiban láthattuk, ahol már rögtön a film elején egy kemény szexjelenettel adja meg az alaphangot, filmbeli partnere Joaquin Phoenix legnagyobb örömére.

Sokan talán nem is tudják, hogy Mendes videóklipekkel kezdte pályafutását, ha elég szemfülesek vagyunk, láthatjuk többek között Will Smith Miami, a Pet Shop Boys Se a vida é, illetve az Aerosmith Hole in my soul című videójában.

A tüzes színésznőt legközelebb Frank Miller filmjében, a The Spiritben láthatjuk majd, ahol Scarlett Johanssonnal együtt gondoskodik majd arról, hogy a férfinézők vérnyomása tutira felmenjen.

Ezt is szeretjük